Od akého výrobcu mám kúpiť koženú rohovú sedačku?

Zhanam rohovu sedacku, respektive do U-cka, aj s odkladacim priestorom. Poradte, nechcem kozennu, ake firmy, od koho? Je Phase ok, alebo Milenium?...
Odpovedať
To by zaujímalo aj mňa,tiež teraz plánujeme kúpu sedačky a jednoznačne chceme nejakú slovenskú,resp. kvalitnú, nie poľskú zlepeninu,čo vydrží 2 roky.
Odpovedať
Tak teraz neviem, či chces alebo nechces kozenu...? Ja mám uz viac ako 5 rokov kozenu od siposa (milenium) a som max. Spokojna, často sa na nej aj spi a je stále všetko plne funkčné a pohodlne.
Odpovedať
chces len slovensku jada51? ja som zatial najkvalitnejsie videla od firiem minotti a natuzzi - to su talianske firmy a rolf benz - to je nemecka... pouzivaju naozaj kvalitne makke prijemne koze, mozes si vybrat farby, typ, su to firmy s dlhorocnou tradiciou a naozaj pozitivnym pristupom k zakaznikovi.
Odpovedať
dobré sedačky maju aj tu : http://www.inelis.sk/sk/1-1-1/sedacie...
Odpovedať
my mame phase od augusta t.r. a som s nou moc moc spokojna. aj s pristupom v predajni aj s rychlostou vybavenia objednavky. je to nasa prva kozenna sedacka a som zamilovana :) ale maju myslim aj dobry vyber textilnych potahov.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?