Čo zmeniť a aké farby kombinovať?

Zariaďujeme obývačku,zatiaľ máme kúpeny len gauč,izba je orientova na sever a to ma strašne serie...nikdy tu nesvieti slnko je tu tak sterilne neutulne :-| prosím poraďte čo zmeniť a ake farby kombinovat?nabytok,koberec,záclony?? pripadne zmenit farbu stien??? Ďakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Chce to slnecne farbicky. Cierna sedacka, smutna fialova... Dala by som steny v jemnej kapucino farbe, dalej zemite odtiene, doplny smrrncnut to ohnivo cervenej... ;-) plus to chce kvetiny, nejake lampy, sviecky...
Odpovedať
@jankazb Ano doplnky pridu urcite :) len najvacsiu dilemu mam z tych stien,v realy su trocha ine ako na foto kustik svetlejsie. aky koberec by sa k tomu hodil? a zaclony?
Odpovedať
Kedze gauc je fialovo biely tak by som nechala steny biele. Vkusny biely, alebo svetlo sivy koberec, vzorovane vankuse a pekna stojacia lampa urcite urobia viac svetla a utulnejsi domov :-)
Odpovedať
@luciager dakujem :) steny dame na bielo a ladit budeme v tychto farbach :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam fialovy gauc.... a jednu stenu zltu, jednu modru... doplnky este k tomu aj cervene... zavesy totalne pestre, koberec biely s farebnymi gombikmi... Ako fakt, totalne kvanta farieb, ale posobi to ako celok OK... Ja by som dala rozhodne zltu aspon jednu stenu, riadne vesele zavesy, toto co si dala je super ak by si take nasla.... urcite to bude dobre, len to treba trosku "rozjasnit" - zlta a cervena pomoze :) a ak by si chcela nieco, cim zjednotis zltu s cervenou a tym fialovym gaucom, tak ikea ma navleky na podusky ktore sa k tomu hodia priam bravurne, tiez ich mam - http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... -- by si neverila, ako takato hlupost dokaze zjednotit interier :)
Odpovedať
@kaktusik007 maju aj zavesy aj vankuse v ikeii :-D k tymto farbam este doplnim tyrkysovu,sten natrieme na bielo v lete budeme menit okna,namiesto tych budu velke po orkaj zeme ,uvidim potom budeme zas malovat tak mozno capneme niekde nieco farebne....tato kombinacii ako je na foto sa mi vemi paci x-) x-) x-) cervenu farbu nemam velmi rada,ale chcela by som vidiet ako to vyzera u teba tolko farieb pokope :-)
Odpovedať
K fialovej sa veľmi hodia tyrkysova a žltá. Len vybrať správny odtieň. Odporúčam na programe Spektrum Home reláciu Kamaradky barvy. Býva to v sobotu a nedeľu od 11 do 12 dopoludnia. Ale tusim aj vo vsedne dni od utorka do piatku od 14 hodiny. Pre odporcov televízie - tento program mám keď som sama doma pustený stále ako "křoví" :-)
Odpovedať
A ešte. K tej žltej, tyrkysovej a fialovej môže byt aj biela. Výborne sa hodí k fialovej. Čierna a biela sú doplnkové farby, čiže nevadila ako "4. Farba"
Odpovedať
Profilova fotka
@letasi no, ja sa chystam to nafotit.... Akurat cakam na vikend kedy budu deti u otca, a najskor to bude tak asi o mesiac, s tym jeho pristupom... :-S Pri nich nejake normalne upratovanie fakt ze nehrozi, som rada ze stiham "priebezne" - no rozhodne na nafotenie bytu a capnutie na net to fakt nie je :-D
Odpovedať
ja osobne stenu za gaučom by som natrela na fialovo poprípade by som na nu nalepila tapetový obrázok vo fialovej farbe na okná fialové závesy, fialový koberec pred gauč a pod okná dáke biele skrinky vo vysokom lesku s fialovými doplnkami. Samozrejme ak nemáš rada fialovú tak môžeš použiť akúkolvek inú pestrú farbu
Odpovedať
@erika789 fialovu mam rada,ale nehodi sa do nasej izby kedze tu nikdy nesvieti slnko potrebuje to ozivit ;-)
Odpovedať
K fialovej a bielej ide aj ziariva cyklamenova
Odpovedať
Článok sa načítava...
stojatu lampu vedla gauca urcite, na severnej strane sprijemni atmosferu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahojte chcela by som sa este poradit...myslite ze by sa nam hodila k tomu gaucu obvacia zostava z ikeii - besta vo farebnej kombinacii biela-zelena?nieco ako na foto(len bez modrej) a vakuse by neboli kvietkovane ale nieco taketo vit.foto???neviem si to celkom zivo predstavit ako by to vizeralo v tejto farebnej kombinacii kedze gauc je cely fialovy ci to nebude moc kikiriki :-D Dakujeeem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?