Kožená sedačka - reklamácia

Dobrý deň, chcem sa opýtať, nakoľko je podľa vás čo už máte s týmto skúsenosti, pravdepodobné, že mi vyreklamujú koženú sedačku, ktorá sa začína trhať. Máme ju pol roka a je z Kiky. Keď sa začala trhať na spojoch, pomaly som sa zmierila s tým, že kvalita nezodpovedá cene, ale teraz sa trhá už aj mimo spojov a chcem ju reklamovať. Dokonca mám po tých potrhancoch už aj podozrenie, že to možno ani nie je koža, ale nejaká ekokoža, napriek tomu, že nám ju predali ako koženú... :-) Kto ste už reklamovali sedačku, aký je postup, treba prísť do Kiky osobne a niekoho nám sem pošlú, alebo ako sa to rieši? Prikladám aj foto. Ďakujem pekne za odpovede.
Odpovedať
Profilova fotka
@caelley Človek by nepovedal, čo dokáže s takou sedačkou narobiť mačka... :-)
Odpovedať
@jamk1 No,možno máme nejakú tajnú mačku, ktorá nám po nociach lezie na gauč... ale skôr by ma zaujímala seriózna odpoveď :)
Odpovedať
Ja máť takéto "poruchy" na sedačke, ani sa nikde nepýtam, už som dávno v Kike. V Eurosofe neposielaju nikoho na posúdenie, iba šoféra s autom, ktorí odvezú sedačke.
Odpovedať
Profilova fotka
@caelley my sme tiez kupili v Kike a zacala nam praskat presne po dvoch rokoch :-(, tak sme ju ani nereklamovali... Ale vyzeralo to velmi podobne a po to. Co sa objavili prve praskliny, tak to malo velmi rychly priebeh a sirilo sa to,ako viroza...
Odpovedať
Sr..cka kvalita nic ine sa povedat neda, daju tam podradne odpadove koze ktore by sa na calunenie ani nemali pouzivat. Vradte to a kupte poriadnu, ak eni su prachy tak handru. Za malo penazi vela muziky vacsinou nebude.
Odpovedať
Najlacnejsia nebola, preto ma to zaraza, ze sa toto stalo a po tak kratkej dobe. Ano pojdeme do Kiky, chcela som pocut skusenosti niekoho, ci toto niekomu uznali. Keby vratili peniaze, bolo by to idealne, kupime inde, ale skor da obavam, ze to nejak trapne opravia a o par mesiacov budeme reklamovat zas.:-(
Odpovedať
Vada vyrobku,ktora sa prejavila do 6.mesiacov od kupy sa povazuje za vyrobnu chybu,takze cim skor reklamuj . Pri reklamacii do 12 mesiacov Ti mozu reklamavciu odmietnut iba na zaklade znaleckeho posudku. Takze sa nedaj odbit! Vygoogli si ich web stranku,mali by tam mat napisany postup pri reklamacii a kontakty. Reklamaciu im posli cim skor,datum je dolezity
Odpovedať
6 mesiacov uz mala, ma takmer 7 :-( a stalo sa to az teraz. dakujem za odpovede . urcite sa nenecham odbit, vyzera otrasne a to ju mame kratko.
Odpovedať
Ja som minulý rok reklamovala stoličku, síce nie v kike, ale do roka sa mi roztrhla. Tak som im vypísala formulár na ich stránke, poslala fotky. Za pár dní mi volali, že už stoličku nemaju, nech ju doveziem a vrátili mi peniaze. Ak máš čisté svedomie, nemáš sa prečo báť, žeby ti to neuznali. Ja som teraz reklamovala mlynček na orechy, odlupuje sa z neho farba a pekne sa to dostáva do jedla, tak som zvedavá .... :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@caelley ako ste dopadli s tou reklamaciou?mozte napisat aka je to sed.?
Odpovedať
Zamietli nam ju. Vraj je to nespravnym uzivanim. To urcite, pol roka som ju ako ze umyvala dratenkou podla nich? Trha sa to dalej, vsade, chceme si dat urobit posudok u znalca a v zivote uz v Kike sedacku nekupime. Neviem nazov sedacky, ale skusim pohladat.
Odpovedať
Este dodam, ze nam to zamietli na zaklade par fotiek, ktore sme im my poslali. Nikto sa na sedacku nebol ani pozriet.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@caelley preto sa pytam,lebo zvazujeme kupu solution biela,teraz je v letaku,ale este sme ju na zivo nevideli a bojime sa tej kozenky.
Odpovedať
Kozenku urcite nekupujte, ked prava koza z Kiky vyzera takto ako nasa, tak ich kozenka musi byt prvotriedny odpad.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?