Kde kúpiť takýto nábytok do obývačky?

Ahojte! Nevie mi niekto poradiť, kde by sa dal zohnať nábytok do obývačky, niečo na tento spôsob: http://www.modrastrecha.sk/album/view... http://www.modrastrecha.cz/album/view... http://www.modrastrecha.cz/album/view... Teda nizky dlhý stôl pod pc, aby nebol súčasťou nejake zostavy. Za každú radu ďakujem.
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
black red white
Odpovedať
Ahoj, dosť podobné zostavy majú na komandor videla som ich aj v skutočnosti a sú nádherné. :-) :-)
Odpovedať
urcite future design sestra od nich ma velmi podobne, centrala je v Ziline a le maju pobocky v TT, PN a viac neviem kde ja mam decodom vo wengw s vanilkou vysoky lesk ale to asi nechces 8-)
Odpovedať
Áno, komandor som už objavila :), ďakujem. Pozriem aj black red white a future design.... :-D
Odpovedať
aj ja mám od future design . Majú aj internetovú stránku kde nájdeš aj ich obývačkové zostavy.
Odpovedať
len davaj pozor ci mas v poriadku vsetky skrinky, sestra mala velke problemy, dodali jej skrinku s veeeelkou dierou :-p ale inak su pekne skrinky, len hovoria ze su to taliani a je tam napisane made in polland . len aby si vedela, skus zistit na nich referencie
Odpovedať
To je pravda, mi sme mali zase na dreve, či čo je to na jednom mieste také bublinky. Reklamovali sme to, hoci predavač hovoril, že aby sme to prepichli špendlíkom :-| No a máme od nich aj sedačku, zatiaľ je super, len sme ju museli tiež dva razy reklamovať, ale to nebola chyba výrobcu, ale blbí závozníci ako ho vykladali z auta do predajne, tak oškreli kožu, a dva razy po sebe. Ozaj aj ja som si myslela, že máme taliansky nábytok =-)
Odpovedať
no ja som nechcela hovorit ale moj mangel bol pre nu v Ziline ...predajna suuupeer ale ten sklad kde to maju ze my si odtial nekupime aj ked sa Ti bude akokolvek pacit. Ze vraj strasne podmienky doslova asi na SOIku ci koho.... :-p tak sme kupili inde
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.reton.sk/Data/685/UserFile... http://www.reton.sk/Data/685/UserFile...
Odpovedať
a ake mate skusenosti s black red white?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
My mame doma black red white asi dva dni a rozmyslame, ze to ideme vsetko vratit. Nabytok to nebol akurat lacny, ale je velmi haklivy na poskrabanie a ta drevotrieska je len otapetovana a odlepuje sa to. Mate niekto skusenosti s black red white?
Odpovedať
Profilova fotka
brw - polska firma...tazko povedat, co je kvalitne a co nie - pri nabytku ptreba pozerat hlavne na hrany - ako su opracovane... kazdeho oblbne moderny dizajn a hrany uz nevnima... byvaju totiz vacsinou pri tychto typoch nabytku len lepaene - casom sa rychlo opotrebuju a vyzera to desne... boli sme na navsteve - asi pred mesiacom - u priatelovej sestry maju od tejto firmy brw obyv. zostavu - stolik - konferencny - total hrany osupane... :( mama pred rokmi kupovala nabytok red apple - predava ho uz hore spominana zilinska firma - tiez sme mali s nim peripetie - nekonecne cakanie na dodanie - ale chvala bohu bol neposkodeny... myslim, ze chybali len nejake prvky k nasvetleniu vitrinovej skrinky - objavili sme ho na vystave nabytku v Nitre... myslim, ze stoji za to pockat si na vystavu a tam popozerat viacerych vyrobcov, dodavatelov a porovnat ceny aj kvalitu - a pod jednou strechou :)))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a tu su fotky pre inspiraciu toho spominaneho nybytku red apple: http://www.modrastrecha.sk/album/view... http://www.modrastrecha.sk/album/view...
Odpovedať
red apple maju v Albere v BA. tiez mame od nich nabytok. za tu cenu prijatelna kvalita.
Odpovedať
sharlotta, black red white je veľmi nízka trieda nábytku, nedalo sa čakať nič iné, len to čo o tom píšeš. Red apple je na tom oveľa lepšie ako BRW.
Odpovedať
Profilova fotka
suhlas so stolverkou, ja som odchadzala zo ziliny z future design zhnusena osobne teda preferujem nabytok z 30 az 50 tych rokov, tak mame uz scasti zariadene a mienime v tom pokracovat, ale keby som si kupovala novy siahnem po javorine alebo po briku. slovenske firmy, nijaky papierovi poliaci prezleceny za talianov, proste lesteny prd. tie dve spominane maju huuuste referencie, vynikajuci dizajn, super kvalitu a podla mna taka javorina zas nie je az taka draha na to ze je to masiv. brik je drahsi, ale oni zase davaju prezidentske apartmany:)
Odpovedať
Súhlas s aquabelle, brik ani javorina sa za svoju kvalitu hanbiť nemusia. Robia nadčasový dizajn, pomerne zaujímavé veci.
Odpovedať
Profilova fotka
mam od brik - jedalensky stol + stilicky celocalunene... velka spokojnost - hoc som na ne oferovala 13.plat a nejake tie celorocne miniuspory (bolo to asi pred 7 rokmi) http://www.brik.sk/katalog/jedalne.ph... - okruhly stol1 http://www.brik.sk/katalog/jedalne.ph... - stolicka Zuza ZS5
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.brik.sk/katalog/jedalne.ph... -stolicka Zuza ZS5 a som velmi spokojna, hoc potah - farba v bledom prevedeni je velmi hakliva... ale chvalabohu ziaden problem za tie roky :) chcela som od nich aj ostatok nabytku, ale akosy som sa uskromnila - financne dost narocne :( ale kvlalita a sluzby boli OK (tovar som vybrala v BA, objednala faxom, zaplatila cez ucet a kamarat zadara priviezol)
Odpovedať
my mame nabytok z Decodomu v Topolcanoch
Odpovedať
Ja mam tiez nabytok z FUTURE DESIGN a som nadmieru spokojny!!!, nie je to ziadne polsko ale cina !! ale kvalita bezkonkurenčna , V cene akej tam kupite jednotlive zostavy na slovensku ani nevyrobite!! Napr. kolekcia SPAZIO BELLO, v briku zaplatite za taku istu kvalitu 2 nasobok!! a na BRW zabudnite to nema s nabytkom nic spolocne je to riedka drevotrieska olepena papierom!!!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
http://arte-m.de/deutsch/produkte/ mate niekto skusenosti s tymto nabytkom? co som videla vyzeralo to na vcelku slusnu strednu triedu ... ak kvalitou aj dizajnom aj cenami
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som kvalitu spazio bello a brik asi neporovnavala ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
neviete aka je cca dodacia lehota obyvacich zostav z decodomu?? :-)
Odpovedať
my sme kupovali koncom novembra v decodome a do vianoc sme už mali obývačku doma, také 3-4 týždne,
Odpovedať
my máme ,,značku,, Terra - slivku s čiernou,
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
neviete poradit kde sa da kupit takyto stolik ale napr. z plexiskla? pripadne mate niekto taky skleneny a spokojnost?
Odpovedať
V lightparku ho maju skleneny. Aj nam sa pacil,bohuzial sme ho objavili neskoro
Odpovedať
bleble, zdá sa mi, že sú teraz v akcii v kike, škoda vyhodila som leták, cenu si nepamätám, ale bolo to dosť veľa
Odpovedať
aha našla som to, ceny sklenených stolíkov z ohýbaného skla, hrúbka 15mm od 199 eur / šírka 90cm, dĺýka 60cm, výška 38 cm/ a potom ceny stúpajú do 249 eur, je to v novom letáku kika
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?