Biele zarubne s dverami, svetloseda podlaha- a dalej co?? poradte

ahojteee, potrebovala by som aspon malinku inspiraciu, pripadne dobre rady skusenejsich :-) v obyvacke budeme mat biele podlahy, pripadne take sivo biele. co by ste odporucili k tomu? ake steny, sedacka, nabytok???? dakujem za rady :-)
Odpovedať
@zuzka_puska mne sa k bielej hodi nejake svetly dekor dreva, ale dekorov je nekonecno, bolo by treba prebehnut vzorkovniky. takze nabytok by som ladil v svetlom drevodekore. k tomu nejaky bezovy gauc. a keby si chcela farby, tak uz si zvolis ake a das taky koberec, vankuse, pripadne zavesy a tak. farbu stien neviem :-D normalne by som nechal biele, ale ked uz je aj biela (svetla) podlaha, tak asi by to uz moc splyvalo..
Odpovedať
@xertep no ved, biele steny by pri bielej podlahe vyzerali uz asi prilis sterilne :) :) rozmyslam nad tyrkysovou tapetou - mam rada tyrkysovu. Len neviem ci zrovna do obyvacky sa hodi. Ked tak ma napadla este bezova farba stien, a tmavohneda tapeta :-) či??? pripadne rozmyslam nad variantou ze podlaha by bola siva- dub narvik, alebo dub egejsky, tym padom by mozno bolo tych moznosti viac? neviem bojim sa ze prekombinujem :)
Odpovedať
so sivou/bielou ide uplne cokolvek ale nie naraz v jednom:-D ....ja mam v miestnosti so sivou podlahou biele dvere a biely nabytok + na ozivenie zelene lampy a fialove zavesy. Biele steny nikdy nic nepokazia - vzdy mozes doplnit tapetu kriklave obrazy dekoracie... Co sa tyka takejto farebnosti posledne dni ma zaujalo napriklad toto ked spominas tyrkysovu:) http://bydleni.idnes.cz/rekonstrukce-...
Odpovedať
@ngb to je super,uplne :) dakujem velmi pekne super inspiracia
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?