Polica bez konzol s veľkou nosnosťou

Profilova fotka
Ahojte, chcela by som takúto bielu knižnicu bez konzol, máte niekto s tým skúsenosti? Dôležité je, aby police mali veľkú nosnosť, keďže budú zapratané knihami... Hľadám nejaké riešenie, mohol by to byť aj sadrokartón, prípadne police z Ikey (Lack so zabudovaním kovaním, ten je však dosť hrubý a príde mi, že nemá až takú nosnosť...(prípadne polica ekby s hliníkovým orámovaním, čo však nie je až také "čisté"...). Máte niekto nejaký dobrý nápad? :) Poteším sa!
Odpovedať
Profilova fotka
pri tomto type polic ide hlavne o vnutornu konstrukciu a o naozaj pevne ukotvenie do steny... Ak ti vyhovuje rozmerovo polica z IKEA klucne aj tu... Ak nie..stolar to dokaze tiez...ale hlavne to kotvenie do steny..Aka je to stena? Ja som toto riesil tak ze som do steny navrtal a natlkol priamo ocelove rameno (jokel - stvorcova tyc), polica bola potom pevnejsia a nepruzila ako na povodnych konzolach... teraz na tom stoji TV v pohode...
Odpovedať
Tie police maju konzoly, vnutri v polici a v stene. zalezi len na nosnosti aku das. Tieto su tak 3cm, to sa da v pohode. A konzol das kolo treba na vyssiu hmotnost knih.
Odpovedať
Nad Lackom ani nerozmyslaj, ak tam chces dat knihy. To je na par obrazkov, alebo par plysacikov. Tiez sme ju kupili do detskej na knizky, ale pekne sme ju hned zlozili, lebo sa tie konzoly zacali ohybat. Vo vnutri je iba papierova vostina, su takmer dute. Ak chces na knihy, tak si daj niekde vyrobit z masivneho dreva. a skryte konzoly - pevne (ocelove) tyce, nieco na sposob lacku, ale z pevnych materialov.
Odpovedať
police to udrzia bzproblemov len sa mi stava casto ze to skor vytrhne zo steny najlepsie je ked za stenou je spajza :-) a prevrta sa to durch cez stenu a zosrobuje zavitovou tycou
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?