Má niekto sedačku kúpenú cez www.nabytok4you.sk?

Peknu nedelu prajem,mate niekto sedacku z tejto firmy? tu je link http://www.nabytok4you.sk/kontakt/
Odpovedať
Ahoj my sme si kupili sedaciu supravu z firmy nabytok4you od pana Koricanskeho z prievidze a sme nadmieru spokojny sedacku sme mali vyrobenu do tyzdna po cca pol roku co ju mame je stale ako nova. Je vidiet ze si vazia svojch zakaznikov ked nam ju priviezli ochotne nam pomohli z vynasanim a tak isto nam ju aj pomohli vybalit a nainstalovat do obyvacky. Moja skusenost je velmi pozitivna.
Odpovedať
Ahojte, môžem len potvrdiť. My už máme sedačku skoro rok. Tiež sme nadmieru spokojní. Určite odporúćam. Je vhodná aj na denné spanie, lebo pena je kvalitná a tvrdšia, nepresedí sa.
Odpovedať
Ahoj prosim vas je rozkladacia, a spravia mi ju aj v inom otieny a kolko ludi sa zmesti na nu ? A prosim nemohli by ste mi do spravy napisat cenu.Dakujem
Odpovedať
tiež rozmýšlame že objednáme sedačku od nich. majú pekné sedačky za dobré ceny. akurát sa bojím toho či tie sedačky niesú tvrdé. mam rád makkučké sedačky ktoré ma pohltia a takú školskú lavicu nechcem :( ďakujem pekne
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
obnovujem diskusiu, nejake nove skusenosti? maju i latky umyvatelne vodou za dobru cenu, hladame nieco ako Phase a Beta len za nizsiu cenu :) toto je aky vyrobca, asi Polsko ci?
Odpovedať
@safiu2 Ahoj mame od nich sedacku, chalani su niekde z okolia prievidze aj sme boli u nich ked sme si vyberali a maju aj latku, ktora je umyvatelna, ale cenu neviem, my mame tu nenasiakavu co sa da hnet zotriet ak sa na nu nieco vyleje. Sedacka je zatial ok, mame ju uz pol roka. Ci je to polsko tazko povedat, povedali, ze sedacky robia oni u seba. Brali sme tuto : https://nabytok4you.sk/produkt/sedaci...
Odpovedať
@safiu2 skúsenosť stará pol roka je nič... ja som tiež kupoval od nich, cca 5 rokov dozadu. asi po 3 rokoch bola výrazne vysedená na určitých miestach (kde sa sedáva :-D :-D :-D ). výrazne cítiť priečne drevené výstuhy - skrátka tam sa sedieť nedá. druhýkrát by som už od nich nekupoval. a to som mal jednu z tých drahších a väčších.
Odpovedať
@worker_falcon dik, tak asi to kasleme...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Predávajú sedačky poľskej firmy Brattex pod pozmenenými názvami. Inak táto firma v Poľsku má veľa pozitívnych recenzií, takže možno stojí za zváženie.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
@rastika to asi nie je aktulana info my mame od nich uz 2 sedacky prvu ked sme kupovali pred 8rokmi bol dovoz z polska boli vyhradny predajcovia pre slovensko a cechy pred 2rokmi sme uz boli na slovensku pri Topolcanoch pre nich vyraba jedna externa spolocnost dufam ze sa pan majitel nenahneva za tieto informacie my sme boli priamo vo vyrobe vyberat potahovy material my sme nadmieru spokojni
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Zdravím, ja mam sedacku od nich od septembra 2020. Az sa divim kolko chvaly na firmu. Sedacka je vyzorovo pekna, ale ma vady: ako je vystrapkavanie latky Pecos, kde je na niektorych miestach vidieť cierny podklad svetlo sivej latky. Aj jeden krajny diel nesedi na zemi na jednej strane, ale visi 4 mm vo vzduchu, nakolko spojny diel je nasrubovany vyssie ako ma byt. Bolo mi povedane ze mame krivu podlahu. Majitel Vam na vsetko povie, ze u nich je sedacka na 100 % skontrovana 10 ludmi a dalej neriesi nic, vsetko sa stane u Vas. Vraj mu mam poslat 2 diely sedacky a oni na 100 % rovnej podlahe posúdia kde je chyba. A aby som sedacku vycistila, pricom je stale prikryta cela prehozmi: Dobry den vzhladom na to ze nie je mozne podla foto posudit v akej miere je podlaha rovna priadne ci boli pouzite vsetky montazne prvky pri montazi noziciek t.j noha + podlozka a tak isto je velmi tazko posudit ci material ktory ste nam poslali je je mechanicky poskodeny alebo sa jedna o vadu materialu bude potrebne poskodeny diel dorucit na adresu nasej spolocnosti : Hlavna 12/61, 972 11 Lazany aby sme posudili rozsah poskodenia. Poskodeny diel je potrebne zabezpecit aby neslo k jeho poskodeniu pri preprave , poskodeny diel nezasielajte na dobierku inak nebude prevzaty. Pred odoslanim prosime sedaciu supravu vycistit. V pripade zacatia reklamacneho konania vas dalej vas ziadame o zaslanie kopie zarucneho listu k sedacej suprave. S pristupom a neochotou som bola nespokojna od zaciatku komunikácie. Majitel mi nebol ochotny poslat latky, ake som chcela. Az som mu musela poradit, ze by mal spoplatnit vzorky aj postovne, ale clovek predsa musi dostat tolko vzoriek a ake chce, vsak nekupuje ponozky, ale sedacku cez internet. Konecne to uz tak ma a vzorky sa daju objednat. Preto chcem upozornit, ze ked chytite zly kus, postup je taky.
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiananovakova1 takyto pristup 💩. Skoda reci. Potom sa cuduju preco sa mekupuju kvalitne slovenske vyrobky...dobru reklamu nespravi predaj ale vyriesenie reklamacie. A vyhovorly o podlahe...... Ziacik 1 triedy na zakladnej skole... Mame Slovensku sedacku Fines. 9 rokov 2 male deti a stale ako nova
Odpovedať
Článok sa načítava...
@filip_pistovic no, je jasne vidiet, ze keby bola podlaha kriva, tak je diera len pod nozickou, ale nie ze cely diel je vyssie, nepusti ho na podlahu ten kovovy spoj, lebo je nasrubovany vyssie.
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiananovakova1 smutne . potom vsetci vyskakuju ze poliaci vyrabaju smejdy. Mali poslat technika . myslim ze pri sedacke 1 vyjazd by prezili... A boli by obe strany spokojne
Odpovedať
Este doplnenie k nabytok 4 you, za pravdivu recenziu s fotkami ako dokaz Vas majitel blokne na fb, aby mu tam svietili len pozitivne, mozno kupene recezie.
Odpovedať
@tatiananovakova1
Odpovedať
@tatiananovakova1 Dakujeme za vasu recenziu, kazda minca ma vsak dve strany. Preto by sme radi priblizili konkretnu situaciu. Po obdrzani sedacej supravy ste nas konktovali s tym, ze sedacia suprava je poskodena na 1 sedaku konkretne rozrezany (roztrihnuty) komponet. Na vas podnet sme okamzite reagovali a poslali sme k vam nasho technika, ktory pri navsteve u vas konkretny komponent demotoval a bezplatne sme vam ho opravili aj napriek skutocnosti, ze ste technikovi zdelili, ze ste sedaciu supravu rozbalovali z NOZNICKAMI, co je v rozpore s navodom na pouzitie. Preto foto poskodenia sedacej supravy, ktore tu zdielate, su s najvacsou pravdepodobnostou poskodenia, ktore ste sposobili neuvazenym rozbalovanim sedacej supravy NOZNICKAMI. Co sa tyka vysky sedacej supravy, tak ako sme vam uz zdelili sedaciu supravu potrebujeme skontrolovat u nas, kde mame 100% istotu rovnej podlahy . Dalej chceme ragovat na vase tvrdenie, ze az na vase naliehanie poskytujeme zasielanie vzoriek zakaznikom. Tuto sluzbu nasim zakaznikom poskytujeme uz niekolko rokov, ale skutocne nie na vas podnet. Poskytli sme vam moznost ako tento problem vyriesit, preto neruzmieme, preco ho nemate zaujme vyuzit? Nakoniec by sme vas chceli upozornit na neuvazene zdielanie internej e mailovej komunakcie medzi vami a nasou spolocnostou, kde sme vam v ramci GDPR nedali ziadny suhlas na zdielanie tretim osobam.
Odpovedať
@nabytok4you neklamte tu prosim, ze sedak bol roztrihnuty a nespominajte manikurove noznicky. Nerobte z cloveka blazna, ze si je schopny postrihat sedacku. Ja som pouzila okruhle velke noznice, kde som si nadvihla plastovy obal a opatrne urobila otvor vo vyske 15 cm nad sedačkou, pod hrubym plastovym obalom mate este karton, o com urcite viete, dalej som rozbalovala plast rucne. Pripajam fotky reklamovaneho sedaka. Je jasne vidiet ze nic nie je postrihane, ale latka je vadna, vystrapkavaju sa z nej vlákna a pouzivanim je to vidiet viac a viac. Diera ked sa zakryla vláknami ktore znej trcia, skoro dieru ani nevidiet. Na podruckach mam miesta kde je vidiet cierny podklad pod svetlosivou látkou, co z dialky vyzera ako spinave bodky. Ale najlepsie je sa vyhovorit, ze u Vas je vsetko na 100 % a chyba sa stane po vylozeni sedacky z auta. Ale ze sa sedacka viezla v aute na doraz naplnena sedackami, kde su jednotlive diely na sebe, tam sa stat nic nemohlo. Aj ked mi to vypada ako vada látky, mohla som chytit nejaku vadnu seriu alebo co.
Odpovedať
@nabytok4you a nikdy som nereklamovala roztrihnuty sedak, v prilohe moja reklamacia. Jedna sa o reklamovany sedak na nevydarenom dieli, ktory visi vo vzduchu. Inak dodnes mi nedosiel ten piest na sedak, uz su to 4 mesiace.
Odpovedať
@tatiananovakova1 podla toho co tu citam vam ponukli moznost problem riesit tak preco ho nevyuzijete poslite im poskodene komponenty nech vam sedaciu supravu skontroluju a problem je vyrieseny
Odpovedať
@dodix zdravím, preco by som mala posielat 2 komponenty, jeden velky rohovy diel a jeden krajný. Viete si predatavit naklady na prepravu, musi to byt nakladna preprava, predsa nemozem ich predsa poslat postou. Preto sa sedacky neposielaju na reklamaciu u serioznych výrobcov. Pritom techcnik sam p. Koricansky ked prisiel po sedak, ukazovala som mu, ze ten diel visi 8 mm nad zemou, ze je to skrizovane. Trocha to pozatlacal a sadlo to o polovicu, ale stale je tam asi 4 mm nad zemou. Ze to este sadne casom vraj. Jednoducho nemal zaujem to riesit, zobral sedak a utekal dalej na rozvoz po vychodnom Slovensku. Predstavte si, ze ja mam volat stolara aby tie zavesy presruboval a pritom keby sa nieco poškodilo, padá zaruka, lebo do toho sprtal niekto iný. Do telefonu mi p. Koricansky povedal, ze manzel by to zvladol za 20 sekund, tak nechapem preco to p. Koričanský nevyriesil, ked odsrubovaval sedak na tom istom dieli co doteraz visi vo vzduchu na spajacom dieli. Pritom podlaha je rovná, premerali sme ju. Reklamovala som to a ukazovala mu to ako to je ked tu bol osobne.
Odpovedať
@tatiananovakova1 ako som uz vysie pisal my sme spokojni mame dve sedacky od nabytok4you a za tie roky ziadny problem bohuzial toto je asi riziko pri vsetkych nakupoch na dialku cez internet my sme s Panom Koricanskym vyberali osobne material na nasu druhu sedaciu supravu poradil vysvetlil ukazal preto si myslim ze urcite najdete kompromis pri rieseni vasho problemu
Odpovedať
@dodix No pochybujem, ze by este p. Koricansky nieco riesil, ten sa viac neukaze. Co sa tyka látky Pecos, tak som si urcite vybrala zle, co sa tyka pevnosti, a vydrže do buducna. Mala som aj vzorku latky Bristol, pozdavala sa mi viac, ale chcela som funkciu blokujucu vodu, tak som zvolila Pecos, vsak kazdy ju chválil. A ten diel ci nedosada na zem, skoda reči.
Odpovedať
Profilova fotka
@tatiananovakova1 Neprijemne starosti, ale hadam sa to vyriesi k spokojnosti oboch stran, lebo toto nie je vec za par desiatok eur.
Odpovedať
Nemate niekto pecos 14 latku? 😄
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Ahojte za mňa maximálna spokojnosť príjemný materiál, pevné sedáky a skutočne kvalitné spracovanie tak isto výborná komunikácia pracovníčky s ktorou som konzultovala výber poťahového materiálu. Prikladám foto našej novej krásavice. Radka
Odpovedať
@randulka36 klasická reklama? ak nie, tak počkaj pár mesiacov. takto darmo chváliš.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?