Nábytok Meuble

Máte nábytok tejto značky ? Čo hovoríte na kvalitu ?
Odpovedať
1
2
Ahoj. Nam prisla obyvacka tejto znacky prave minuly tyzden. Som spokojna. Je to pevne a dost mocne. Vyhoda je, ze to pride zmontovane a mne velmi vyhovovalo aj to, ze si mozem vybrat dekor, uchytky a nozky z pomerne sirokej ponuky. Mam s tym sice len kratku skusenost, ale odporucam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame obyvackovu zostavu celinea sme spokojni.
Odpovedať
Tiež sme nad ním uvažovali. V prípade, že by ste chceli niečo trochu inak ako ponúkajú v katalógoch, tak odporúčam obrátiť sa priamo na výrobcu (Dubnica nad Váhom). Boli veľmi ochotní urobiť aj riešenie na mieru.
Odpovedať
Takato informacia sa aj mne hodi. Dakujem Mury! 8-)
Odpovedať
Ahojte aj my mame obyvackovu zostavu od Meuble, pouzivame od marca, zatial maximalna spokojnost. :-)
Odpovedať
@bibbo @mury @aanka ktoré modely máte z meuble?
Odpovedať
@gemini06 Ja som Meuble nakoniec nekúpila. Bolo v užšom výbere ale nakoniec som sa rozhodla pre iných - nábytok Santal z Levíc.
Odpovedať
Profilova fotka
@nobody128 my mame od nich cca 3/4 roka detsku izbu a je uplne super... pritom sme ju nekupovali novu - ten model, co som chcela sa uz nevyrabal, tak sme ju zohnali cez bazar uz 2 roky pouzivanu. My sme ju dvakrat stahovali a stale je ako nova. V druhej izbe mame od BRW zostavu Malgoska a to je totalny smejd :-P
Odpovedať
Name kansas
Odpovedať
máte niekto konferenčný stolík KS E4?
Odpovedať
ten úplne vpravo
Odpovedať
Porto sme si my vybrali. Este sme uvazovali o Rimini.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@bibbo a nejaké foto by sa nenašlo? prípadne aj na mail? ďakujem
Odpovedať
@mury mas prosim Ta osobnu skusenost? Vsimla som si i ja tuto moznost na ich stranke, ale zatial som nevyskusala ich oslovit.
Odpovedať
Profilova fotka
...my máme 3 skrine šatníkové, jedna z nich je aj so zrkadlom na dverách, zatiaľ sme spokojní :)
Odpovedať
@petique Podľa mojich skúseností záleží na predajcovi nábytku, či je ochotný riešiť Tvoje individuálne požiadavky. Uvediem príklad: Bola som v dvoch predajniach v BA, že mám záujem o Meuble nábytok, ale že nejaká drobnosť (úchytka) sa mi nepozdáva, že či by bolo možné objednať inú. Odpoveď bola, že nie, že výrobca dodáva len tú, ktorá sa mi nepáči. Potom som bola na výstave nábytku v Nitre - Meuble tam malo veľkú výstavnú plochu, a zrazu bolo možné všetko - dokonca aj výroba kusov na mieru. Doprava bola zdarma. Nakoniec som Meuble nekúpila, lebo som si vybrala inú firmu, ale bol to veľmi horúci kandidát. Takže by som sa obrátila priamo na výrobcu a nie na predajcov. Ale zavolala by som tam, lebo som im ešte pred tou výstavou posielala email a vôbec na neho nereagovali. Podľa mňa ich oslov. Ak Ti to neponáhľa, tak odporúčam počkať na výstavu nábytku v Nitre - sú tam naozaj zľavy a zväčša doprava zdarma.
Odpovedať
@petique aj mne bolo povedané že nie je problém upraviť rozmer skrinky, samozrejme za poplatok, len neviem aký :-D
Odpovedať
@petique a čo sa týka komunikácie, poslala som im mail a hneď aj reagovali, odpovedali na všetky moje otázky a to ich nebolo málo :-D
Odpovedať
@mury @gemini06 Dakujem za rady a skusenosti. Uz sa mi podarilo do Meuble i dovolat, ale musim to riesit cez predajcov v nasom meste. Tam som uz tiez stihla zajst, a teraz cakam na vypocitanie ceny. Ale suhlasim s tym, ze samotny vyrobca je ochotnejsi ako predajcovia v nasom meste :-)
Odpovedať
@petique ja som nemala problém ani s predajcom, pani bola veľmi ochotná až som sa čudovala, závisí od personálu ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
objednali sme si skriňu a dve komody od vyššie zmienenej firmy cez NDH nábytok v Spišskej Novej Vsi aj z dôvodu, že ide o slovenskú firmu a chceli sme podporiť slovenských výrobcov. Najskôr nám firma NDH sľúbila dodanie o 3 týždne, z čoho bolo neskôr takmer 5 týždňov. Ok, to nemuselo byť vinou výrobcu. Čo ma však maximálne rozčarovalo bol návod, ktorý prišiel spolu s nábytkom v demonte. Montáž komplikovanej skrine so šuplíkmi bola vyobrazená na jedinom papieriku formátu A5 a nebol čitateľný ani s použitím lupy! Hľadali sme na internetovej stránke meuble ale márne. Postavili sme s priateľom svojpomocne už niekoľko kusov nábytku ale aj pri tom najjednoduchšom kuse bol vždy priložený prehľadný návod, prípadne bolo možné z internetovej stránky stiahnuť návod na montáž. Teraz sme doslova donútení osloviť predajcu aby za poplatok nábytok zmontoval. Pri kúpe ďalšieho kusu nábytku kašlem na slovenského výrobcu za predpokladu takýchto služieb. A podrobný návod na montáž bude jednou z vecí, ktorá ma bude určite zaujímať.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mam negativnu skusenost so spolocnostou Meuble. Co sa tyka vedenia pan Galko z Meuble absolutne neochotny clovek. Objednavali sme viac veci napr. jedalensky stol sme si objednali v jednom prevedeni dyhy a prisiel zlepeny z dvoch dyh, konstrukcia z jednej a vrch-spodok stola z inej, reklamaciu nechceli uznat! Obyvacku sme objednavali na dve casti, prvu objednavku spodok obyvacky ,,Dubai" nam vyrobili v poriadku. 2 cast objednavky horne skrinky nam nedodali s tym, ze oni uz objednane prevedenie nevyrabaju, pritom ju maju stale v katalogu a to nam povedali po mesiaci, ked prvu cast objednavky dorucili. Cize mame len pol obyvacky a nevieme co s tym robit. Reklamaciu neuznali! Je to po mojich skusenostiach strasna firma a nakolko je ,,dubai" drahsia obyvacka mame skor skodu v znacnej vyske. Spolocnost meuble uz s nami prestalo vobec komunikovat a riesit uvedenu vec. Neoodpuracam si u nich vobec nieco kupovat.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Kupili sme zostavu Peking farba gaštan, nevyzera zle ale mali tam dať poznamku nedotykať sa, ostavaju škarede odtlačky ktore neviem odstraniť, a je veľmi krehky material. pri vyberani poličiek zo skrinky hned sa mi viackrat odlupli a z vysavyčom už som oškrela aj zasuvku, proste 20 orčnu obyvačku som predala pomaly v lepšom stave ako mam toto. A lacne veru nebolo.
Odpovedať
Kúpili sme si od Meuble obývaciu zostavu. Prišla zmontovaná, kvalita materiálu drevotriesky je v pohode, pekne opracované hrany. Asi po dvoch rokoch sa nám začali robiť praskliny na dvierkach vo vysokom lesku čo neukáže moc pekne pri lome svetla. Neviem či je toto u lesklých prevedení normálne ale asi skôr nie. Na reklamáciu to nie je, začalo to v čase skončenia záruky. Z pár prasklín je celá pavučina. Ešteže nebola drahá, kúpili sme ju pri likvidácii predajne za super cenu.
Odpovedať
my máme z meule obyvačku Floridu ale trochu inak sme si to prestavali to rozloženie, je to super že sa to dalo navoliť a prispôsobiť ako sme chceli kupovali sme to na výstave nábytku v Nitre, s prístupom sme boli spokojní a ešte stolík KS E4 ten sme boli kupovať v Trenčíne - sme veľmi spokojní :)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
my prave ideme od nich brat viacej nabytku. poculi sme dost dobreho. mozem potvrdit, ze maju siroku skalu dekorov a dokazu to nakombinovat podla zelania zakaznika (niektore obchody iba nieco). vedia aj dobre poradit. a jedna drobnost. navstivili sme ich partnerov MOBEL HOF v Bratislave. nacenili nam to. potom som zavolal na ich centralu a vislo ma to aj z dovozom o 8-10% lacnejsie. :) p.s. jedine co mozem vycitat - ze v ich katalogu nie su uvedne ceny. hmm, ale pri tej variabilite by asi aj tak neboli presne
Odpovedať
Takže nábytok pred nejakým časom došiel. Perfektne zabalený, aby sa predišlo poškodeniu. Všetko bolo v poriadku - obývačka, jedáleň a v podstate aj pracovňa. Špeciálne sme si objednali inú úchytku na pracovný stolík. Dodali nám ju, ale diery vyvŕtali na pôvodnú úchytku - čiže širšiu. Reklamáciu / nové dvierka vybavili obratom. Nábytok sme sami stavali z ich návodov. Všetko to šlo až na dokončenie zasúvacej skrine. Žiadali sme o radu. Ich technik nám mailom poslal podrobný fotonávod ako to správne dokončiť. Moje skúsenosti s firmou sú zatiaľ veľmi dobré. Po nejakom čase používania nábytku pridám ďaľší postreh.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Nazdar. Objednal som stolik vyrobca Tempo Kondela. Po rozbaleni vrchna doska poskodena lenze kusok odlomeneho rohu stola som nenasiel ani v krabici co znamena ze sa to stalo vo vyrobe. Objednaval som zo stranky " brunko.sk " hned som volal. Cas tam je asi do 15:30h ja som volal okolo 17:00h hned mi dvihol telefon po vysvetleni som poslal mail s fotkami. Par dni na to mi prisiel mail ze reklamaciu neuznali. Ale stranka z ktorej som objednaval mi vysla v ustrety ze na svoje naklady mi poslu novy stolik. Uprimne odporucam " brunko.sk " a este verejne Dakujem.
Odpovedať
@dzekycen a to si sa len kvoli tomu registroval aby si spravil reklamu?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?