Je obkladovy kameň do obývačky ešte v móde?

Dobrý deň chcem sa vás opýtať aký máte názor na obkladovy kameň do obývačky že či je to vôbec ešte v móde a či sa na ten kameň dá prichytiť obývacia stena alebo či je lepšie dať kameň okolo obývacej steny ďakujem
Odpovedať
Nie, urcite nie
Odpovedať
Nie, nie je to moderne, a ak sa to este niekomu paci a casom to budete chciet odstranit, tak tym ze je to tazke, je to brutal nalepene v stene. Kupili sme dom s kamenom v obyvacke a dole to islo az po tehlu. dakujem, neprosim viac.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak v mode, ide hlavne o to co sa ti paci a co sa ti hodi. Ako chlap je to pre mna prijatelnejsia volba ako kadejake tapety, ktore kolko krat posobia v interieri skor gycovo ako moderne
Odpovedať
Ďakujem za názory
Odpovedať
@hanulkababulka zaleží aký kamen. Co je to móda? Mne osobne je jedno, čo je v mode. Davam si, čo sa mne páči a čo je nadčasové, budem sa na to pozerať ďalších x rokov. Nám sa páči tehlový obklad do interieru a je mi šumafuk, či je to moderné :-)
Odpovedať
tehlovy obklad je pekny ale aj drevena doska masivna je za tv velmi zaujimava len nesmie tam obyvackova stena
Odpovedať
Masiv drevo v platoch je pre mna top. Moderne nemoderne. Obyvackove steny by som nedavala uz nikam. V podstate vsetko co je prirodne , aj palena tehla aj prir. Kamen by som neriesila ci leti. Horsie je to s plast al.beton napodobneninami prirodnych materialov. To mi pride ako gyc aj v obdobi ked to moderne je. Tapety nedavam nikam. K niektorym vzorom a farbam ktore tu niekedy vidim , sa radsej nevyjadrujem. Tieto veci sa lahko nemenia, tak treba vyberat nadcasove varianty.
Odpovedať
@ada32 tak tak, drevu sa nič nevyrovná, len vieš, ono je ľahšie kúpiť kamene ako masívne drevo. A na to sa aj ľudia pozerajú, teda hlavne čo ich bude čo stáť. Ale tak nech si dá každý, čo jemu vyhovuje. Však on tam bude bývať.
Odpovedať
Profilova fotka
@hanulkababulka to, co sa tebe paci je v mode. Neriadil by som sa niekym inym, ak sa tebe paci obkladovy kamen tak nech sa paci, daj si ho tam. Kazdy by sa mal riadit svojimi pocitmi
Odpovedať
Profilova fotka
Ja si tiež myslím, že čo je v móde netreba absolútne riešiť, lebo postaví sa dom ale prerobí byt, všetko je tam moderné možno tak 3 - 4 roky a potom sa to zase úplne od základov zmení a keby sa chcel každý riadiť podľa toho tak je to v podstate nekonečná robota. A aj tak sa to časom všetko vracia, donedávna všetci vyhadzovali staré komunistické skrine a obývacie steny a teraz sa to predáva za veľké peniaze, akurát si to ľudia premaľujú na bielo a majú z toho moderný nábytok
Odpovedať
Prečo takéto otázky? Prečo mňa by pri mojom dome, ktorý chcem podľa vlastných predstáv malo zaujímať to, čo je alebo nie je v móde? Veď ak sa mi niečo páči, tak tieto veci absolútne ignorujem a dám si to, je to tvoja vec, tvoje rozhodnutie absolútne nepozeraj na to, čo je trendy in a neviem čo všetko. :-)
Odpovedať
Nie je kamen ako kamen... :) nie je drevo ako drevo :) lahke je kupit hocijaky suter v merkury a nalepit, ale su aj ine Kamene :) mne v kamenarstve isli oci vypadnut... vsetko by som z toho dala v kombinacii s masivnym drevom to mame doma uplne luxusne .. este schodisko musime prerobit :D Prirodne materialy sa perfektne kombinuju :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?