Navrh obyvacky - uprava obrazkov

Ahojte, mame tri navrhy a velmi rad by som Vas poprosil o moznost, ktoru by ste si vybrali Vy - obyvacka ma rozmer 476,5 cm x 456,0 cm, nakres je v realnej mierke (sedacku este nemame zakupenu, ale urcite chce v tvare L): 1) sedacka na stene vedla vstupnych dveri, 2) sedacka v priestore (pozmenena verzia 1) s cielom oddelit komodu a komodu od seba), 3) sedacka na stene oproti dveram. Vopred dakujem, Igor. P. S.: Na nultom obrazku je prazdna obyvacka, aby bolo vidno zasuvky.
Odpovedať
Takto vyzera klavir, komoda, vytriny, ... akurat skrinu si nevsimajte, ta tu nemusi byt.
Odpovedať
@igorf Este je to len rozhadzane. Sedacku planujeme "Vito Tonga", ked si date do google, odtien oranzovej: https://www.google.sk/search?q=vito+t...
Odpovedať
bud 1 alebo 3. do preistoru by som ju nedavala. obyvacka nieje az tak velka, a zbytocne sa zaprace. najviac sa mi pozdava asi 1.
Odpovedať
ja by som dala gauc do laveho hornehop rohu na prvom obrazku, na najspodnejsiu stenu na tom obrazku a zvysok nabytku porozkladala v nejakom logickom slede. Nebudete riesit gauc pri radiatore, nebude sa tam saskovat zo zaclonou. Natiahnut par metrov kabla aby bola TV zasuvka co najblizsie k TV je to najmenej, nemusi sa zasekavat, staci kablova podlahova lista. Urcite by som sa vyvarovala umiestnovaniu gauca k radiatoru ak je ina, a ovela lepsia moznost, dat ho nakomplet do rohu pri stenach
Odpovedať
Posielam Vam obrazok, takto ste to mysleli? Ma to vela plusov, ktore pisete, minusom ale je to, ze TV je mimo priamej viditelnosti v sedacke. Vitriny su pri TV z oboch stran, neviem ako by som ich mohol dat inak... Dobre som pochopil ako ste to napisali? Dakijem, Igor.
Odpovedať
@zita19 Vyssie moja reakcia na Vas prispevok :)
Odpovedať
@igorf nikde nie je napisane, ze ti vyssie skrinky musia byt symetricky umiestnene okolo TV sotlika, my mame TV rovnako vyosenu smerom k dlhsej strane gauca, a vobec to nie je problem. Vsak teraz su hektarove telky na ktore dovidiet aj z horsich uhlov, Ja by som sa vobec neostychala dat skrinky vedla seba do rohu k oknu, a smerom k dalsiemu dat TV skrinku, a este ni na nej by nemusela byt TV v stredovej osi. A nemuselo by vobec zle vyzerat ak by vedla TV skrinky bola ta komoda a vysoke skrinky tam kde je nakreslena komoda
Odpovedať
@zita19 Mne by sa to aj pacilo, keby to tak bolo, ale draha CHCE vytriny okolo TV stolika a nedokazem s nou pohnut... TV mame dost velku (uhlopriecka 55-ka, t. j. 139 cm), nevyzera to vychylene trochu cudne? Viem si pekne predstavit, ze vytrina by bola aspon jedna inde, ale draha nepusti :( :(. Tento Tvoj navrh je velmi podobny mojmu 2-hemu. Tam to ale bolo vycentrovane na TV a vznikla cudna "ulicka" ku klaviru a komode.
Odpovedať
@igorf a co tak sa zbavit polovice tych skrin a budete mat miesta az az 😉
Odpovedať
@igorf tak to nechaj na drahu. Ty umiestni gauc do rohu ako navrhujem a zvysok podla zeny. Vies ako to je Spokojna zena, pokojny zivot. Nejake dva pondiate šifonéry naozaj nestoja o to aby ste mali doma dusno.
Odpovedať
@zita19 To dusno je uz 2 tyzdne - od kedy sme prisli na to, ze treba jednu vec vyhodit prec - schytala to skrina. Teraz som ukazal drahej Tvoj navrh, zapacil sa jej. Povedal som, ze komoda prec a da sa tam skrina a predlzia sa sedacka - dlhsia na sirku. Na komode vsak trva. Ja trvam zas na tom, ze nebudem televizor kukat z kuta :) Takze riesenie ziadne... uz nemam sil s tym bojovat - s veternymi mlynmi :)
Odpovedať
Profilova fotka
Já nevidím problém uložit ako sa Vám paci teraz. Nie je to vstavany nábytok ani nábytok na mieru. Každý rok mozete prehodit inak. To je velká výhoda pre každu ženu ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@jankazb Suhlasim, az na to, ze vrchna cast nabytku sa upevnuje hmozdinkou a skrutkou na steny. Predok je totiz tazky (MDF material), boky (drevotrieska) a chrbat (sololit) su lahke. Najma vysoka vitrina je velmi labilna...
Odpovedať
A upevnit sa dajui ba raz? 1 je celkom fajn, to je byt ci dom? Podla mna velmi vela nabytku tam idete dat.
Odpovedať
@atlaska Nie, viackrat; ale potom by tam ostali diery ;). Dom, chceme mat toho viac v obyvacke ako len TV a sedavku.
Odpovedať
@igorf existuje nieco ako sadra,stierka ...... Mozes mat toho viac,ale nie napratat obyvacku nabytkom, keby si ho dal menej krasne vynikne napr. klavir.
Odpovedať
@atlaska Sam som z toho uz chory... Viem presne o com pises. Stierku mame drsnu, vidni skutocne na nej vsetko. Prvy plan bolo dat sedacku do priestoru, to sa ale draha preratala. Obyvacku mame oproti napr. bytom vcelku velku, ale asi nie je az taka velka, aby bola sedacka v priestore. Boli napr. na vyber aj mensie vytriny, ale to vyzeralo na 1 ks poharika, ze by bolo vidno. Skutocne uz neviem, ktoru moznost zvolit. 1-ka je super v tom, ze sa tam casom daju doplnit napr. repeoduktory a pod. To co navrhla @zita19 by bolo fajn preto, ze nevznika ziadny jalovy priestor, je tam priestor na stromcek a ine veci... Rozhodnutie je dolezite aj preto, ze podla toho urcim velkost sedacky a pod.
Odpovedať
Ak ide len o tu telku, tak si ju primontuj na stenu na taky otocno-vysuvny stojan a ked budes kukat natocis si ako budes potrebovat a pre ucely uhladne zrovnanej obyvacky ju len nacapis na stenu. My taky mame lebo kukame z kuchyne pri vareni (teda ja...), od jedalenskeho stola (potomstvo, aby vobec nieco zjedli) a z gauca- vsade treba inak natocit.
Odpovedať
@maminecka2 @atlaska @jankazb @zita19 @ajana1 Zuzilo sa to na 2 riesenia... Draha ma pri radiatore, ja pri stene.
Odpovedať
Za mna pri stene. Sa ja spytaj ci chce najblizsich x rokov nadavat zakazdym ako sa bude chciet nainstalovat aj s vysavacom medzi radiator, zaclonu a gauc... A ten prazdny roh vpravo dole ako chce dievca udrziavat cisty?
Odpovedať
@igorf za mna to druhe riesenie. Pri prvom otvoris dvere a rovno si narazis nohu a roh komody. Objemnejsi ludia by mali tiez problem prejst a nehovoriac o tom ze tiez nie je prijemne sediet za dverami. co je to kzb v tvare L? nebolo by tam lepsie dat ten klavir, vitrinu namiesto klavira a to neidentifikovatelne tam kde je teraz vitrina? predsa len davat vysoke skrine hned pre vchode do obyvacky nie je rozumne nakolko vizualne zmensia miestnost.
Odpovedať
@ajana1 @zita19 Takto steto mysleli? Klavir v priestore, akurat elektrika nikde. Vsetko ma svoje vyhody, aj nevyhody - jedno ma hluche miesta, druhe rozdelene vitriny. Co poviete? P. S.: Krb v tvare L je dizajnovy biokrb, ten este nemame, len je v uvahe.
Odpovedať
@igorf ja by som to nechala ako si to nakreslil dnes doobeda. Krb bude, nebude, moze vas ten ulet prejst skor ako to zrealizujete. A ked uz budete mat nabytok poskladany, mozno pridete na to, ze date klavir pod okno (len ja neviem ako to je s ledenim klavira ked na neho raz bude, raz nebude svietit slnko, raz budu korit, potom nie, ale zas ked mu treba zasuvku na elektriku asi to nebude ten so strunami)
Odpovedať
@zita19 Jedna sa o elektricky klavir, dufam, ze by to bolo OK. V rannajsom navrhu chyba komoda. Skusil som preto toto, ze by tam bol skutocne vsetok zakupeny nabytok a tym padom bysa to vyuzitim nabytku rovnalo navrhu mojej snubenice, cim sa tieto navrhy vyrovnali. Urcite vyzera klavir lepsie asi tam, ale myslim, ani v priestore by to nebolo zle, izba ma balkon, slniecko svieti rano. Klavir by bol viditelny pekne, v zime by sa posunul ku komode a vysiel by tam stromcek :) :). Co povies?
Odpovedať
@igorf moze byt ;-)
Odpovedať
@zita19 Vdaka za pomoc a rady, vazim si to :) :).
Odpovedať
@igorf Ja pokial by to bolo len trochu mozne by som gauc k radiatoru nedavala. Pre mna je to proste take cudne mat 30 cm medzeru. Len ci Ti to draha dovoli dat podla seba 😉
Odpovedať
@maminecka2 Tak to je uz tazsi oriesok... :-o :-D x-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?