Biela,sivá tapeta do obývačky

ahojte strecháči, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o typ na nejakú peknú a zaujímavú bielu alebo sivú tapetu na stenu do obývačky. Za každý tip, prípadnú foto moc ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilien16 aj tak si ty sama musis vybrat ktora sa tebe paci, my nevieme aky mas vkus
Odpovedať
@alexej1 ja viem, že si sama musím vybrať ... príspevok som pridala, že ak niekto má nejakú bielu tapetu tak či by nedal foto pre inšpiráciu ... viem, že každý má iný vkus, ale môže sa stať, že mňa alebo aj iných niečo zaujme :) ... tak len preto :)
Odpovedať
My máme doma aj sivú, aj bielu tapetu. Biela tapeta sa tažko fotí, lebo na fotke vyzera ako omietka, ale je tam vidieť rozdiel. Tuším mám niečo aj v albume...
Odpovedať
Profilova fotka
@lilien16 Pri tapetach, ktore nie su pasikave mne asi najviac vadi repetativnost vzoru. Pre inspiraciu si pozri nasu obyvackovu stenu, ktora je siva, ciary su biele, resp. strieborne a vytvara to velmi zaujimavy svetelny efekt, ked nan dopada svetlo: stale je svetlejsia ina cast ciar a vobec tu nevadi opakovanie vzoru. V kombinacii s bielymi stenami to vyzera zaujimavo. Ale zas clovek si chvali najma to svoje, cize fakt len pre inspiraciu: https://goo.gl/LQqm4h
Odpovedať
@p_e_t_r_o_s veľmi pekná tapeta ... presne také niečo sa mi páči, žiadny nejaký extra prenikavý vzor ... jednoduchý a zaujímavý ... môžem sa spýtať aká je to značka tapety? ďakujem :)
Odpovedať
@rebelix ďakujem ... máte krásny domček a ten krb je parádička :)
Odpovedať
@lilien16 tapetove studia si obehala? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilien16 je to tapeta zo serie Life 2, tu mas link na shop: http://goo.gl/mIfg81, aj ked uz neviem, kde som to kupoval. Ale urcite si chod prelistovat katalogy, je dolezite vidiet strukturu tapiet. Inac vyhodou vliesovych tapiet je, ze si ich mozes velmi lahko dat dolu. A este jedna priateska rada na koniec: urcite si predtym namaluj stenu na sivu, lebo pri vliese sa casto stane, ze sa trosku stiahne a aby ti potom nebolo vidiet bielu presvitajucu stenu/skaru.
Odpovedať
@p_e_t_r_o_s ďakujem veľmi pekne za radu aj za link :)
Odpovedať
@lilien16 a potom by si mohla napisat pre ktoru si sa rozhodla :-)
Odpovedať
@mareksikula1 jasne popozerám to a uvidíme prečo sa nakoniec rozhodneme :D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
@lilien16 dospeli ste k niecomu? ci ste to dopocial nejako neriesili? :)
Odpovedať
@mareksikula1 vies co mame to v stadiu riesenia, lebo sme museli uprednostnit ine veci .... ale uz aktivne pozerame tapety :)
Odpovedať
@lilien16 ale v ponuke ich je vela, ze?
Odpovedať
@lilien16 jasne, to chapem ked sa zrazu vyskytnu veci ktore su dolezitejsie, treba najprv to riesit a az potom take malickosti ako je tapeta :-)
Odpovedať
@romoles hej ponuka je široká, dilema je ktorú vybrať :)
Odpovedať
@mareksikula1 presne tak ... keď sa zariaďuje chalupa od základu, tak sa musí riešiť viac vecí naraz a potom tie menšie idú trošku do úzadia :) ...
Odpovedať
@lilien16 aj tak sa casom k tomu dostanes a vyberies. Hlavne co mne pomohlo ked som nieco vyberal a ptoom mi nieco do toho prislo, ze som si poukladal linky, kde sa mi co pozdavalo a tak do wordu a potom som sa k tomu vratil ;)
Odpovedať
Profilova fotka
tak tapeta sa da vybrat aj neskor, to je zase vec ktora nejako extremne nesuri.. ci?
Odpovedať
@dalikbalik no presne, to sa dá vždy doladiť a doplniť aj neskôr :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lilien14 je lepsie si vybrat tapetu v obchode alebo v eshope. Pretoze ked niekto prida fotku, tak moze byt ze sa ti zapaci a bdues hladat uz len taku a uz ju nikde nezozenies. To viem na mojej drahej. Ta akonahle nieco uvidi u niekoho co sa jej paci, tak presne take chce a nic ine :D a nie je sranda to zohanat :)
Odpovedať
@alexej1 no ja som bola tiež taká, že čo som zbadala tak presne také isté som chcela ...ale už som trošku v tom poľavila :D ... boli sme v dvoch veľkých tapetových štúdiách, tapiet neskutočný výber a teraz zase dilema, že pre ktorú sa rozhodnúť :D
Odpovedať
@lilien16 nevies sa rozhodnut? tak nechaj rozhodnut chlapa - budes mat po probleme ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?