Cyklaménová obývačka

Ahojte, strašne túžim po cyklaménovej obývačke, ale neviem si dosť dobre predstaviť, s akou farbou cyklaménovú skombinovať... napadla mi čierna alebo sivá, ale neviem, či by to nebolo príliš tmavé- máme len jedno okno orientované na západ... fabu stien ponechaťbielu? prosím vás o radu a ak máte svoju, tak aj o fotografiu, ak sa chcete pochváliť :-) ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@danik1505 mne by sa páčila čokoládová. mohlo by to trochu zmierniť ten výrazný tón a nemuselo by to byť také agresívne. a ty chceš kde všade použiť cyklamenovú? nestačila by vo vankúšoch, doplnkoch? vidím obývačku - hnedá pohovka s cyklamenovými vankúšmi, nejaká pekná kapučíno tapeta s hnedou. pekné závesy. hm?
Odpovedať
Profilova fotka
ak by ťa raz cyklaménová omrzela, tak k takto ladenej obývačke by si potom mohla vymeniť iba farbu vankúšov, závesy a iné doplnky napr. na tyrkysovú, zelenú, hocijakú vlastne pretože k hnedej idú snáď všetky farby :)
Odpovedať
@gubiko to je super napad :) ja som skor uvazovala nad cyklamenovou sedackou, kobercom... a tmavsim nabytkom- ci? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@danik1505 tak ja dávam farbu do lacnejších vecí, sedačka je dosť drahá. ja som si dala takú výraznú tyrkysovú farbu steny a po čase ma omrzela. teraz už mám všetko neutrálne a dolaďujem textíliami (závesy, vankúše, koberčeky). moja teta si kúpila oranžovú sedačku a potom k nej nevedela zvyšok interiéru doladiť. nevedela akú farbu steny dať a ostatné veci. ale aj s tým sa dá robiť podľa mňa :) mne robia radosť také drobnosti, lampášiky a tak. a kebyže mám výraznú farbu na sedačke, asi by som už musela byť opatrná v ostatných doplnkoch a to by ma nebavilo, lebo tie malé chujovinky nakupovať, to ma veľmi baví :) ale to som ja. videla som tu už všelijaké obývačky, hlavne, aby sa tam sám majiteľ cítil ako doma :)
Odpovedať
ja som za zavesy,pripadne jedalenske stolicky a tapetu ci farebnu stenu a vankus na sedacke kombunacia bielej ciernej a fialovej-cyklamenovej je najkrajsia..
Odpovedať
ja by som steny nechala bielie,prip.jemne kapucino ak budes volit cykalmevou sedacku,a koberec tiez v nejakej jemnej farbe aby to nebolo moc kriklave,zalezi aj od toho aka je podlaha ci svetla alebo tmava? Ale skor by som dala sedacku v nejakom hnedom otieni prip.nejaku stenu dat do toho otiena a aj doplnky...a nabytok uz doladtit ja mam rada biele a svetle :-) ale 100 ludi 100 chuti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?