Počítač - pracovňa v obývačke

Ahojte, hladam nejake inspiracie a rady ako vkusne zakomponovat pocitac(notebook)- vlastne taku malu pracovnu s tlaciarnou, sanonmi do obyvacky. Ale tak, aby to najlepsie nebolo vidno. Napr. do nejakej skrine... Nemate to tak niekto nahodou?
Odpovedať
Profilova fotka
videl som u jednych v anglicku taku skrinu, ktoru ked otvorili, tak tam bol pracovny stol s pocitacom, uloznym priestorom na sanony a pod. velmi sa mi to pacilo, lebo ked sa to zavrelo, vyzeralo to ako normalna skrina a nie pracovny kut.
Odpovedať
Profilova fotka
@kikusa8 IKEA ma nieco taketo v ponuke: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro...
Odpovedať
@mom3 ta Ikea sa nam velmi dizajnovo nehodi, ale dakujem velmi pekne. Asi dam spravit fakt nejaku skrinu s posuvnymi dvermi, len neviem ako to bude vyzerat... Dnes ideme do Ikei tak hned omrknem ten PAX.
Odpovedať
Profilova fotka
@kikusa8 To iste som si povedal aj ja - ze by sa nam to do domu designovo nehodilo.
Odpovedať
IKEA mala od Hemnes aj vysoku rohovu skrinu, tam sa vliezol PC,tlaciaren, sanony-super, dizajnu sa netreba drzat, je moznost si nieco podobne nechat urobit od stolara, v bielom jednoduchom prevedeni to bude v obyvke navyse uplne nenapadne.
Odpovedať
Profilova fotka
alebo oddelit to v pristore nejakym paravanom, alebo kvetinovou stenou ;-)
Odpovedať
No tiez hladame nejake zaujimave riesenie..teraz sice mame v obyvke 3metrovu trampolinu ale ked pojde von, chceme to poriesit /laptopy, tlaciaren, sanony../ asi nejakym peknym "manazerskym stolom"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?