Našla som si krásnu komodu a neviem čím ju mám naplniť

Prosím pomôžte mi vašimi nápadmi. Našla som si krásnu komodu a neviem čím ju mám naplniť. je tam asi 8 zásuviek. Zatiaľ mám: DVD, fotky, doklady...a neviem čím ešte. potom na druhej strane komody som to vyriešila na poháre vysoké, alkohol a + aj nejaké slané sladké. Ďakujem za info a nápady ;-)
Odpovedať
... uvidis casom, co budes potrebovat skryt :)
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi, kde ta komoda bude - ak napr. v spalni, moze v nej byt aj postelne pradlo... ale kedže ty pises o poharoch, dedukujem, ze skor v jedalni, prip. obyvacke :) Dala by som tam kludne nejake prestierania, obrusky , dekoracie - ak ich mas viac a menis pocas roka... + tie doklady by mohli byt .. POhare - ak je tam aj presklenna cast su OK... alebo rozne misky, ktore pouzivas ked pride nasteva na slane a sladke a pod.... Ale ako pise holubica, casom zistis, co potrebujes chovat :)ˇmozno aj nejakych par oblubenych casopisov do spodnych zasuviek...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
presne teraz riešim moju komodu )) , záleží kde budeš mať tu tvoju v obyvačke či spálni a podľa toho by som ju naplnila aby som mala veci po ruke a nebehala z izby do izby , napríklad ked mi príde návšteva nebudem lietat po byte a hľadat kde čo mám :-) všetko nech má svoje miesto, voľné miesto príde vždy vhod uvidíš časom budeš mať presne opačný problém))
Odpovedať
Profilova fotka
AKVARKO ? :)
Odpovedať
akvarko je krasne na vrchu, tiez som mala, ale pozor, aby sa ti pod jeho vahou neohybala horna doska , ale take male ako dekoracia kde bude 1,2 rybky nemusi byt zlé, a je to ukludnujuce sa na rybky pozerat. Najpraktickejsie asi bude ze kde bude komoda umiestnena tak na to bude splnat ucel - teda ak v spalni, daj si tam veci ktore pouzivas v spalni, ak v obyvacke - tak to co pouzivas tam, ak na chodbe tak take nieco prirucne co sa ti tam zide.
Odpovedať
Profilova fotka
Och, take problemy by som chcela mat, ja mam kopec veci, co neviem kam ulozit a vybratu krasnu komodu na ne, ale nikam sa nam nezmesti :) ale podelim sa, ak to ma byt do obyvacky - tak ako pisali predo mnou, doklady, misky a podobne, ale ja by som tam napriklad dala aj stolove prestierania, sezonne ozdobky (ak mas nejake velkonocne, jesenne a podobne), spolocenske hry...alebo ti mozem doniest svoje haraburdy a hned bude plna :D
Odpovedať
ze jednu komodu? nase komody - spolocneske hry, baliace papiere a stuhy, papierove tasky na darceky, baterky,nabijacky, lepidla, lep.pasky,noznice, doklady, zarucne listy, fotak,kamera, kable ku nim, predlzovacky, ziarovky, veci pre deckafarby, farebne papiere, lepidla, stetce,plastelina.........hmmm asi nemas este deti,ze? Inak by si 8 suplikov zaplnila hned. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?