Čo na podlahu.

Profilova fotka
AAhojte,potrebovala by som radu,neviem sa rozhodnuť chcela by som vymenit plavacku za dlazbu do celeho bytu teda okrem spalní ale neviem ci ma podlaha ladit s dverami alebo nabytkom aby to nebolo take harakiri.povodna plavackaa bola teda este stale je tmava taka cokoladova a dvere tiez su skoro take tmave.a este dlazba v obyvacke ma niekto je to vhodne alebo nie.Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
hlavne ked nie su kazde dvere ine a kazdy meter dlazky iny:) ved aj dlazba sa da vybrat rozna. zalezi ako tam mate svetlo, velkost miestnosti, cena...pozrite na internete obrazky kde je aka kombinacia a uvidite co sa vam bude pozdavat
Odpovedať
nebude dlažba v celom byte veľmi chladná? Ja by som určite do obývačky dlažbu nedávala. A to hlavne kvôli pohode, je to chladné.
Odpovedať
@chalupka Pocitovo bude dlažba chladná, pretože je tepelne vodivá a odvádza teplo z nôh, teda ak nie sú obuté. Dlažba je krehká, ak na ňu spadne hrniec tak praskne, a ťažko sa vymieňa. @zdena12345 Presne tak, osvetlenie sa navrhuje podľa farebných plôch izby. Rozdiel medzi tmavou a svetlou podlahou môže byť 2-násobný výkon osvetlenia. @basike Farebne by ladiť mala. Napríklad svetlohnedá podlaha, tmahonedý nábytok, biele steny.
Odpovedať
@basike dlažbu tak do pivnice,garáže,na terasu,ked je podlahové no ešte?ale do bytu za mňa nie,my sme teraz na chodbe po cca 10 tich rokoch na dlažbu dali vinyl,dlažba bola poškodená a ešte na údržbu zlá.Plavajúca toľko je výrobcov,farieb jedna krajšia ako druhá,ja by som podlahu ladila k dverám,nábytok človek častejšie mení. :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?