Nábytok Tempo Kondela - skúsenosti

Ahojte, uvažujeme o výmene sedačky v obývačke a páčia sa mi niektoré sedačky od Tempo Kondela. Máte skúsenosti s nábytkom od nich? Majú celkom dobré ceny, len sa obávam kvality; nepoznám ich, vraj sú to Rumuni. Prosím napíšte svoje skúsenosti s týmto výrobcom. Ďakujem
Odpovedať
1
2
5
So sedackami skusenost nemam, ale otcovi sme pred istym casom kupovali satnikovu velku skrinu, a uprimne, nikdy viac :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Predavaju vyrobky roznych vyrobcov, je to slovenska firma.
Odpovedať
nábytok je tam väčšinou polský
Odpovedať
Nabytok polsky a drahsi o 1/5 plus dovoz. V polsku lepsia cena a sok sok sok dovoz gratis....a kvalita : ako co.
Odpovedať
Tovar z polska a kvalita cisty des :-/ a kebyze chcete nieco reklamovať ... No coment
Odpovedať
My máme od nich sedačku, má 5 rokov. Máme tiež 5-ročného syna, no na sedačke nie je vidieť žiadna úľava materiálu (na sedacej časti máme od začiatku deky). Skôr vidím chyby v konštrukcii, jedno operadlo drží len na 2 skrutkách a jemne sa hýbe. A tak isto nie je dobre vymyslené uchytenie operadla na chrbát, ak sa oprieme oň, mierne sa posunie, tak ho máme opreté o penové kocky a tie o stenu, aby sa to raz neodtrhlo. :-|
Odpovedať
@darina1952 Vacsinou je tam polsky tovar, ale neznamena ze je nekvalitny, zalezi na tom ktory konkretny kusok kupis. Ja mam odtial rohovu sedacku + kreslo umela koza a nieje ziadny problem, mam to uz 4ty rok, ked sa zaspini tak jednoducho pretriem, nic sa netrha, nevypadli sruby nic.. Aj v inych katalogoch je polsky tovar, pozri si ine, zistis ze su tam tie iste sedacky len s inym nazvom a inou cenou. Vyrobca ten isty a tvaria sa ako nieco lepsie.. Takze ked nemas Polsko nablizku aby sa ti oplatilo tam ist, nieco vybrat a vybavovat odvoz tak kludne objednaj. Este mam odtial aj obyvaciu stenu, na tej sa tiez nepokazilo nic a zazila uz 2stahovania - rozobratie a poskladanie odznova :)
Odpovedať
@darina1952 mame od nich sedacku. nikdy viac. mame aj stolik a po 4 rokoch dost rozhegany. sedacka eko koza akoby bola zodrata, velmi nepekne ukaze. a moji rodicia maju tiez od nich sedacku a tam ked sa sadne, tak akoby ani dno nemala. lacne a v tomto pripade cena zodpoveda kvalite. ak to chcete na nejake prechodne obdobie tak budiz, ale po 4 rokoch je to suce na vymenu. tempo kondela neodporucam. ja celkovo veci z polska nemusim, ale toto bola taka super kupa a ked sme sa stahovali, tak penazi nazvys nebolo.
Odpovedať
máme od nich posteľ (Camizion) a sme spokojní, máme ju 3 roky a nič jej nie je
Odpovedať
nasi mali od nich sedacku, nikdy viac. za 1. bola to ekokoza, ktora sa po 2-3 rokoch zacala lupat a za 2. bolo to 3+2+1 a sedacka roztahovacia akonahle sa nanu sadlo tak sa roztiahla ]-( takze isla cela zostava do kosa.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla neviem prečo sa stále používa náyov ekokoža a nie starý známy názov koženka...a koľko by asi mala vydržať sedačka z koženky? musí aspoň 2-ročnú záruku a potom to je už jedno...
Odpovedať
@zuzkarybka ekokoza a kozenka nieje to iste ale rovnaky smejd. ekokoza je zomlety odpad koze naneseny na latku. a mne je to jedno kolko vydrzi, ja si to nikdy nekupim. niesom tak bohata aby som kupovala lacne veci ;-) radsej drahsiu, a neriesim ci ju mam 2, 5 alebo 10 rokov. postel mam z kvalitnej kozenky a ta vydzi snad viac.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja mam od nich skoro vsetko a som spokojna...tiez moja matka kupuje len od nich,maju dobre ceny,a nabytok ktory je u nich nsjdete aj hocikde inde len ovela drahsie,takze je to uplne jedno...mam od nich manzelku postel 4.rok a je v top stave,vidim ju stale aj v inych predajniach za dvakrat tolko...ja mam len dobre skusenosti....
Odpovedať
Profilova fotka
Máme od Tempo-Kondela rohovú rozkladaciu sedačku z ekokože. Kupovali sme ju pred 11-timi rokmi a nie je jej nič. Nie je vysedená, ani poťah nie je nijako poškodený. Keď ju raz do roka vyčistím špeciálnym prípravkom, tak je stále ako nová. Asi sme mali šťastie na materiál, lebo viacerým známym sa ekokoža po pár rokoch používania "zlúpala". No naša je aj po 11-tich rokoch denného používania stále pekná.
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla prečítaj si odbornú literatúru: Čo je ekokoža? Pod pomenovaním ekokoža sa skrýva syntetický materiál s povrchovou vrstvou polyuretánu. Tento materiál má s prírodnou kožou spoločnú jedine časť svojho pomenovania. Životnosť pri normálnom používaní sedacej súpravy z ekokože je približne dva roky, neskôr sa povrchová vrstva materiálu začne olupovať.
Odpovedať
@zuzkarybka tak preco sa niekomu olupe za 2 roky a niekomu ani po 10 nie? =-)
Odpovedať
Profilova fotka
podla mňa aj koženka môže byť kvalitná a nekvalitná...v mnohom záleží to, že kde to kupuješ a koľko to stojí, i keď nemusí tam byť priama závislosť...
Odpovedať
Profilova fotka
@manilla @zuzkarybka Je pravda, že naša sedačka je z takej pevnejšej ekokože. Sadnúť si na ňu len v spodnom prádle nie je nič moc. Je chladná. Pred 11-timi rokmi stála viac ako 30 tisíc slovenských korún. Na tú dobu, to bolo jedna z tých drahších sedačiek. Tí, čo mali sedačku, ktorá sa po krátkom čase "zlúpala", ju mali z oveľa príjemnejšieho materiálu na dotyk. Ale naša nie je ani vysedená. Naozaj stále ako nová. Málokto verí, že má toľko rokov. Mali sme asi naozaj šťastie. Po takom dlhom čase by sme si vedeli predstaviť aj modernejší tvar, ale keď jej nič nie je, tak sa nám ju nechce meniť. Do nášho budúceho domu už pôjde určite iná, modernejšia. Tempo-kondela je firma, ktorá má sídlo 3 km od nás. Poznáme ich výrobky, manžel tam dokonca niekoľko rokov aj pracoval ako vodič. Majú výrobky lacnejšie aj drahšie. Od ceny sa samozrejme odvíja aj kvalita tovaru. My sme si dali vyrobiť nábytok do bytu u stolára na mieru a sme spokojní. Ale so sedačkou od Kondelu sme aj po toľkých rokoch naozaj spokojní :-) .
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme od nich pred 5 rokmi nabytok, vyrobeny v Polsku, Dansku aj na Slovensku. Ten slovensky bol najlepsy, dansky je tiez v pohode, ale co sa tyka toho polskeho, urcite nikdy viac, vsetko je na vyhodenie po tych 5 rokoch. :( A servis bol tiez uplne nahovno. Dodali nam skrinku inu ako sme objednali, v kuchynskej linke chybalo jedno sklo, ku studentskej izbe nam dodali uplne ine kovove suciastky atd. Trvalo nam viac ako mesiac nez nam to vsetko napravili a vymenili. Bola to predajna v Trnave, takze neodporucam. :(
Odpovedať
Ak môžem dať radu,tak nie!!! My sme mali sedačku od nich,jedna časť bola chytena plesnou,reklamaciu mi neuznali,no a po cca dvoch rokoch som ju vyhodila.Stala 1000eur!!! Sú tam neochotny ludia a pravdy som sa nedovolala,lutujem že som to nechala tak a neriešila cez obchodnú inšpekciu! Na oko z vonkaj vyzerala super ale vnutro bolo niečo strašne,všetko sa tam rozpadavalo :-( Takže neodporúčam!
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež rozmýšlame nad kupou u nich ale ako tu čítam komentáre ono to je asi všade tak, my sme pred dvoma rokmi kupili v decodome sedačku a zomila sa nam na nej noha k tomu nam poškodili nožičky drevennu podlahu a zistili sme že sedačka ktorú sme kupili bola vyrobená v číne :-|
Odpovedať
Musím sa pripojiť do diskusie. My sme na jeseň zháňali barové stoličky aj stôl so stoličkami. Navštívili sme pobočku v Prešove. Mali sme vyhliadnuté od nich nejaké z letáku. Mali ich na predajni, ale boli poobíjané, úplná katastrofa. Vyhovárali sa, že to zákazníci s nimi tak neopatrne narábajú. Potom si môj muž obzeral nejakú skrinku s dotykovým otváraním a niekoľkokrát ju otvoril a zavrel. Predavačka začala na neho kričať, že ju nemá čo otvárať, lebo ju pokazí. Ja som namietala, že taká skrinka v domácností musí vydržať tisíce otvorení a zatvorení. Bola drzá, viackrát tam nepôjdeme a takú firmu nemôžem nikomu doporučiť, iba ak nepriateľovi. Ničím ma nepresvedčili, aby som od nich nakupovala. Nakoniec sme si vybrali stôl so stoličkami aj s barovými stoličkami vo firme Belholz v Malom Šariši. Výrobca ak sa nemýlim Pravenec. Sú z jednej série, krásne, masívne. Prístup vynikajúci. Keď už sme pri predajniach nábytku, tak sme spokojní boli aj s prešovskám Nobytom (kupovali sme tam matrace) a s JOMA nábytkom tiež v Prešove (postel a stolíky). Úplne iní prístup. Tempo Kondela nikdy viac, pekný majú len katalóg.
Odpovedať
Mala som moznost mat pat vyrobkov z tempo kondela a uz nikdy viac,otrasny pristup pani veducej v liptovskom mikulasi ako aj osobne osocovanie pri reklamacii sveci o nezaujme o zakaznika,mam detsku izbu od red black weis a neda sa to kvalitou porovnat'vyrobky od tempo kondela vydrzali ledva rok a pri reklamacii to bolo velmi neprijemne dokonca mi nevratili ani peniaze,ale to som riesila inak.
Odpovedať
Profilova fotka
@mokuska Ahoj, ako si prosim ta riesila, ked ti neuznali reklamaciu? My sme po ani nie po pol roku reklamovali matrac uplne sa prelezal, mame v nom korytka uz sa na nom neda ani spat, k tomu ja tehotna, som z toho hotova a reklamaciu nam neuznali ako nechapem....nevieme co dalej.....porad please aj IP.
Odpovedať
Nijako radšej som tú posteľ síce nie drahú vyhodila a odvtedy tam nič nekupujem.
Odpovedať
Ja som bola pre zmenu s prístupom v NR predajni spokojná, objednala som si tam barové stoličky, s rýchlosťou dodania a kvalitou som spokojná. Švagor si tam však kupoval nábytok do izby a skrinky mu nedoliehajú, dodali mu väčšie skrutky a podobne, proste je nespokojný. Záleží asi od tovaru,ktorý kupujeme.
Odpovedať
Ja som bola velmi spokojna, kupovali sme sedacku a dve skrinky. Mily personal, doprava rychla..Mozem odporucit
Odpovedať
nabytok Kondela je smetie, vhodne akurat tak na kurenie.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme kupuvali 3r dozadu a postel sa nam rozpada :D skrine sa hybu,este ze aspom komoda drzi :D
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?