Hodí sa sedacka 3+2+1 do menšej obývačky? Poradte s týmito otázkami

Ahojte, s manželom ideme kupovať byt. Obývačka v nom má rozmery 6x3 m. Našli sme si sedaciu súpravu, ktorá sa nám strašne páči (Margo 3+2+1 ). Len ked sme si zmerali jednotlivé časti, tak nám z toho vyšlo, že to bude na celú obývačku a bojíme sa, že to bude vyzerať nevkusne a napratane a to nechceme. Chcem sa spýtať, čo si o tom myslíte? Ked som si spravila náčrt v programe s presnými rozmermi, tak to vyzerá asi takto http://postimg.org/image/shb1y5f8h/ .. na obrázku to vyzerá dost napratane, ale zas naživo to nemusí byt také hrozné. Alebo máme radšej voliť rohovú sedaciu súpravu + nejaký taburet? Pôvodne sme zvažovali aj sedaciu súpravu do tvaru U, ale to by asi veľmi zavrelo obývačku do jednej časti. Bola by som vdačná za každú odpoved a prípadne aj obrázok ako to vyzerá v takej obývačke, ktorú skoro celú zaberá sedacia súprava :-) Dakujem za každý tip.
Odpovedať
@rebbecah aj bez tvojho nákresu bolo jasné, že ak má obývačka vyzerať dobre, táto zostava tam ísť nemôže. Mala by ísť rohová.
Odpovedať
Profilova fotka
My máme obyvačku 4.5 x 3.5 a sedačku 3.2.1 ,a nemáme to natrepané,dokonca aj taburetku máme,pozri moj album http://www.modrastrecha.sk/blog/kurat... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@rebbecah nie nehodi a neodporucam to.. zapračes si s tym vsetko.. do takeho priestoru skor nieco rohove a mensie .. a ktomu napr. kresielko z IKEA alebo tak.... nie velke kreslo od sedacky, tie su obrovske a uz sa to ani nejako nekupuje, uz je to OUT.. @kuratko22222 mate o pol metra sirky viac. to strasne vela spravi, by si sa divila...
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj, my mame doma obyvacku 6x4 a mame 3+2+taburet... a este kopec miesta, ja som osobne za taky mix, ako za rohovu, ale dnes je na trhu aj kopec mensich moderych tvarov rohovych. V tom tvojom navrhu by som tu dvojku klasicky prisunula do k trojke, do Lka (budes mat potom este priestor) a kupte len taburet a mas to :) mozes na neho vykladat nohy a ked pride navsteva, tak ostane na sedenie pre vas :)
Odpovedať
ak je možnosť tak určite si nakresliť kriedou alebo papierovou paskou prilepiť na zem planovanu sedačku v realných rozmeroch. možno by stačila kombinácia 3+1+1 alebo 3+2 alebo ako pišu predomnou rohova...takto sa to ťažko posudzuje a čo tak 2ku dať pod okno a nie šikmo?? rozmer : http://www.imagehosting.cz/images/oby...
Odpovedať
Profilova fotka
@katrin21 No to som si nevšimla,že má šírku 3 m,ja som kukla že 6 m,a hned ma napadlo,vačšia obyvka ako naša,no šírka 3 m je fakt málo,lebo je to taký dlhý slíž tá ich obyvačka.
Odpovedať
nie nehodí.....malý priestor na tri sedenia...
Odpovedať
@rebbecah mam detsku izbu 3*5m a ze napratat do nej sedacku 3+2+1 ;-( ;-( ;-( ani nahodou, zapratane.
Odpovedať
Neeeee mali sme v obyvacke 4*4.5 m a mali sme vsetko zapratane . Radsej rohovu
Odpovedať
@rebbecah a co tak 2 trojsedáky? Nasa obývacka ma 5x4m, dali sme trojsedacku, 2sedacku + kreslo z ikei - je male a napriek tomu pohodlne, tu je navrh: http://www.modrastrecha.sk/blog/katul... a takto je to v reali: http://www.modrastrecha.sk/blog/katul...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?