Čierna kožená sedačka?

Prosim znovu o radu, bude sa do tohto interieru hodit cierna kozena sedacka? Neviem najst vhodnu hnedu farbu a bielu nechce manzel. Nabytok bude vrch jemne capucino v lesku, takmer ako vanilka a spodok slivka v lesku. Ciernu sedacku nikde nevidim v interieroch, co uz hadam nie je moderna? Dakujem pekne za radu.
Odpovedať
vidno na nej velmi prach. mame len kozenu lavicu a uff, prach je tam kazdy den.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
máme čiernu koženú sedačku a ainú by som ani nechcela. A že na nej vidieť prach? Ak sa neriadi, tak áno. Stačí pretrieť raz za týždeň prostriedkom na kožu. :-)
Odpovedať
čierna kožená sedačka ja najpraktickejšia aká može býť. Za mňa určite áno.
Odpovedať
Cierna kozena sedacka je velky kus nabytku, na mna by kombinacia ciernej a hore uvedeneho farebne zladeneho interieru posobila velmi chladne, deprimujuco, ale ja mam rada teple farby. Isla by som pri vybere sedacky do pastelovej farby - zelenkava, svetlohneda, svetlo fialova a cely interier "oteplila" doplnkami, ktore to zutulnia a ozivia. V takomto interieri s ciernou kozenou sedackou by som sa citila chladne a neprijemne. Ale kolko ludi, tolko chuti. A z praktickeho hladiska tiez nie, na ciernej vidno vsetko (prach a kazdu spinku). Samozrejme zavisi od toho, co clovek od toho ocakava, kolko je ochotny venovat casu udrzbe a takisto ci je to domacnost s detmi, prip. s domacimi milacikmi - zvieratkami.
Odpovedať
kludne daj, hodila by sa tam.. a cierna je fajn
Odpovedať
cierna kozena sedacka by tam urcite pridala smrnc a eleganciu, za mna ju tam urcite daj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je stale moderna, toho sa bat nemusis ze by nebola..
Odpovedať
mate vsetko taky tmavy nabytok tak urcite by som isiel do tej cierne sedacky a dal ju tam
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?