Čo hovoríte na sklenené stoly z bezpečnostného skla?

Čo poviete na stôl do obyvačky, ktory by bol z bezpečnostného skla? http://www.sklenenestoly.sk Mam strach či sa nahodou nerozbije na male kúsky. Hoci asi ani sklo v aute sa len tak nerozbije, ale aj tak :)
Odpovedať
poloz si otazku takto: Myslis, ze stol z drevostriesky je bezpecnejsi? Podla toho z akej drevotriesky, ale tak isto sa moze poskodit, znehodnodit. Nemyslim si, ze stol zo skla bude k zniceniu viac nachylnejsi ako drevotrieska. Cena je dost vysoka, ak sa Ti teda paci a financie su, preco nie. Myslim, ze beznym pouzivam sa urcite nerozbije.
Odpovedať
no jednej znamej skocilo dieta na stol skleneny a rozbil sa. okrem toho skleneny stol je hlucny, ked nan idete cokolvek dat.
Odpovedať
naše dieťa "odštiepilo" kúsok skla na hrane,keď odkladal pohár s hrubším skleneným dnom - to sme boli na návšteve a ani to nebol veľký úder - normálne odložil , len ťukol o kraj, všetkých nás to veľmi prekvapilo . asi trafil nejaké slabšie miesto.mne sa tieto stoly ani veľmi nepáčia , jedlo ako keby "viselo vo vzduchu"
Odpovedať
Profilova fotka
Ja poznám opačný prípad. Známy minulý rok nešťastne zakopol a spadol pričom hlavou narazil do skleneného konf. stolíka. Upadol do bezvedomia a hrozne krvácal. Bol doma sám s malým 5 r. synčekom. Nebyť duchapríomnosti chlapčeka, ktorý dokázal odblokovať mobil a zavolať maminu, tak by to neskončilo krátkym pobytom v nemocnici, vyšetreniami a pár štichmi,ale oveľa horšie. :-( A stôl išiel hneď preč.
Odpovedať
Profilova fotka
zalezi na tom ake bezpecnostne sklo myslis , ak k tomu dojde tak rozne skla sa rozne rozbiju. kalene skla sa rozsipu na male kusky vrstvene sklo ostane v celku len bude mat praskliny (je tam folia na ktorej to ostane nalepene). v celku to osobne povazujem za rovnako bezpecne/nebezpecne ako iny material
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?