Obývačka a spálňa v štýle orientu

Ahojte,chystáme sa na prerábku domu a chcela by som zariadiť obývačku a spálňu do orientálneho štýlu... Zatiaľ hľadám námety na nete,no nič moc,tak ak máte nejaké zaujímavé stránky,alebo skúsenosti s takýmto štýlom pokojne sa ozvite budem veľmi rada ;-) Lucia.
Odpovedať
Profilova fotka
a co presne si pod tym predstavujes? lebo orientalny to je dost siroky pojem, mas rozdiel napr v takom japonskom azijskom style a napr indicky tu je napr stranka s roznymi vecami pre indicky styl http://www.cohabitathome.com/home.asp tu je japonsky http://www.haikudesigns.com/index.htm :)
Odpovedať
mareklucka, mozno by si mala zajst takeho orientalne obchodu aby si videla co sa ti paci viac co menej, a tak si urobit predstavu o zariadeni... neviem si spomenut ako sa ten obchod vola, ale vzdy ked som tam vosla tak som mala taky prijemny pocit, vzdy tam rada nakuknem ;-) su tam viacmenej same doplnky interieru, a vela vseliakych zaujimavych veciciek, hra tam prijemna hudba x-)
Odpovedať
Jej babuľky ste zlaté ;-) andulqa - totiž ešte presne neviem,hľadám niečo čo ma osloví,určite to poznáš ak niečo vidíš prvýkrát a hned zistíš že to je presne to čo hľadáš :-D Hviezdička - viem čo myslíš tým pocitom... x-)
Odpovedať
mareklucka, tak to je dobre x-) drzim palce v hladani toho spravneho stylu, a ak budes mat nieco uz zariadene pridaj aj fotecky :-D tiez sa radi pokochame :-N
Odpovedať
Hviezdička dakujem,samozrejme že potom pridám foto a možno aj z toho čo ma inšpirovalo ak niečo najdem... :-N :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mareklucka, jasne poznam :) aj u mna je to tak :) mne sa tiez paci taky orientalny styl, vankuse, farby, lampiony alebo aj tie ciste linie japoncov, take velmi prijemne to je vsetko, ja by som si dala obyvacku asi v takom tom japonskom a spalnu indicku s kopou vankusov a farieb :-D v bratislave aj v kosiciach je taky obchod ze Madalbal ci tak nejako, su tam dost gycove veci niektore, ale niektore doplnky tam maju pekne, aj vankuse tam su, inak ani neviem moc o nejakom obchode kde by sa taketo veci dali zohnat, mozno aj v nejakych etnoshopoch nieco bude a tak :)
Odpovedať
aj ja som myslela ten obchod Madalbal :-D (neviem ako sa to pise :-N )
Odpovedať
andulqa - viem si predstaviť spálnu v tom indickom štýle,páči sa mi,že oni majú také pestrofarebné všetko a niektoré také príjemne teplé farby ako žltá a oranžová... Ach jaj len ked si to predstavím tak mám taký príjemný pocit x-) x-) x-)
Odpovedať
Baby a neviete kde sa ten obchod v KE nachádza???
Odpovedať
mareklucka, minuly rok sme boli v tunisku a tam sa to takymi vecami len tak hemžilo ;-) teda aspon som mala taky dojem z toho :-) mozno niektore veci boli gycove, a aj ked nechcem si zariadit tak dom, tak som tam mala stale taky pocit nieco kupit :-N :-N no dufam ze sa tam vratim raz :-D
Odpovedať
Hviezdička tak to Ti prajem aby si sa tam vrátila ;-) Mne ide hlavne o to ako som spomínala,že mám z toho taký príjemný a hrejivý pocit,aby sa aj ostatní cítili tak príjemne... Uvidím čo z toho nakoniec bude :-D
Odpovedať
Fiha to čo sa stalo,prečo tu skočil taký nik... ved som to písala ja...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
mareklucka, ten obchod je na hlavnej ulici v centre, tu som nasla nieco na nete: http://www.zlatestranky.sk/YellowDeta... http://www.srichinmoycentre.org/sk/ce...
Odpovedať
Profilova fotka
to je divnee s tym nickom :-o este som chcela ze myslim ze taketo veci sa najlepsie kupuju niekde v zahranici, tak ked pojdete na dovolenku tak treba pozerat, nejake trhy a tak :)
Odpovedať
andulqa dakujem velmi pekne,vidím že je to na hlavnej takže nemusím to hľadať kade tade po KE...
Odpovedať
Aj ja sa čudujem čo sa to stalo,nechapem =-) =-) Chystame sa na dovolenku a nakupy to je moje,takže určite neprídem domov s prázdnymi rukami :-D Ešte raz dakujem!
Odpovedať
Profilova fotka
mareklucka,v Quelle majú také krásne orientálne záclony,závesy ...my si ideme spálňu tak zariaďovať a chceme si ich objednať...Takže len toľko som videla orientálne na Slovensku =-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
maruschka, tak potom daj vediet ze ci vyzeraju rovnako dobre nazivo ako na obrazku, lebo ja som si raz objednala zavesy z quelle a musela som ich vratit, nazivo boli otrasne :( a kde v quelle? teda kukala som ich stranku a tam som to nenasla, zeby to mali len v katalogu?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?