Kde kúpim stropné svietidlo do vysokej miestnosti?

Dobrý deň, prosím o radu kde kúpiť alebo odkaz na stránky so svietidlami vhodnými do vysokej miestnosti. Je to obývacia izba s 5 metrovým stropom. Moja predstava je niečo visiace cca 3 metre dlhé, moderné. Za každú radu a ponuku vopred ďakujem.
Odpovedať
http://www.svetsvetiel.sk/visiace_svi...
Odpovedať
@mata40 ...ďakujem..
Odpovedať
Profilova fotka
alebo skúste pozrieť http://www.ligne-roset.sk/products.ph...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
@brapene ahoj, našiel si nejakú vhodnu lampu? dakujem
Odpovedať
a nechcel by si ten strop znížiť? komu to budeš tam hore vykurovať to je i na 2 podlažia dosť
Odpovedať
@uglybetty1234 zatiaľ nie. Len sa inšpirujem...
Odpovedať
@duzu nemôžem ho znížiť, lebo mám okno šírka 3,5 metra v 4-metrovej výške. A ani nechcem. A vo výške 3 metrov bude ešte jedna miestnosť -tzv. galéria. Oddychová miestnosť...
Odpovedať
@brapene ahojky, my máme strop 4,2 metra na najvyššom mieste a tiež hľadám niečo špeci, čo by sa nám tam hodilo a vyplnilo priestor.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@uglybetty1234 @brapene ako ste to nakoniec poriešili? Dajte nejakú inšpiráciu :-)
Odpovedať
@betka2506 ahoj, este sme to neporiesili, zatial sme tam dali papierovu lampu z ikea :D riesili sme exterier, ale lampy pozerame stale. Takze v rieseni :)
Odpovedať
@betka2506 Nakoniec sme si dali vyrobiť, podľa našich predstáv. Nikde sme nenašli to čo chceli. Momentálne sa nám vyrába. Keď už budeme mať zavesený v obývačke, dám tu fotky.
Odpovedať
@brapene ďakujem, budem sa tešiť na inšpirácie :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
kľudne by som použil nejaký luster väčšie a ktorý bude pokojne aj dosť vysiať.
Odpovedať
Tak tento je parádny ale tá cena je samovražda
Odpovedať
ako riesit svietidlo, ktore ma dlzku len 1100 cm .. a ma byt nad stolom? da sa to nejak"natiahnut'? :-)
Odpovedať
@keira Prepokladám, že ide o preklep, asi si chcela napísať 110 cm. Takto by to bolo 11 metrové svietidlo. A aký vysoký je strop? Lebo ak je štandardný, tak spodok svietidla pri jeho dĺžke je vo výške 150 cm. Ako vysoko nad stolom ho chceš mať? Ak to svietidlo visí len na kábli a nie na nejakom inom závesnom systéme, tak v elektre sa dá kúpiť dvojžilový kábel s dvojitou izoláciou (zvyčajne bielej alebo čiernej farby). Kúpiš dĺžku, akú potrebuješ a niekto zručnejší ti vymení pôvodný kábel za ten dlhší.
Odpovedať
@chrobak7 taketo nieco :) ano, preklep https://www.feim.sk/eglo-vintage-4946... cca 1 m na dstolom?
Odpovedať
@keira A aký máš vysoký strop? Lebo 1 m nad stolom znamená vo výške cca 180 cm. Ak je strop vysoký 260 cm, tak tie káble ešte budeš musieť skracovať, nie predlžovať. Ale ak máš vysoký strop, tak to nebude ťažké. Kúpiš potrebné množstvo čierneho káblu a vymení sa to. Akurát to bude prácnejšie, lebo bude treba meniť až 4 káble.
Odpovedať
@chrobak7 neviem, aky mam vysoky teraz, ale ked si zoberiem tu dlzku 110 cm od stropu a prirovnam k tumu metru asi, co chcem mat nads tolom .. tak je to kratke .. ]-(
Odpovedať
@chrobak7 aj 3 m ma
Odpovedať
@keira NAčo chceš mať lampu tak nízko nad stolom? Čo tam chceš hrať poker? ;-) :-D Ja mám strop v mieste, kde je upevnená tá veľká lampa asi 4 m. Tá lampa má dĺžku 1,7 metra a je vo výške asi 2,3 metra. Tiež bude nad stolom a v pohode osvetlí stôl aj z tej výšky. Pôvodne som si tiež myslel, že ju bude treba spustiť nižšie, ale je dobrá aj tak. Škoda to komplikovať nejakou výmenou káblov, nič zásadné tým nezískaš. Ale ako chceš.
Odpovedať
n @chrobak7 videl si ten link, co som tu posielala? to by bolo smiesne, ak by to viselo tak vysoko
Odpovedať
@keira Strop má 3 metre. Lampa má výšku 1,1 metra. Spodok lampy by bol vo výške 1,9 metra. Mne to nepríde divné, je to v pohode výška. Ale teba sa to musí páčiť. A ak sa ti to nepáči, treba si to upraviť, ako som vyššie písal. Potrebuješ k tomu ale kliešte, nožík, šrobovák a ešte možno nejaké iné náradie (kľúče na uvoľnenie tých tienidiel).
Odpovedať
@chrobak7 :-D , posuniem info manzelovi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Dobry den Rieseni je vela a zalezi kolko chcete do toho investovat. Taketo riesenie sa da poskladat aj s jednotlivych svietidiel pretoze niektori vyrobcovia ako napriklad FOSCARINI alebo STUDIOITALIA DESIGN, FLOS, VIBIA maju podstavy pre viac svetiel.
Odpovedať
@ramoon Pekné, ale skôr by som povedal, koľko môžete investovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?