Obklad interiéru drevenými lamelami/latkami

Chcela by som sa opytat ci tu niekto riesil obklad z drevenych lamiel v interieri. Zaujima ma hlavne cena kedze mame priblem zohnat dodavatela v rozumnej cene. Pre informaciu prikladam obrazok obkladu o ktory mame zaujem. Dakujem pekne.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Co je rozumna cena?
Odpovedať
Architekt nam navrhoval tento prvok viackrat v interieri a spominal ze sa bavime v stovkach eur. Prva cenova ponuka od stolara s ktorym uz pracoval nam prisla v tisickach co bolo uz aj nan neho silna kava.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Pekny den vam zelam,prave riesime podobnu otazku - lamely sa mi zapacili,ale nevieme sa dopracovat k ziadnemu vyrobcovi ... chcela by som sa vas preto spytat,ako ste to nakoniec poriesili vy? Nasli ste rozumnu cenu? Velka vdaka vopred za info.
Odpovedať
Profilova fotka
@dasla77 ahoj, zaujimalo by ma, či sa Vám podarilo niekoho na tie lamely nájsť..?
Odpovedať
Dobry den, nasli sme a sme velmi spokojni. Pan Chomanic
Odpovedať
Profilova fotka
@dasla77 dobry den, mohli by ste mi prosim poslat do spravy, kolko vas vysla napriklad stena v obyvacke? dakujem :)
Odpovedať
@dasla77 toto aj mna zaujima. V navrhu mame velku lamelovu stenu v obyvacke, lamely roznych sirok, netusime koho na to zohnat. Dik za tip, pan je prosim odkial? Tiez ma zaujima priblizna cena.
Odpovedať
No to zalezi od celkovej prace narocnosti. Ja som neprilozila uplne tu najtazsiu cast, co je chodba a tam je ten vzor ubudajcucih lamiel plus schovane dvere do satnika co na prvy pohlad vdaka dokonalej praci nevidno. Vsetko - obyvacka s komodou na mieru,lamely kupelna, chodba lamely aj so satnikom a botnikmi a skrinkami nas vysla na cca 6000. Ale fakt to zalezi od narocnosti kedze my sme mali ine poziadavky a zaroven tito stolari robia neskutocne dobru robotu ked porovnam co nam iny stolar vyrobil v kuchyni. Cakacka na p. Chomanica moze byt dlha a ceny sa mozu aj menit. Pan stolar pracuje Bratislava a okolie. Zaroven je to velmi pracne s tymi lamelami a stolari to vobec nechcu robit.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@dasla77 vyzera to fakt super, mam par otazok: - tie lamely, ake je to drevo ? - akym sposobom je to uchytene o stenu ? - v kupelni a na chodbe je cierny podklad, to je farba steny alebo nejaka doska o ktoru su tie lamely prichytene ? Vopred dakujem ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
@dasla77 Mohla by si odpovedať nemtut-ovi, všetci chceme vedieť ...
Odpovedať
Prosim mate na niekoho kontakt?
Odpovedať
@dasla77 ahoj ,prosím ťa,ako ste kotvili tie lamely v obyvacke na stenu?nam odporucaju dat na stenu bielu dosku a na to tie lamely.u teba to vyzera ze to montovali rovno na stenu?dakujem za info :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Je to nádherný prvok v interiéri. Aj ja som nad ním uvažovala. Mate kontakt na niekoho v prešovskom kraji?
Odpovedať
@nemtut tie lamely niesu drevo. Je to drevotrieska. Da sa to spravit aj z dreva. Je to na doske namontovane a potom na stenu. Akym sposobom si necham pre seba. :)
Odpovedať
@zuzanapi11 je to na doske a potom na stene. Podkladova doska moze byt roznej farby.
Odpovedať
Lamely sú krásny prvok v interiéroch, vyzerá, že momentálne dosť populárny, aj my ho máme v návrhu. Manžel ma odhovára kvôli prachu a údržbe. Aké máte s údržbou skúsenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@dasla77 dobry den, mozete mi prosim povedat, odkial ste a aka je cen. relacia danych lamelov ? dakujem pekne
Odpovedať
@drejka utierat prach z tich vodorovnych lamiel musi byt jedna basen. Nestaci vysavat dlazku, treba este aj steny, slak by ma trafil...infarktove stavy mam uz len z obycajnych zaluzii na oknach :-D mam velmi rad drevo, je to neskutocny material a daju sa snim robit aj lahsie udrzovatelne divy.
Odpovedať
@drejka mala som lamelovu vesiakovu stenu. Som stastna prestastna, ze uz o nej mozem pisat v minulom case a to tych lamiel bolo len 15 metrov
Odpovedať
Keď sú vertikálne, malo by to byt myslím s údržbou ok.
Odpovedať
@benefic1 ai vertikalne treba obcas handrou prebehnut... a obcas u mna nie je ra, za 5rocnicu ale tak 2x do roka...
Odpovedať
Aj my zvažujeme vertikálne, viem si ich predstaviť, že prebehnutie vysávačom by mohlo byť ako údržba ok. Tí čo máte lamely, aká je cca cena? Nás stolár vystrašil, že tu bude drahé, ale to sme sa vtedy bavili ,že by boli upevňované na stenu po jednom, tu som našla, že sa dajú dať na nejakú dosku. Ja som ich pôvodne chcela tenkou hranou naukladať vedľa seba, to ma už asi prešlo a malo by to byť asi na 9 metrov steny
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@klaudyinterior dobrý večer, prosim Vás koľko by stála takáto lamelová stena o rozmeroch 2,5x2,6 m. Ďakujem
Odpovedať
@mino2527 ahoj, dostal si prosim odpoved? Aj nas by zaujimalo kolko by to cca stalo.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
https://homebydleni.cz/bydleni/design... fotky co paní Dasla77 použila jsou z tohoto bytu 🙂 (neříkám, že byt není její) jen v článku je více fotografií. Bohužel nic o ceně ani výrobě.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte viete o niekom kto pracuje s drevenými lamelami v okolí Prešova? Ďakujem
Odpovedať
@klaudyinterior dobry den rposim vas lamely ste si robili sami? mozem sa opytat ako ste ich upevnovali na stenu?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, sme výrobca lamelových obkladov, panely dodávame v rámci celého Slovenska. V prípade potreby robíme aj montáž. Prikladám pár našich referencii.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?