Kde kúpiť naozaj kvalitnú sedačku?

Nevieme sa rozhodnúť a zišli by sa nám rady odkiaľ kúpiť naozaj dobrú sedačku a naopak odkiaľ určite nekupovať :-| objednávať cez internet a veriť popisom, alebo vidieť a skúsiť?
Odpovedať
Sedacku,hlavne,ak chces naozaj kvalitnu by som nekupovala cez net,ani v lacnych obchodoch typu Asko a pod. Je lepsie obehnut obchody osobne a vyskusat,pochytat material a zamerat sa hlavne na kvalitny potah.Ten dokaze riadne navysit cenu,ale zas,oplati sa do neho investovat.Ved sedacku nekupujes na rok,ani na dva. Tiez kvalita molitanu sa vyrazne lisi.Pri lacnejsich sedackach sa riedky molitan rychlo vysedi. V tych lepsich predajniach maju vystavene sedacky,ale aj ponukaju vyber potahoviny. Ak mas moznost,najdi si nejakeho vyrobcu a objednavaj priamo u neho. My sme si davali sedacku robit asi pred 13.rokmi v malej firmicke.Ta sedacka je stale ako nova.Matrace su stale pevne,nevysedene a potahovina napriek tomu, ze mame psa a macku vyzera stale ako nova. Teraz hladam TV kreslo,pozerala som na nete.Nasla som zopar kusov,co sa mi pacili,ale sla som pre istotu pozriet vystavene kusy do predajne.Bola som zhrozena.Kreslo v cene okolo 300 euri a material...no, skoda hovorit.Protivny na dotyk,akoby umely,uplne asi najlacnejsia potahovina...ale na fotkach na nete to vyzeralo krasne.Este stastie, ze som nekupila cez net a overila si aj osobne.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzicka353 sedacku nikdy nekupovat len z internetu. Sedacku si treba vyskusat! Aby si vedela aka je pohodlna. Treba si na nu sadnut, lahnut. Musi byt komfortna a aj aby si vedela kvalitu popozerat
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
pekny den vsetkym ;-) sice este len staviame dom, no uz teraz potrebujem kupit nejaku dobru sedaciu supravu, ktoru si vezmeme aj do novopostaveneho domu. preto by som bola rada, keby ste mi poradili nejake dobre predajne. situaciu, preco uz takto skoro potrebujeme kupit vam tu nebudem vysvetlovat, kedze vas to asi ani nebude zaujimat. dufam, ze mi cim skor nieco poradite :-) dakujem, s pozdravom magda ;-)
Odpovedať
@magdasvar mňa by to napríklad zaujímalo :-) :-D Btw my tiež staviame dom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@muheta lebo sme museli riesit podnajom, kedze u svokrovcov sa to nedalo vydrzat a v tom podnajme nie je sedacka. tak sme sa s manzelom dohodli, ze kupime uz taku, ktoru si potom zoberieme aj do domu. ano? a ako ste na tom? co uz mate?
Odpovedať
@magdasvar tak to mi je ľúto, že ste takto dopadli :-| Zbytočne musíte peniaze ešte aj na podnájom dávať ale tak zase keď sa inak nedá, tak verím, že Vám je takto teraz lepšie. Máme platňu a od včera majstri ťahajú múry. Ešte len sme na začiatku ale pevne verím, že im to rýchlo pôjde :-) ;-) Ale poďme späť k tej sedačke, akú by si si predstavovala? Nejakú v tvare U alebo L? Hm?
Odpovedať
Profilova fotka
@muheta aj nam to bolo luto ale neda sa nic robit. oni sa nevedia pekne k nam spravat a my si take ich spravanie nezasluzime. nebudem sa predsa jedovat, ked nemusim. zbytocne sme sa potom aj s drahym hadali a bolo to cele zle :-( :-| skor by som chcela U-ckovu, kedze v dome budeme mat obyvacku dost velku a hodila by sa tam vacsia. vy mate aku ak smiem vediet? mohla by si mi aj fotku poslat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
co by si povedala na takuto sedacku? taky styl by sa ti pacil?
Odpovedať
majkl555 mozem sa spytat aka to bola firma??
Odpovedať
Profilova fotka
Ja tiez hladam kvalitneho vyrobcu, najviac som naklonena pre Phase sedacky, aj ked tiez som citala rozne recenzie. Clovek do toho investuje nemalo penazi,tak caka adekvatnu kvalitu.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuziana5 :-o :-o :-o hmm, tak takuto by som si veru vedela predstavit v nasej obyvacke. kde si ju nasla?? a ona je vcelku alebo poskladana z niekolkych casti?
Odpovedať
@zuziana5 krásna, presne taku si predstavujeme. Len v inej farbe. Možem sa spýtať aký je to typ a kde ste kupovali? Dakujem
Odpovedať
Článok sa načítava...
@zuzicka353 https://sedackovydizajn.sk/
Odpovedať
Profilova fotka
@magdasvar @dafu zienky odpisem vam takto spolocne, aby som sa dva krat nemusela opakovat, kedze sa pytate na to iste. este hned na zaciatok sa vam ospravedlnim, ze odpisujem az teraz, ale boli sme na dovolenke, tak som vobec internet neriesila. tuto krasku maju v TOP sedackach (bud v Prievidzi alebo v Bratislave). konkretny typ musim pozriet, to som si teraz neni ista, kedze som si to nezapisala. no na stranke to maju napisane, tak snad to najdem.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuziana5 vobec mi to nevadi, hlavne je, ze si si oddychla a ze si nam teraz odpisala ;-) :-) kde ste boli na dovolenke? pochval sa :-) oni maju v ponuke taketo pekne sedacky? to by som ani nepovedala. musim k nim teda niekedy zajst. a oni maju aj nejake skladove zasoby alebo vsetko vyrabaju podla poziadaviek zakaznika?
Odpovedať
Profilova fotka
@magdasvar boli sme na dovolenke v Turecku a paradne som si veru oddychla. uz som to potrebovala. ano, maju v ponuke taketo krasky a niektore dokonca este aj krajsie. vacsinou vyrabaju na zakazku. na predajniach maju vystavene kusy a ked si clovek vyberie, tak vyrobia, dodaju a este aj vynesu. poskytuju vsetko, co clovek potrebuje
Odpovedať
Profilova fotka
@zuziana5 super, to som rada :-) my tento rok nejdeme nikam na dovolenku pri more, tak ti len ticho zavidim :-D ano? ako citam co o nich pises, tak to uz vidim tak, ze ich navstivime ;-)
Odpovedať
Babulky a cenovo sa ako pohybuju sedacky u nich? A maju aj latkove alebo len kozene?
Odpovedať
Profilova fotka
@magdasvar tak ale vy staviate dom, takze je pochopitelne, ze zvysne peniaze na dovolenku nie su. to ti zase ja zavidim, ze si budes byvat v dome. ja asi cely zivot len v byte. podla mna by ste ich mali navstivit a ked ich navstivite, tak mi potom daj aj vediet, ako ste dopadli, dobre?
Odpovedať
Profilova fotka
@kendova_anna ahoj. co sa tyka cien, tak maju rozne. aj drahsie sedacky u nich najdes ale aj lacnejsie. zalezi od toho, ako si narocna. a maju v ponuke aj latkove. maju vzorkovnik, z ktoreho si vies vybrat odtien. lepsie povedane, vsetko si u nich vies nakombinovat.
Odpovedať
@zuziana5 tak ja som dost narocna, ale kedze momentalne nemame penazi na rozdavanie, tak sa musime uskromnit a preto hladam nejaku predajnu, v ktorej maju pekne sedacky ale nie prilis drahe. Super, lebo iba latkovy potah chceme. S kozou nemam moc dobre skusenosti :-| A este mi povedz, v ktorej predajni maju viac vystavenych sedaciek, v Blave alebo v Prievidzi? Ak teda mas nejake info aj ohladom tohto, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuziana5 ale prosim ta, netreba zufat a treba verit v to, ze tiez sa raz posunies vyssie a budes mat domcek ;-) aj ich navstivime, tento vikend ideme do BA, tak k nim zavitame. na ich stranke som pozerala, ze maju aj cez vikend otvorene :-) potom ti pisem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kendova_anna pokial to mate takto ako pises, tak si myslim, ze u nich nebudes mat problem. maju tam niektore sedacky aj lacnejsie ale taktiez su kvalitne a pekne. preco nemas s kozou dobre skusenosti?? fuha, tak to si mi tazku otazku polozila, kedze ja som bola iba v ich Bratislavskej predajni. tym padom to neviem porovnat, lebo neviem, aku maju ponuku v Prievidzi. no v Bratislave mali dost sedaciek vystavenych. a pozeram, ze ty si z Trnavy, takze to tiez budes mat blizsie do Bratislavy. poradila by som ti, aby si isla najprv tam pozriet a v pripade, ze nebudu mat vystavenu tu, ktoru si si ty vyhliadla tak sa ich spytas, ci ju nahodou nemaju v Prievidzi.
Odpovedať
Profilova fotka
@magdasvar v to verim, neboj nic! ano, maju aj cez vikend otvorene od 10:00 do 20:00. super, tesim sa na spravu od teba.
Odpovedať
@kendova_anna a aku si si vyhliadla cez intenet? Mozes mi poslat fotku (kludne aj cez IP), dakujem ;-)
Odpovedať
baby jednoznačne NOVA Sedačky, na fb majú stránku, včera som sa zaľubila do sedačky :D len už ta cena je trošku vyšiia ale užastné aj mäkká aj dizajnovo si viete vysladať hocičo, sú to sedačky na mieru
Odpovedať
dievčatá dá sa napísať ? rokov vydrží látková sedačka? my máme ročnú veľkú,rozťahovaciu a podmienka bola,aby sme večer pri tv obaja ležali :-) my sme kupovali v ža na kamennej slov.výrobca drevona spokojnosť veľká,výber látok veľkýýýýý,jasné nejaký aq........a môžeš si ju dať vyrobiť akú chceš,ľavú,pravú,taký sed...kto chce pošlem cez mesenger
Odpovedať
@zuziana5 tak som to aj spravila :-) Minuly tyzden sme navstivili topsedacky v Bratislave a boli sme milo prekvapeni :-) ;-) Necakali sme taky super vyber. Aj ked som uz mala vyhliadnutu sedacku cez internet, tak na mieste sme uplne inu vybrali :-D Ale tesim sa z nej, lebo je krasna a aj pohodlna. Uz nech ju mame aj domka :-)
Odpovedať
@dasena82 uz ti ju nebudem ani posielat, kedze sme uplne inu vybrali. Poslem ti tu, ktoru mame uz aj objednanu, dobre? Tento styl sedacky sme vybrali ale iny potah (inu farbu, taku skor smotanovu). Mali dost siroky vzorkovnik farieb, takze bolo z coho vyberat. Co povies na nu?
Odpovedať
@kendova_anna naaaaadhernu ste vybrali! A aka je aj velka, ake ma rozmery?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?