Kozena rohova sedacka

Profilova fotka
Prosim vas o radu - znacka, cena, kvalita kozenej vacsej rohovej sedacky, ake mate skusenosti, prip.foto vasej, kde sa oplati kupit, dakujem ;)
Odpovedať
@bronatom my sme kúpili v Eurosofa. Tento obchod nedoporučujem. Je krásna, veľká. Koža vyzerala kvalitná. Dva razy nám ju odviezli na reklamáciu pretože vrzala a prepadávali sa výplne sedacej časti. Po druhom raze nám napísali taký list, aby boli krytý pre daľšiu reklamáciu. Normálne nám dvihli tlaky. Či to pomohlo ani neviem. Po 5-tich rokoch je vidno na koži už opotrebovanie a to sme doma dvaja dôchodcovia, žiadne malé detičky. Myslím, že ešte rok a budeme musieť meniť. Ale kúpili sme aj šialene drahé polohovateľné kreslo talianskej výroby a koža robí úplne to isté. Tak neviem kde bola chyba.
Odpovedať
my sme mali koženú sedačku krásnu,bielu dizajn nádherný,každý wau,po cca mesiaci som 2 ks darovala dcére a 1 ks predala,to bola sedačka tak 10 min.sedieť a stačí,máme látkovú veľká spokojnosť,ale podľa mňa záleží aj na tvare sedačky a kvalite,za mňa ale kožená neprosím.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?