Moze svietit na antracitovu kozenu sedacku slnko?

Zdravim Potrebujem poradit mame obyvacku orientovanu na juhozapad a rozmyslame ze zakupime antracitovu kozenu sedacku a umiestnime ju rovno pred balkonove dvere ktore nie su otvaratelne cize na nu bude svietit slnko. Bude to casom problem? Do svetlych farieb nechceme ist kvoli detom a naslednej udrzbe ale ak by slnko poskodilo kozu tak by sme museli ist do svetlejsich farieb. Sedacka sa inde neda umiestnit nakolko TV stena je rovno oproti balkonovym oknam. Co by ste poradili?
Odpovedať
Kazda farba na slnku vysepsuje. Svetla by ti napriklad mohla na slnku zozltnut. Gauc je len spotrebny material. Budete radi ak vydrzi 10 rokov po inych strankach, vyblednuta farba vas potom bude trapit najmenej
Odpovedať
@martin118 prečo do tmavej kvôli deťom? Veď na tmavej ti predsa bude vidieť svetlé škvrny a na svetlej naopak. Nič nekupuj kvôli, alebo napriek deťom :-) Ak bude treba dokážu zničiť všetko :-)
Odpovedať
kazda jedna vybledne, ak na nu bude dlshie svietit slnko,ci antracitova ci ina
Odpovedať
@martin118 samozrejme, že ti môže vyblednúť a ešte duplom kožená, ktorá by nemala byť umiestnená na slnku
Odpovedať
Profilova fotka
Pri detoch je to uplne jedno aku farbu zvolis, vzdy si najdu nieco ako poskodit akukolvek :-D Cize pohoda jahoda :-D Radsej si kupuj vyberaj podla inych parametrov, ale co sa tyka toho slnka pri tmavsej sa to odrazi pomerne rychlo, to ze na nu svieti ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Vybledne každá si myslím a keď bude kožená (pravá koža),tak nevidím dôvod, prečo brat tmavú len kvôli deťom...veď kozena,či je svetlá či tmavá sa dá utriet,očistiť 😉
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?