Máte skúsenosť so sedačkou z Domarku?

Konkretne pokukujem po COCO Large.. Dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@iweta aano, skvely vyber. jedna zo sexi slovenskych sedaciek. robili sme s nimi, dobre sluzby... urcite pozitivne zo vsetkych tych 'hroz' co u nas koluju! vela stastia
Odpovedať
@iweta my máme sedačku od Domarku, konkrétne Zen už sedem rokov a stále vyzerá super! Vôbec nie je preležaná, presedená a to som na nej strávila deväť mesiacov, keď som bola tehotná a bola som na rizikovom, takže som musela celé dni len ležať :-D Aj keď to nie je teda vôbec lacná sedačka, stojí za tie peniaze. Je kvalitná a nadčasová. Inak, super výber, o chvíľu sa sťahujeme do nového bytu a tiež sme uvažovali nad COCO :-)
Odpovedať
Dakujem pekne! No myslim, ze to bola laska na prvy pohlad. Videla som ju v casopisoch a posobi skvele- subtilne ale nie chatrne, klasicky a pritom moderne. Potom som ju skusila na vysteve v Nitre a sedi sa nej aspon tak dobre ako vyzera:) Vaham, (ake prekvapenie:), kvoli cene. Nie ze by to bolo uplne mimo nase moznosti, ale mame dvoch raubirov v preskolkarskom veku, tak zhanam vsetky argumenty pre:) Sedaciek je zaplava, ale vacsinou su to (na moj vkus) nepohodlne obludy..
Odpovedať
Profilova fotka
Naozaj kvalitné sedačky so Slovenska. Precízna výroba, čo vidieť na prvý aj na druhy....a aj na tretí pohľad :-). Samozrejme s kvalitou prevedenia a materiálu prichádza aj vyššia cena, čo je normálne. Mne osobne sa tiež veľmi páčila tá COCO, čo bola teraz na výstave v Nitre.
Odpovedať
Profilova fotka
Sedacku z domarku mame uz asi 8 rokov. Sedu rohovu rozkladaciu plus velku taburetku Na prilezitostne spanie alebo pre hosti bola super. Velmi pohodlna tvrda. Kvalitu citit pri kazdom dotyku. Stala vtedy myslim 60000 sk, brali sme ju so zlavou lebo bola vystavena v predajni v Ziline. Stale ju mame, polovica v spalni polovica v hostovskej. Vyrobnu maju v jednej dedine pri Ziline, nie v Cine...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?