Máte niekto skúsenosti so sedačkami od firmy Phase?

Profilova fotka
Mate niekto skúsenosti so sedačkami od firmy Phase? Ak áno tak ako ste s ňou spokojní.
Odpovedať
1
2
6
Profilova fotka
Adka - nasi ju maju a su velmi spokojni. Vypracovanie je fakt precizne, moderny dizajn, a 100% spokojnost. Pouzivaju ju rok. Je kozena, koza je velmi prijemna a makucka na dotyk. Len dodacia lehota bola tusim dlhsia, nejak okolo 2 mesiacov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj aj moji rodičia majú koženú rohovú sedačku od Phase a sú veľmi spokojní :-) :-)
Odpovedať
tiez mame doma, Comet, a sme velmi spokojni... su naozaj moderne a za "normalnu" cenu... dodacia doba bola 4 tyzdne.
Odpovedať
aj u nas spokojnost s ich rohovou sedackou, taburetkou, kreslom a jedalenskymi stolickami - rychle dodanie, pekne vypracovanie a dobra cena.
Odpovedať
Profilova fotka
Ďakujem za info, to ste ma potešili som na 100 % rozhodnutá, že tam pôjdeme niaku vybrať :-N
Odpovedať
no ja až tak spokojna nie som, po dvoch týždznoch nam oznamili že nemaju kožu tej farby, ako sme si vybrali, tak sme vybrali podobnu, ale ked nám sedacka prišla boli sme sklamaní tou farbou, i ked iným sa páči, ( je to farba mandarínky ) a nechceli nam ju vymeniť, takže ak má niekto zaujem, predám ju so zlavou, používana je rok, ale kedže som si ju neoblubila, tak je ako nová, pretože sedávam radsej v kresle.
Odpovedať
... a okrem toho, som si vobec nebola istá, čo to koža vôbec je, pretože nebol k nej priložený žiadny certifikát, ani kúsok kože, vraj nemajú, ale pani z predajne bola ochotná a dala mi vzorku pre zakázníkov a majiteľ vraj povedal,že mi musí stačiť že na bloku je napísané kožená sedačka, že to je záruka kvality :-|
Odpovedať
To je dosť desivá informácia ,nakolko ich všetci vraj chvália ,ja mám sedačku od firmy Šipoš a tí mi doniesli dokonca vzorky látok aj čo som si dala u nich robiť vankúše takže dokopy 3 kusy 10x15 cm a to som vobec nemusela ani o ne žiadať.Obrátila by som sa na majitela predajne,nech ti preukáže kvalitu kože.Držím palce.
Odpovedať
Desiva informacia? Od niekoho, kto sedi v kresle z trucu koli farbe sedacky? :-D
Odpovedať
Mne sa tiež stalo,že miesto oranžovej sedačky mi doniesli ružovú a musela som to dosť dlho rozdýchavať asi to chlapi berú inak ako ženy.Len nechápem prečo ju nevymenili_,bola to predsa ich chyba že doniesli inú sedačku???
Odpovedať
Pri kupe a plateni sa podpisuje objednavka, kde je vyznacena pozadovana farba. Ak dodavka nesuhlasi, tak sedacku nevyplatim a je to :) Avsak pani nepise, ze dodali inu farbu, ako si objednali.
Odpovedať
Profilova fotka
rovinku - ak je to koza , to spoznas podla vone... nasa ked bola nova strasne bola citit vonou koze :) koza vonia....
Odpovedať
Článok sa načítava...
vybrali sme si nahradnu farbu, ktorú nám aj dodali, ale inak vyzera kusok kože a inak celá sedacka, a nesedávam na nej nie z trucu, ale neviem, proste som si k nej nenašla "vztah" :-D , tie sedacky co mali v predajni kožene a koženkové vyzerali takmer rovnako, ťažko bolo uhadnuť ktorá je ktorá / nie je to tá jemná hladká koža / ani vonu nemala nejak výraznú, a majitel povedal že certifikát nemá, a dokonca ani na bloku nebolo že kožená sedačka, iba jej názov, tak mi pani predavacka na druhú stranu napísala že kožená sedacka podpis a pečiatka :-| :-S :-N , no tak som ju zospodu zozadu troška rozparala, aby som sa presvedčila a bola kožená :-D
Odpovedať
To je pravda, ako celok sedacka posobi inak, ako kusok koze zo vzorkovniku. Tak je to aj s vymalovanim, a mnohymi dalsimi vecami. Nieje to vsak chyba vyrobcu. Je to chyba ludskeho oka.
Odpovedať
..katrin.....kozu podla vone nepoznas,pretoze se spracovava,kazda farebna je nastriekana farbou a vopnia farba. :-) :-) :-) ...ale poznas to tak,ked kusok sedacky zo spodku rozoberies a dostanes sa ku kozi.(z rubu aj licu) Koza nema ziadnu podkladovu latku,ale kozenka ano. :-D :-D :-D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, Píšete o dlhšej dodacej lehote od Phase. My sme u nich objednali sedačku 5.8.2010! Dnes som im poslala mail, že rušíme objednávku, nakoľko nás celý čas ani raz nekontaktovali že by náhodou meškali s výrobour. Teraz by ju vedeli dodať aj do piatku, ale my sme už asi rozhodnutí... Mali, myslím, dosť času.. Ako by ste to riešili?
Odpovedať
My mame tiez kozenu sedacku od phase. A zatial sme velmi spokjni. Dodacia doba bola napisana 6-9 tt, pricom nas pani v predajni upozornila, ze to bude asi tych 9 tt (bolo leto a cas dovoleniek). Dodali nam ju presne posledny den terminu :-D Ale musim povedat, ze ja som predtym volala do predajne a informovala sa o tom, ci stihnu termin. A pribalili nam aj kusok koze ;-)
Odpovedať
@paulinocka - zalezi ci tu sedacku chcete alebo nie .... V podstate nemas co stratit - len zalohu. Ja by som asi ziadala zlavu, a ak by mi nevyhoveli, tak by som im povedala, ze trvam na zruseni objednavky kvoli nedodrzaniu terminu dodania ;-)
Odpovedať
Hlavne nechodte do Eurosofy to by ste si uzili horory....
Odpovedať
Profilova fotka
@adka.m ahoj mame sedačku z firmy phase troška dlhšia dodacia doba asi 2 mesiace,ale bol to vianočny darček doručili ju presne 2 dni pred vianocami a sme s nou spokojny je velikanska takže mame každy svoje pohodlie a material napoleon 3, to je umyvatelny teflon. Ked sa uspiny tak sa v pohode da utriet umyt neverila som som spokojna odporučam. zuzana
Odpovedať
@mandy10 zeby reklama na šiposa :-D nezastavam si phase ale poznam ludi ktory vyrabaju tieto sedacky a rozpravala som sa s nimi. netvrdia sice ze niesu lepsie na trhu ale ak by vyrabali nieco zle viem ze by mi ich neodporucili. a tiez by si ju sami nekupili
Odpovedať
Profilova fotka
@mandy10 ako vies ze to obycajne drevo nie je buk? a co ma vnutri Sipos? tiez ste to rozobrali a pozreli? fakt ma to zaujima, lebo sa rozhodujeme prave medzi tymito dvomi ;-)
Odpovedať
na sedackach od phase vam ako funguju tie nastavovacie mechanizmy v opierkach a podruckach, je to v pohode, nekazi sa to ani nevrzga? odporucate ci uz by ste pripadne volili inu sedacku? vdaka za kazde info... @zuzana693, @carrie84,@marekp, @groanka
Odpovedať
Profilova fotka
opierky su na pevno, nič nevrzga nič sa zatim nekazi my sme maximalne spokojny tak odporučam
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian Ja mám Phase sedačku už tri roky. A som max spokojná. Preležala a presedela som na nej celé dvojičkové tehotenstvo ( a to mám skoro 100kg) Dvojičky budú mať dva roky a tiež jej dávajú zabrať. Chodia po skopených opierkach. behajú po sedačke hore dole.... Sedačka je látková melír fialová s čiernou a vyzerá stále dobre. Vyrobili nám ju vtedy na mieru. No firma ešte nebola tak známa. Ale kamarát si kúpil minulý rok v lete od nich a viem, že nie je moc spokojný...
Odpovedať
@mtina, vdaka za info, a pls mas polohovatelne opierky hlavy a ruk (neviem ci vtedy uz tieto modely vyrabali)... kamarat preco nie je spokojny?
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian Áno mám. Ja som ju preto kupovala vtedy od nich, lebo som akosi tu v MT nevedela nikde zohnať s takými opierkami hlavy a rúk. A to sa najviac aj páči mojim babám. Pravidelne ich denne trénujú hore-dole, hore-dole :-) Kamarátovi meškali s dodávkou a teraz tvrdí, že mu už vŕzga. A keďsem príde, vždy sa do rohu sedačky usalaší a povie, že je to iná kvalita. Tak neviem, či sa niečo zmenilo vo výrobe.
Odpovedať
Profilova fotka
@dedian Aj my máme 2 roky sedačku Phase a sme veľmi spokojní. Je priestranná, pevná, nikde nič nehrkoce, nekýve sa, nevysedí sa. S opierkami manipulujeme často a všetko funguje bez problémov. A veľmi dobre sa aj udržiava. Môžem odporučiť :-)
Odpovedať
@mtina, @krenkova, dievcata vdaka za info... a pls ktory model mate?
Odpovedať
1
2
6
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?