Kto a za akú cenu vyrobí knižnicu?

niečo ako na tomto obr. - ospravedlnujem sa za copy majiteľovi poslúžil ako dobrá inšpirácia - len nie vstavané ale normálne na stenu, rozmer cca 1,5šírka * 2,6výška..
Odpovedať
Profilova fotka
Skús DIVENDOOR. :-) Pošli mejlom dotaz, nákres, materiál, rozmery a oni Ti to nacenia. Alebo zájdi osobne. Neviem, kde v BA bývaš; napr. v OC HRON sú. hron@interierovestudio.sk, info@interierovestudio.sk
Odpovedať
Ja Vam mozem povedat ake su zhruba naklady. Pokial to chcete z drevotrieskovej dosky 18 mm hruba s normalnym dekorom, tak na takuto kniznicu budu stacit 3-4 velkoformatove dosky (2.8x2.1 m), pri cene za jednu dosku max. 60 Eur. Takze pokial by ste si to urobili svojpomocne: drevotrieska 4 dosky x 50-60 € = do 250 € (podla dekoru), spojovaci material + hranovacia paska + napilenie dosky 150 € Takze odhadom by material na celu kniznicu sa mal pohybovat do 400-450 €. Ak by ste to dali nejakemu stolarovi tak priratajte navrch nejakych 100 Eur za dopravu a montaz. Ale kedze ide o BA tak mozno viac. Pokial by ste to chceli z rastleho dreva ratajte aj 3x tolko ak nie viac + omnoho viac prace.
Odpovedať
ak z masivu, odporucam javorinu: maju novy typ kniznice, vola sa flexi-klon - krasne sa da vyskladat. dub je dub. rozne ho moria. prave vcera sme si aj my objednali :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v albume mam kniznicu ,robili mi ju v komandor studiu v Malackach,stala 700 eur,ma ale aj zatvaranie na jednu stranu ,posuvne,kvoli tomu ze v jednej casti mame papiere a dokumenty,chceli sme to zakryt,v druhej pekne knizky,kuk album,mam to v spalni :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň. Ak máte ešte záujem, vieme Vám vyrobiť takúto knižnicu na mieru. Dostali by ste k tomu aj vizualizáciu v cene a návrh. Ceny máme veľmi dobré, určite lepšie ako stolárstva v BA. My sme z NR ale do BA chodíme často. Ak by ste mala záujem napíšte mi a viem Vám poskytnúť presnejšie info aj cenovú ponuku. Pekný večer. Ing. arch. Ľuboš Kováč
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?