Čo na stenu na zutulnenie obyvacky?

Ahojte potrebujem poradit. Chcem dat na stenu (oproti kreslam , su tam vstupne dvere do kuchyne a do obyvacky) tapetu alebo niejaky obklad. Poradite aky? Aky motiv, vzor aby to neposobilo chladne? A aky obraz alebo police na steny za televizor a za kresla? Chcela by som udržat prirodny štyl :) Dakujem za vsetky napady:)
Odpovedať
@ncora nad kresla by som dala nejaky pekny malovany obraz prirody, lesa...urcite nic na sposob tych 3dielnych (5 dielnych) obrazov, co su vedla seba a maju tvorit nejaky celok, posobi to strasne lacno... Nad tv by som uz nedavala nic, aby to neposobilo prepchane a co sa tyka tej steny oproti kreslam - neviem, asi by som tam nic nedala, ta izba z fotky posobi, ze je mala, aby sa nejaku tapetou/obkladom este nezmensila
Odpovedať
@katulienka3 Ahoj izba nieje mala ma 3,60x 5,60m ale za gaucom je pri stene postel tak preto takl posobi:) A ta stena oproti gaucu je taka fadna preto to chcem riesit niejakou tapetou :)
Odpovedať
@ncora skus pozriet na stranku: http://www.tapety-eshop.sk/advanced_s... ja som tu nakupovala tapety, bola spokojna s priebehom nákupu aj s tovarom a odporucam skor vliesovu tapetu :)
Odpovedať
3D obklad nasla som firmu v cr kde to maju za 11e m2 ale v hornbachu 15e my mame takto... idem to asi namalovat na tmavsiu lebo nam to trochu taha oci také je to biele idu na to latexove farby..
Odpovedať
@katulienka3 Ahoj no dakujem za stranku ale ja potrebujem napad aku tapetu -moziv, vzor nato dat aby neposobila chladno:):)
Odpovedať
@mamakaja Ahoj a to je z akeho materialu ten 3D obklad? Je to pekne :)
Odpovedať
je to niaky kaucuk cize zdrave a papier,ale vyzera to jako plast ale je to tvrdy papier musela som rezat okolo tv a da sa to nozom v pohode.
Odpovedať
Dajte tam obklad imitacia kamena a nad to Led pas vyzera to super
Odpovedať
@mamakaja Aha super takze to je take lahke?:) A date mi kontakt kde ste to kupovali? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ncora Ahoj, moznosti je niekolko. Najviac by sa mi hodila do rohu nejaka kniznica kvoli vyvazenej kompozicii. Tv by som presunula napravo, alebo nalavo, zalezi od vas, ktoru stranu viac preferujete. Takisto kvety by som dala len na jednu stranu ako aj drobnosti a dekoracie. Nad gauc 1-2 jednoduche vacsie obrazy s rovnakou tematikou a v podobnych farebnych tonoch (katulienka spravne podotkla, nie tie skladacie, prezitok z 90 rokov). Najdes pekne v Hornbachu, alebo Kike. Nad TV policu na dlzku skriniek.
Odpovedať
@dizajnerky Ahoj dakujem pekne ale ja nechcem prekladat nabytok:) za gaucom je umiestnena postel a na stene oproti gaucu su dvoje dvere.:) mne ide iba o jednu stenu aku tapetu nanu dat:) FArba, vzor.....Ale dakujem za napady:)
Odpovedať
@ncora http://www.vavex.cz/cs/dekoracni-3d-p... napistu ti sumu v eurach potom,kontaktuj ich su prijemny...uz neviem ci som zmenila sumu ja ci oni na eura...ale mas to aj v hornbachu zrataj si kolko ta to vyjde aj s dopravou ...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@ncora este som kukla na tvou fotku,a isla by som do tmaveja kdeže asi mas velku stenu netřeba na celu stenu,obklad staci do stredu steny za tv alebo od podlahy do stredu,este ma napadlo v strom byte sme mali za tv normalen drevo ..lamino a kde mas velke auto ci niekoho kto ti donesie z baumaxu lamino mozes to bud nalepit na stenu alebo dat na L uchytky jako ym uz asi nemam fotku a dala som za to zairovku malu bolo to fantasticke tv ,doska a za nou svetlo vecer nop super ,v obchodech také steny obyvackove predavaju za 300e,kup si len lamino s dekorom jako sa ti bude pacit a upevnit bud na stenu alebo k spodnym skrinkam....a svetlo...skusim najst fotku
Odpovedať
Ja by som tam dal laminatovu podlahu nalepit vzor neakej dlazby robim to pozri facebok tomas bodis su tam fotky t
Odpovedať
@tomasbodis Ahoj dakujem pozriem sa:) Tiez som zvazovala niejaky dreveny efekt:)
Odpovedať
tiez chcem dat lamino na stenu ,vyzera to super aj po vyske ci horizontalne...efekt dreva je teply a pekny dizajn
Odpovedať
laminat velmi prirodny efekt nezanecha. Asi najhorsia alternativa na stenu. Radsej peknu tapetu.
Odpovedať
Urcite lepsia alternati va su parkety ako tapeta a dokonca to aj izoluje
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?