Dá sa prečalúniť kožená sedačka?

Chcela by som vediet ci sa da precalunit kozena sedacka na latkovu. Ta moja ma uz 7 rokov a pri umyvani sa mi osuchala farba na mieste kde sa najviac sedava. sedacka je inak v dobrom stave s je mi ju luto vyhodit. Teras mam na inkriminovanom mieste deku... Dakujem.
Odpovedať
@laila22 kazda sa da precalunit, ci nie?
Odpovedať
Da,svokra dala novú kožu na celú súpravu. Cena vyššia, ako nová kožená sedačka :-) ale záleží od vybraného druhú kože a tak. A vyzerá to super :-)
Odpovedať
@laila22 ja som dával prečalúniť pre pol rokom v KE a som nad mieru spokojný aj cenovo aj kvalitatívne. Podľa vzorkovníka sme vybrali farebný odtieň kože, ktorý je rovnaký ako pôvodná koža.
Odpovedať
Mala som ten isty problem, kožená sedačka 7 rokov, prešúchaná v mieste šitia, dvojsedák sme dali prečalúniť výrobcovi - cena 200 € , to isté sa teraz stalo na trojsedáku, našťastie sa nám ju podarilo ešte predať ... Nikdy viac koženú sedačku...bola drahá a nevydržala ... už kúpim tú hrubšiu látkovú. ;)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
sedem rokov zase nie je tak malo na kozenu sedacku.Ja by som neriesila precalunenie ale radsej novu,musi to byt dost drahe
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?