Chcem kúpiť kvalitnú koženú sedačku. Poraďte predajcu

Do úvahy prichádzajú firmy Inelis,alebo Intemon.V hre je aj spoločnosť Sedalux na internete sú pod názvom Sedačky.com.Budem Vám veľmi vďačna za Vaše rady a skúsenosti.
Odpovedať
1
2
5
Ktorú firmu by ste mi odporúčali?
Odpovedať
@ernna skús pozrieť http://www.sedackyphase.sk/?gclid=CIG... my od nich máme sedačku,síce nie koženú, ale sme s ňou spokojní
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.msj.sk/ponuka/sedacky/tali...
Odpovedať
Profilova fotka
domark alebo brik
Odpovedať
@cubica Aký máte názor na kvalitu sedačiek od Intemonu poprípade in-Elisu?
Odpovedať
Profilova fotka
ja ti tiež odporúčam sedačky phase, moji známy tam 2 týždne do zadu objednali jednu, mali akurát aj akciu , oni kupovali nad 1300 € a tak dostali zľavu 15 % mohli ju zobrať aj na splátky do 9 mesiacov bez akontácie a po tých 9 mesiacoch múžu vyplatiť zostatok alebo splácať ďalej
Odpovedať
@ernna my máme celokoženú sedačku Phase a sme s ňou spokojní, napriek tomu ju musíme predať kvôli nedostatku miesta a kúpiť menšiu. Ak by ste mali záujem, môj inzerát je tu na Modrej streche v sekcii bazár. Alebo mi pošli pre bližšie info IP. Kupovali sme ju pred dvoma rokmi a je ako nová.
Odpovedať
Profilova fotka
@ernna osobne nepoznám tie sedačky, tak že v tomto Vám neporadím. Dôležitý je výber kože - ja osobne by som si vybral semi - anilin alebo anilin kožu. Čo sa týka kvality prevedenia - treba to vidieť na živo - ako je prevedené štepovanie a prešívanie, ako koža drží tvar a či sa na sedákoch nekrčí a či sa po chvíli sedenia napne do roviny. (samozrejme len v prípade ak má byť koža napnutá, pretože množstvo výrobcov robí sedačky s tzv. soft efektom kde má byť koža prirodzene dokrčená). Stačí si sadnúť tak na dve tri minútky - vyskúšať pohodlnosť - už za tento krátky čas viete zistiť či je pre Vás sedačka pohodlná - ak sa v nej necítite dobre určite ju neberte a hľadajte ďalej, lebo pri dvojhodinovom sledovaní filmu to bude utrpenie :-).
Odpovedať
@cubica Vďaka za Vaše rady
Odpovedať
Profilova fotka
skus si pozriet aj http://www.luxusnisedacky.cz/ mozno Ti niektora cvrnkne do oka ;-)
Odpovedať
Určite chcete koženú sedačku? Osobne ju nemám lebo ma odradilo pár vecí. Pár známych má kvalitnú koženú sedačku a ak niekto sadne a má vybíjané rifle alebo s niečím tvrdým môže ľahko urobiť dieru. Sedieť na nej v krátkych nohaviciach je veľmi nepohodlné, lepí sa to. Veľa ľudí to rieši tak, že sedaciu časť prekryjú nejakou dekou alebo prikrývkou, čo je samozrejme škoda lebo sa vlastne zakryje sedačka a veľmi sa to šmýka aj s tou prikývkou. :-(
Odpovedať
@libela Nuž pravdu povediac mám trochu dilemu či sa rozhodnúť pre kožu,alebo kvalitnú látku.Už dávno túžim po kvalitnej koženej sedačke.Koža je koža,ale neviem či to nie je trochu lotéria,čo sa týka tej kvality .Kvalitná kožená sedačka nie je lacný špás a keď človek nie je potom spokojný je dvojnásobne sklamaný.Prehadzovať nejakú deku cez sedačku,to by mi asi išlo na nervy.Nakoľko na terajšej súprave mám prehoz a už ma to poriadne irituje stále po niekom niečo naprávať.Musím sa rozhodnúť medzi kožou a látkou.Kompromis by som videla v látke Nova Life.Nemá niekto skúsenosť?Že vraj je to špička v látkach.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
MSJ - sedačka od tal. výrobcu Nicoletti. http://www.msj.sk/ponuka/sedacky/tali... Samozrejme, že si musíš vybrať vyššiu kvalitnejšiu kategóriu kože. S predajcom aj so sedačkou mám veľmi dobré skúsenosti. Mala by si si vybrať anilínovú kožu http://www.servis-sedacky.sk/typy.html. Tá je najkvalitnejšia.
Odpovedať
anilín je síce najlepší na komfort a pocit ale najhorší na údržbu....má totiž otvorené póry a nečistoty sú ťažko čistiteľné......anilín by mal mať v ponuke každý lepší výrobca..... Nova Life je naozaj super materiál a na rozdiel od napodobenín ( enoa, napoleon ), čistiteľnosť nie je daná impregnáciou ale špeciálnym tkaním mikrovláken. Kvalitná koža však má viac plusov ako textil.... :-) Držím palce pri výbere
Odpovedať
@stefi39 A čo tak koža Long Life Nubia vo farbe altweiss od firmy in-Elis
Odpovedať
@ernna skús pozrieť výrobcu Delta Salotti. videla som sedačku na výstave v NR, bola veľmi pohodlná a vyzerala byť aj kvalitná. ale osobnú skúsenosť stýmito sedačkami nemám. predajca ich veľmi chválil, má hrubé štepovanie.
Odpovedať
Long Life kože majú v ponuke väčšinou väčší nemeckí výrobcovia : Himolla, Steinhoff,..... sú to kože, do ktorých je hĺbkovo vnesený tzv. anti-aging system.....jedná sa o niečo podobné ako v kozmetike - katalizátor, ktorý zabraňuje oxidácii tukov......to znamená že kože s touto úpravou sa ľahšie udržujú a oveľa dlhšie si udržia intenzitu farby ( biela nezažltne a intenzívne odtiene "nezmatnú - nevyblednú "........Myslím že LongLife je dobrá voľba do presvietených a namáhanejších interiérov... držím palce ;-) .
Odpovedať
@stefi39 Ďakujem za odbornú odpoveď.Bola som rozhodnutá objednať si 2sed zo súpravy Gio II od Inelisu,ale obávam sa či nie je to sedenie pre dvoch akosi tesné.Najradšej by som volila 3sed ale bohužial sa nezmestí.Veľmi sa mi páči aj Barbados tiež z kolekcie od in-Elisu,ten2sed posobí trochu komfortnejšie čo sa týka romeru sedenia,je to taká príjemná retro klasika.Farba altweiss,alebo rosso je krásna červená.Možno praktickejšia by bola rosso.
Odpovedať
Profilova fotka
@ernna my mame sedacku od Intemon a sme velmi spokojní aj s pristupom, aj s kvalitou kože a prevedením. Ponukaju rozne cenove urovne kože, až po anilín. Neviem však, ci firma este stale funguje, pocula som, ze mozno uz nerobia, tak neviem...lebo my uz mame tu sedacku skoro 2 roky.... Velmi sa mi paci kvalitou a prevedenim a dizajnom aj InElis, ten možem tiež len odporucať :) suverenne najpohodlnejsie sedenie ake som kedy skusala, konkretne to bola sedacka Antequir od nich... len cena bola pre nas vysoka, tak sme ju nezobrali nakoniec...
Odpovedať
http://www.dcsofa.sk/sk/sedacie-su%CC...
Odpovedať
Dnes som zavítala aj na stránku Eurosofy.sk je tam jedna sedačka,ktorá mi svojim vzhľadom padla do oka C588.Krásna červená farba v koži Berkshire.Je to taká príjemná klasika,jednoduché línie nevtieravý dizajn,niečo také by sa mi páčilo.Až na tú spoločnosť.Je tu dosť negatívnych skúseností tak fakt neviem.Nemáte niekto túto sedačku?Ako ste spokojný s kvalitou.Dajte vedieť.
Odpovedať
Profilova fotka
@ernna od Eurosofy by som dala ruky prec..... maju nenormalne tahanice ohladne reklamacii, uz velakrat boli aj v TV v Lamparni a pod.... neriskovala by som.... my sme sa o tom dozvedeli nastastie na poslednu chvilu objednavku od nich sme zrusili, je to u nich aj tema... skus pozrieť.... vela nespokojných zakaznikov
Odpovedať
Profilova fotka
@ernna ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame sedacku od fy Legar Nitra, vybrali sme z ich ponuky drahsiu kozu, ale nelutujeme, mame ju uz siesty rok a ked nepocitam nejake drobne mechanicke skrabance, koza je stale pekna, nema ani jednu prasklinku a vyborne sa urdziava... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@ernna písala si niečo o látke Novalife, aj mňa by to zaujímalo že aká je, či kožu radšej alebo tuto látku. Ja mám vybratu sedačku puccini od InElis.
Odpovedať
My sme si objednali od http://www.nasedacky.sk/, prvý krát sme kupovali koženú sedačku vždy sme mali iba látkovú. Ale musím priznať, že tá koža má niečo do seba:-) Sedačku máme od cca polky februára a zatiaľ sme veľmi spokojní. Boli sme pozrieť aj na výstavách a vo veľa predajniach, ale túto čo sme si vybrali bola za výbornú cenu a krásny dizajn.
Odpovedať
@annahorecka asi nie veľmi aktuálne, ale mi tiež zvažujeme kúpu sedačky od tejto firmy, len ma odrádza, že sedačky sú z Číny :-| A aká je kvalita kože, myslím spracovanie semi-anilín alebo aké? Neviem sa rozhodnúť. Na druhej strane som nikde takú dizajnovo peknú sedačku nenašla. Budem rada za každú radu...
Odpovedať
Profilova fotka
kvalitné kožené sedačky teraz s 20% zľavou - je možné vyskladať rôzne zostavy (samostatné, rohové, zrkadlové alebo s leňoškami)
Odpovedať
nemáte niekto tip,kde kúpiť dobrý koženú sedačku,ale aby bola pohodlná,teda časť na sedenie relat. krátka a časť na opierku vysoká,niečo také /našla som v Kysuc.N.Meste,ale to mi je ďaleko tam ísť ju pozerať/ http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=1... vďaka
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?