Farba steny v obyvacke

Velmi pekne vas prosim o radu : aku farbu steny dat do obyvacky ? - nabytok bude dub sonoma v kombinacii s bielou (spodok cely sonoma, vrch kombinacia) - sedacka vo farbe sedohnedej (tmavsi odtien) - podlaha plavacka celkom svetla asi s hnedym alebo sivym vzorom. Bielu stenu velmi nechcem, ale ak to bude najlesia volba .... Uvazujem nad svetlo bezovou velmi jemnulinkou. Vopred vdaka za kazdu radu.
Odpovedať
Profilova fotka
Dala by som bielu a ked bude izba hotová (nábytok a sedacka) doma vybrať farbu príp. Nechať bielu..U mňa biela vyhráva. .predtým sme mali v byte rôzne farby ..Teraz v novom som nechcela farby na stenách ani vidieť. ..biela je v kurze😆😆😆😆
Odpovedať
Ved prave bojujem s tym ze biela je v kurze, len ci to nebude chladne, kedze aj podlaha bude celkom svetla - do biela.
Odpovedať
@severka166 a čo tak nejakú dekoraciu na steny v obývačke? Niečo decentne a zase nie je to len obyčajná farba.... v obývačke človek asi najviac času trávi
Odpovedať
Biela je fajn...možno v kombinácii s nejakou bezovou(zlatou) tapetou na jednej, prípadne dvoch stranách..
Odpovedať
Profilova fotka
Ja by som zas do bielej nešla...máme krémovú a je super...taká teplejšia, utulnejsia...a to máme béžovú podlahu, krémový gauč a ďalšiu stenu béžovú tapetu...
Odpovedať
Biela je neutralna a ziadny nabytok ju nepokazi podla mna je to vhodnym riesenim, nejako by som nepokusal s inymi farbami ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Biela, tou ako nič nepokazíš, no možno by nebola zlá voľba aj šedá. Nie tmavá, ale taká jemná..
Odpovedať
Profilova fotka
Síce bielou nič nepokazis ale je chladná...my máme biele schodisko a stále mi to príde také neutulne, chce to niečím zjemniť.
Odpovedať
Profilova fotka
Nechala by som zatial bielu a ked pride vsetok nabytok tak potom by som vyberala farbu, uz ked to budes mat takto realne pred sebou tak si budes vediet predstavit aku farbu ano aku nie. Osobne sa ale priklanam k ostatnym, ze ta biela by tam vobec nebola na skodu :) Popriade dat nejake tie jemne dekoracie na stenu aby to nevyzeralo tak chladne ako ty pises :)
Odpovedať
Velmi pekne vam vsetkym dakujem za nazor, asi bude najlepsia ta biela a potom sa uvidi ci zostane alebo dame farbu. Presvedcili ste ma, vdaka :-) :-) :-)
Odpovedať
@severka166 my tiez nevieme,tak dame bielu a ked bude zariadene nabytkom a doplnkami a bude sa nam zdat,ze farba to ozivi,tak vymalujeme. Chcela by som jemnu kremovu a jednu stenu,kde bude tv tapetu. Ale momentalne mam malovania plne zuby,takze neviem,ci sa tak skoro dostaneme k malovaniu :-D podlaha bude tmavsia,sedacka seda a nabytok este netusim
Odpovedať
A čo tak modernú tapetu? Sú rôzne 3d s farebnými vzormi
Odpovedať
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@juliahradecka ako je to uchytene o stenu?
Odpovedať
@hoblinka13 tak to neviem nie je to moja obyvacka , ja som si ju len vyhliadla na tej stranke velmi sa mi paci,ale ja ju budem potrebovat az na buduci rok takze zatial len sondujem ale tato nema chybu :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?