Máme fádnu obývačku. Čo poradíte?

Profilova fotka
yamee17 Ahojte strecháči.... :) obraciam sa na Vás s prosbou o nápad.... máme hrozne fádnu obývačku a ja stále vymýšľam akými doplnkami, farbami a tapetami by sa dala oživiť, ale som nerozhodna..: nic sa mi nepáči... preto prosím ak máte niekto nejaký nápad... sem s ním.... ide hlavne o hru farieb... prikladám aj foto obývačky aby ste mali lepšiu predstavivosť :)
Odpovedať
Vsetko to mate v jednej farbe,cele to splyva a nic nevynika..ja by som urcite dala svetly koberec,tie vankuse tmave vzorove prec a zasa doladit nejake zivsie svetlejsie farby...a a stena by tiez chcela zmenu...inak,podlaha je kraasna,treba k nej nieco svetle..:-) iba moj nazor :-)
Odpovedať
čím by som začal je vymeniť vankúše a nejaký výrazný obraz na stenu. Kludne by som použil aj červenú, zelenú, krémovú a potom uvidíš...či treba pokračovať alebo by tam nestačil nejaký kvietok...
Odpovedať
Profilova fotka
dala by som tam nejake obrazy a viac vankusov na ozivenie popripade vymenila koberec (zavisi od financii)
Odpovedať
Profilova fotka
fialova stena k tomu vankuše a maly kobrček a je to daka vazička k tomu, pripadne tapeta na jednu stenu ;-)
Odpovedať
veľký obraz na stenu by to trocha oživil a ako píše jasmiinka7 vankúše napr.ostro červené alebo jablkovo zelené aby to trocha ožilo.farby na obraze a na vankúšoch by sa mohli opakovať- práve čítam , že skoro to isté ti už napísal rebelix :)
Odpovedať
ako som pisala aj v sprave nedavala by som urcite farebne steny. o chvilu zas budes vymyslat lebo ta to omrzi. ak su sede tie steny premalovala by som bielou. koberec by som kludne nechala. co by som zmenila tak urcite vankuse pripadne farebnu deku obraz mozno inu policku krhlicku na vodu pripadne kvetinace farebne. vsetko zalezi kolko chces investovat. podla mna tak 100 e a mas zmenu. isla by som do zltej horcicovej,zelenkavej,tyrkysovej,cyklamenovej hoc aka vyrazna farba sa hodi kukaj sem http://www.modrastrecha.sk/blog/vicky...
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.eshop.bqtrade.sk/product/v... tapeta na zadnu stenu, boky vymalovat fialovo, alebo jeden, a tie vankuse prec.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som dala tú zadnú stenu celú zelenú, nejakú krásne výraznú a k nej zladiť vankúše, takúto by som si tam vedela predstaviť, k tej sivej sa to úplne hodí...
Odpovedať
farby, farby, farby. stenu za sedacou dajte nejakej farby, aka sa vam paci - zelena, oraznzova, fialova, cervena, alebo aspon velky obraz, ci tapetu celostenovu tam dajte a vankuse vymente tiez za farebne. a na tu policu si kupte nejake male dekoracie tiez vo farbe - staci svietnik, vaza, nejaka soska, anjel, alebo nieco, co sa vam paci. cele sede je to naozaj fadne. staci par eur na doplnky a bude to hned ine.
Odpovedať
ja by som sa snažila celý ten interiér trošku "pretepliť" - na steny nejakú bledú bežovu - odpichla by som sa od tej podlahy a ak je to možné tak ten studený sklenený stolík preč - nahradila by som ho bielym, napr. takýmto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... a taktiež ten vzorový koberec by som dala preč a nahradila nejakým jednofarebným /ak sú parkety so vzorom, tak je - aspon podla mna - krajšie, ked koberec je jednofarebný - bez vzoru/ napr. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro.... A tu nájdeš nejaké tipy /aj sivo-bežové kombinácie/ :-) popozeraj, možno sa ti niečo zapáči https://www.google.sk/search?q=gray+s...
Odpovedať
viem, ze to nebude lacne, no ta sedacka sa tam nehodi na tak maly priestor
Odpovedať
Profilova fotka
Vymeniť koberec a vankúš e a pridať obraz na stenu - napr. jemne zelené.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Vychádzam z toho, že obyvačku tvorí tento neveľký priestor. Ak foto neklame, napravo je miestnosť, v ktorej zrejme dominuje žltá farba. Neviem, či by sa sedačka nedala premiestniť k inej stene, z fotografie to nevidieť. Takže z tohto stavu, ktorý tam je, by som farebne riešila príľahlú (pravú stranu) stenu zelenou farbou. Na protiľahlú (ako je sedačka) by som umiestnila obraz niečo podobné, ako uvádza ve_ki (posledný obrázok) . Koberec by som vymenila tiež na zelený (jednofarebný) a sedačku by som dodekorovala bielymi a zelenými vankúšikmi.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?