Má byť zladený nábytok s plávajúcou podlahou?

Chceli by sme kúpiť nábytok do obývačky. V obývačke máme podlahu dub sonoma. Tento nábytok ktorý máme vybratý je vo farbe biela kombinovaná so sivou. Neviem či bude pasovať s podlahou. Aký máte názor má byť zladený? Ďakujem.
Odpovedať
Drž sa pravidla, menej je viac. Nekombinuj veľa farieb. Drevo biela je OK, tá sivá už môže byť navyše. Ale ak to ladí tvojmu oku nemusí byť problém.
Odpovedať
Biely je fajn ale ta šedá neviem. Dub Sonoma je bledý takže treba ten nábytok potom troška vytiahnuť farbou na stenách. Steny by som dala nejaké sytejsie farby. A podlahové listy tiež biele. Vynikne tak viac podlaha a oddelí stenu. druhá možnosť je ze steny necháte bledé ale nábytok by som dala tmavo hnedý aby bol v kontraste s bledou podlahou. A na stenu potom obrazy tiež s tmavšim rámami. Určite by som sa nesnažila kombinovať nábytok k podlahe. Bude to fádne.
Odpovedať
ak je to klasika siva bez dekoru, tak by pasovat mal. to iste biela, ta pasuje snad ku vsetkemu ;-) z osobnych skusenosti sa najhorsie kombinuju rozne odtiene drevodekorov (ci uz rozne druhy praveho dreva alebo laminaty, vinyly a pod.). takze ak nabytok nekupujete s inym drevodekorom ako dub sonoma, mohlo by to pekne ladit. ale obrazok nabytku by v radeni znacne pomohol ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mozno to nie je uplne bezne ale mne sa napriklad nepaci ked nabytok "splyva" s podlahou v miestnosti. Podla mna to teda vobec nevyzera dobre. Mam rada ked je napriklad tmavsia podlaha a bledsi nabytok ale zalezi na kazdeho vkuse. Je pravda, ze menej je niekedy viac ale obcas sa oplati aj zariskovat. Skuste si to k tomu prirovnat a uvidite ci sa vam bude taka kombinacia pacit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem či mám správny názor, no neviem, či by sa mne páčilo, ak by nábytok splýval s podlahou. Nejaký kontrast tam byť predsa musí. Si pamätám, ako žena chodila so vzorkovníkmi a pobehovala hore dole a premýšľala ako by to bolo dobré aby to k sebe pasovalo a vyniklo každé zvlášť.
Odpovedať
Zaleží od toho čo si človek predstaví pod pojmom zladený. Lebo ja si predstavím, možno aj rôzne dekor na nábytku a rôzny na podlahe ale stále to môže zladené. Keď tie dve "farby" k sebe pasujú, že sa nebijú alebo je to možno ten istý dekor ale jeden je tmavší a druhý bledší tak to podľa mňa vyzerá lepšie ako keď je všetko v miestnosti také isté.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi predsa na tebe ci sa ti ta kombinacia paci.. je to vec vkusu... pekna je modra alebo cervena?
Odpovedať
Profilova fotka
my mame dub arlington a bezovu na kuch. linke, do obyvacky zvazujem bielu v kombinacii so sivou (mame sedu zastenu v kuchyni) alebo hnedu, uz bez drevodekoru
Odpovedať
Profilova fotka
Zladeny nabytok s podlahou ano ale nie uplne rovnaky, to bude potom vsetko take zliate. Mozete skusit jeden druh dreva ale v roznych farbach, nabytok bledsi a podlahu tmavsiu alebo naopak. To uz je na vas, hlavne sa treba riadit aj tym ci sa paci vam a podla toho si vyberat. Vy budete travit v tej obyvacke cas takze podstatne je aby ste sa tam citili prijemne :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?