Do akych dvoch obchodov sa oplati ist na koberec v Bratislave?

Profilova fotka
Ahojte, idem s dvomi detmi do BA, takze nemozem si dovolit brazdit obchody a hladat vhodny koberec, preto prosim o dva najlepsie obchody na koberce, kam mam zajst, aby som si mala z coho vybrat a aby boli cenovo dostupne. Dakujem vam.
Odpovedať
Ja by som isla asi takto: JUTEX - (smer od mesta do Avionu na ceste) velky výber kobercov, avsak mi pride trosku taky s "beznejsimi" variantami. Z Jutexu do KIKA - ma koberce na prizemi (rozne druhy, metraze, rozne ceny), HORNBACH s kobercami uplne vynechat a potom do KORZO OC oproti Ikea do DIEGA (ci aka je tam predajna). Je to vsetko poruke, v jednom kruhu a skoro na jednom mieste. Avsak my sme po tychto behackach zvolili nakup na ebay.de priamo u Nemcov, kde bol neskutocny vyber a cena vratane dopravy na Slovensko prijatelna, az smiesna. Koberec ktory sme videli za 300eur sme mali za 189 vratane dopravy.. Chce to bohuzial cas straveny na nete, ale ked sme zariadovali byt inu moznost sme nemali - museli sme sa vtesnat do rozpoctu.
Odpovedať
skus carpetvista.com, my sme tam brali 3x jednofarebny vleneny koberec, treba zaplatit dopredu, ale vzdy zatial bez problemov
Odpovedať
Profilova fotka
Breno v R1 na Roznavskej a Albero v Petrzalke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?