Doplnky do obývačky

26. máj 2023460
  • @zuzijak  mysli pozitívne, farba je síce tmavá ale ta izba mi príde dosť veľká, takže sa ta miestnosť tou tmavou "nezabije". A keď budú biele steny, bude to ešte lepšie podľa mňa. Bude to fajn, neboj 😉

• @ifik5  áno , to je pravda , keď deti odrastu tak potom budem viac riešiť doplnky

• @aandrea99  ďakujem 🙂 , biele steny to ukáže zase svetlejšie o niečo, mohli by ísť aj limetkovej farby vankúše ? Niečo takéto...

• Sponzor fóra
  • @zuzijak  mne osobne to nepasuje k tomu krbu a ten neon ku koži. Dakde som zachytila, že koberec ideš hľadať podľa farby obkladu krbu. Ty sa nevieš rozlúčiť s tou žltou, čo? 🤔 🙂 Možno ak by si nasla niekde vankúš zelený ako krb s bezovymi bodkami, niečo ako ten puntikovy z ikei, nie drobný vzor. Alebo naopak, béžový podklad a zelený vzor. Alebo látku takú, šikovná krajčírka spraví poťah raz dva.

• @zuzijak  prišla ti súkromná správa? Tu mi nejde pridať foto poťahu na vankúš 🤔

• @zuzijak  tým som chcela povedať, že v tom jednom poťahu máš aj žltú 🙂 😁 a vlastne aj béžovú aj zelenú, nič by si tým nepokazila určite.

• @aandrea99  no dobre, idem do tej zelenej , je to taký chaos farieb, máš pravdu 🙂

• @aandrea99  a nie neprišla mi správa , ale vidím ,že to nepôjde touto cestou, škoda, že ten krb není bledsi 🙃

• @zuzijak  škoda je len zomrieť 😁 skus nájsť taky zelený, možno v trocha bledsom odtieni by som hľadala. Verím, že nájdeš, dnes je výber až sa ti hlava točí 🙂 tak nech sa ti darí 🍀👍

• @zuzijak  vankusmi sa netrap. Netrafis farbu alebo bude toho privela, to nevadi. Zrusis ho alebo mu kupis iny navlek. Zacni kobercom, ten je najdrahsi, ten bude dominantny a od neho sa odrazis pri zaobstaravani ostatnych doplnkov.

• @zita19  @zuzijak  to o tom bledsom odtieni som hovorila o koberci, nie o vankusoch. Iba upresnujem 😉

• Chcela by som sa opytat, snad nevadi, ze v starsej diskusii, ale naco zakladat novu 🙂 Ideme prerabat trochu, kupit novy nabytok nejaky, gauc a podobne, to vsetko mame v podstate vybrate uz dopredu, len by som potrebovala poradit, ze kde maju nejake fajn doplnky, take ze svietniky, sviecky, take nieco ozdobne, co skrasli priestor proste. Take bezne obchody ako Pepco, Kik, Jysk atd, to mam pozrete, moc ma to neoslovilo.

• @evanial  aky styl by to mal byt? nieco take modernejsie? mne to pride vsetko dost podobne, ale tak rozdiel bude asi v kvalite potom.

• @marcelloo  Ano presne, take nieco modernejsie, mozno by som to nazvala aj tak, ze neutralne? Aby to nebolo ladene vyslovene do nejakeho stylu, aby sa to dalo rozne kombinovat. Niekde su tie doplnky dost podobne, preto sa aj takto skusam popytat 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Vyberte si z ponuky krásnych kobercov do obývačky, spálne alebo detskej izbičky! 🙂
    Obrazy, fototapety, šablóny, nálepky, rámiky, farby.
    www.decotrend.sk
    www.tapetymix.sk
    Machovna.sk
    Bratislava
    Machovna.sk - všetko pre Vaše machové obrazy.
    Články od našich partnerov
    Moderná nízkoenergetická strecha – Bramac Tegalit Star
    Toto je dokonalosť! Viete, aké sú výhody tepelných čerpadiel?
    Ako ušetriť za vykurovanie a chod domu? Najlepšie je nič takého neriešiť – byť „ pasívny“
    Archív článkov od partnerov