Farebná obývačka

Profilova fotka
ahojte mate aj vy farebnu obyvacku mna ozaj uz nebavi tie klasicke biele mam kamosku co maju byt obyvacku spojenu s kuchynou a farby maju fialovo bielo ciernu ozaj supet to viznie kuchynsku linku maju ciernu stenu jednu fialovu a druhu bielu a gauc cierno biely ozaj moze to zniet ktoska cudne ale vizera to super mate aaj vy doma nieco podobne ak ano tak sa podelte s tym a poslite fotky alebo len opiste o tom dakuijem :-) :-) :-) :-)
Odpovedať
my mame sedačku pieskovo oranžovu, farbu stien žltú a pod stolíkom hnedý koberec a po 3 a pol roku sa sťahujeme a žiada si to zmenu tak idem trošku do neutrálnejších farieb lebo už som sa tejto farebnosti trošku objedla.
Odpovedať
@janus141 Prejes sa toho :-) Lepsie je dat neutralne farby a dat vyrazne doplnky. Povedzme farbu jednej steny, to sa da premalovat, potah na sedacku, ktory sa da vymenit a pripadne zavesy. A mozes menit podla toho, na aku farbu mas chut. Farebny nabytok a podlahu zmenis tazsie.
Odpovedať
tak tak, terza sa to ônosí" a je to pekné, ale omrzí to veľmi rýchlo. neutrálne farby, ktoré oživíš doplnkami rôznych farieb, ako sa ti bude žiadať. síce sú pekné červená kuchynská linka a podobne, ale ruku na srdce, aj kedysi boli kadejaké módne výstrelky, ktoré človeka omrzeli.
Odpovedať
@janus141 Drahe veci, co su dlhodobejsou investiciou (kuch.linka a sedacka - pokial chces kvalitnejsiu) by som moc divoke nedavala, zvysok ano, ak sa obje, alebo sa zacne pacit ina farba, vymenis :-). Pozri u mna, teraz mam fialovo - vlnkove obdobie, farby dost vyrazne, ale ak bude treba, zmena by nemala az tak moc boliet (financne myslim)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka4444 ahoj ozaj klobuk dole NADHERA odkial si brala inspiraciu?
Odpovedať
@janus141 Diky moc. Sedela som hodiny pred internetom, nachadzala kusovky, co sa mi zapacili a v hlave a na stvorcekovom papieri zladovala :-).
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka4444 sikulka ale oplatila sa za vysledok jednicka z hviezdickou :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?