Bielastické poťahy na sedačku z decodoma.sk

Máte niekto skúsenosť s napínacími poťahmi na sedačku? Máme 3 veľmi "živé" deti a už nevládzem stále aj 10 x denne naprávať poťahy na kreslách, na trojsedačke... :-p lezie mi na nervy aj to, že stále spod prehozu trčia ochranné prikrývky, z operadiel padajú atď ... predsa len nechcem kupovať každých 5 rokov novú pohovku :-D a bojím sa zle kúpiť, nemáme veľa peňazí... Prosím, poraďte, či to nie je len nejaká handra, či to ozaj drží, a či také tie skrčené materiály decodoma.sk http://www.decodoma.sk/Bielasticke-po... neškriabu (kontaktná dermatitída v rodine)... Máte niekto také ? Ďakujem
Odpovedať
Ja som mala na sedačke napínacie potahy z Quelle, také krčené čo ju obalili celú. Stále ich bolo treba naprávat, v rohoch sedačky medzi sedacou a chbtovou častou sa to stále vytahovalo, stačilo ak si len niekto sadol. Dávala som tam nastrihané molitanové prúžky aby to lepšie držalo. Vysolila som za potah na rohovú sedačku spolu s potahom na kreslo dokopy 150,-€ a mala som na to nervy. Bolo to len dočasné riešenie, nechceli sme pri malom dietati kupovat novú sedačku. Bola som celá štastná ked som sa toho zbavila. Ja by som ti to z vlastnej skúsenosti neodporúčala.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
@mariatheresia Ahoj, kúpila si nakoniec? Ak áno, napíš prosím do IP, či si spokojná. Niekto iný náhodou tzv. bielastický poťah nekupoval, je to reklama, či sú naozaj dobré?
Odpovedať
Ahoj. Ja som v Decodome kupila bielasticky potah Roma a som velmi spokojna. Je velmi prisposobivy a pomocou tych valcekov, ktore sa napchaju medzi operadlo a sedadlo to drzi. Nehovorim, ze raz za cas ten valcek nevykukne,ale neda sa to porovnat s prehozmi, ktore som napravala po mojej dcere kazdych 5 minut. Co sa tyka skriabania, kusavy nie je, ale mozno trosku citit to pokrcenie (ale naozaj len ked je niekto velmi citlivy).
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?