Biela sedacia súprava - skúsenosti????

ahojte, veľmi by som chcela bielu, čisto bielu sedačku.... Avšak, máme malé dieťa, rok a pol. A plánujeme ešte jedno bejby.. Tak sa trocha obávam, či bude biela sedačka vhodná, či nebude po roku vyzerať ako keby bola storočná :-) Chcem limetkové steny, 3D panely bielej farby. Preto si tam inú ako bielu neviem predstaviť. Ešte možno béžovú??? Ale to už je asi jedno či bežová alebo biela.... :-) Dakujem za vase rady a skusenosti :-)
Odpovedať
Samozrejme, ze sa spini. Spini sa dokonca este aj od rifli..ked su tmave..aspon moja skusenost. Na nasej bolo vsetko vidno..potom sme to museli riesit roznymi prehozmi..a to uz vyzeralo ako u starkej.
Odpovedať
@bambina78 dakujem :-) ako ste to riesili, kupili ste nakoniec inu? ci stale mate bielu a na nej deku? Mne sa prehozy nepacia, asi sa prekonam a kupime k tej bielo - limetkovej farbe na stenach ciernu sedacku.....alebo tmavosivu, na nej nebude hadam vidiet spinu. Navyse nasa mala dokaze zaspinit uplne vsetko
Odpovedať
O bielych sedackach najdes na nete stovky tem ;-)
Odpovedať
@zuzka_puska joj nie to bolo davno, uz som sa zbavila aj toho frajera aj sedacky :-D ..deti vtedy ani neboli ☺
Odpovedať
záleži aj material sedacky ak chcete calunennu tak je jasne ze ta bude spinava stale a bezova tak isto
Odpovedať
@1vladi_mir1 tak rozmyslala som aj nad kozenou..... Ale zasa kozene su velmi drahe, a pri malych detoch....ta koza sa cisti asi zlozitejsie ako latka nie? Lebo latka sa pretepuje, a koza neviem co :)
Odpovedať
Ako sa moze latka lahsie cistit ako koza? Kozu utries mokrou handrou a hotovo. Rifle z latky ani tepovanim niekedy nedas prec.
Odpovedať
@atlaska a rifle z koze dam prec lahko? cim? Napriklad,ked mi mala popise kozenu sedacku s perom? Ked popisala latkovu,tu mame teraz, vytepovala som....zmizlo bez stopy :-) Ale s kozou skusenosti nemam.
Odpovedať
vlhkymi utierkami, mydlom,vodou.
Odpovedať
@atlaska aj rifle a pero tak lahko zijdu z koze? tak to je super :-) Minule tu jedna pani riesila, ze ako vycisti fixku z kozenej sedacky.....ani neviem co jej poradili
Odpovedať
@zuzka_puska @atlaska mojej mame moje dieta popisalo bezovu kozenu sedacku obycajnym vecnym perom modrym.. hned na to isiel prostriedok na odstranenie flakov na kozu, kupeny original z obchodu k sedacke, ako prva pomoc keby daco.... BEZ SANCE!!!! nepomohlo absoluuutne nic. Az ked sme videli, ze sa uz bude pomaly osuchovat farba,sedacku sme prestali trapit a suchat,lebo nepomohlo nic.Takze v tomto davam za pravdu zuzke-puske, ze v niektorych pripadoch je lahsie s latkou.. Moja suseda ma biele k ozene ..alebo kozenkove teraz neviem..stolicky v kuchyni z Ikei, krasne, kym sa lepsie nezadivate. Sedaky su take spinave - hlavne od rifli - ze az..a tiez to s nicim neda dole. Vravela, ze to tam bolo uz po mesiaci.Tak dakujem pekne.
Odpovedať
@bambina78 ja som tiez prekvapena z toho, ze atlaska pise ze sa to cisti lahsie ako latka.... Mne sa to nejako nezda, nechcem sa hadat, ale podla mna na kozi vidiet tie rifle skor ako na latke :-) Ale teda nejdem sa hadat, je mi to v podstate jedno. Rozhodla som sa ze farbu sedacky prehodnotim, bude bud tmavohneda,tmavosiva alebo cierna. Nechcem mat sedacku a na nej deku ako u starkej :-) :-) A navyse mam to male dieta, hned by zaspinilo....
Odpovedať
Článok sa načítava...
koza sa nemoze supat, to potom nieje koza ale kozenka. Urcite sa koza lahsie udrzuje, to ti povie hocikto. Utieram vlhkymi utierkami a ak treba obycajne jadrove mydlo a voda. Latku neutries od cokolady vlhkou utierkou,tomu neverim, estetak zozaciatku neiktore impregnvane latky. Percitajte si tu ine diskusie, prave koly detom ludia vyberaju kozu. @bambina78
Odpovedať
Ahoj,mame svetlo hnedu sedacku taku flysovu a k tomu dve deti 1 a 3 roky.Katastrofalna kombinacia.Riesili sme to potahmi ale ani to velmi nepomaha,staci den ked sa peru a uz je sedacka od cokolady,pudingu.....Ak pri detoch rozmyslas o bielej sedacke bud len koza resp dva potahy navrch na vymenu a v tom pripade moze byt ta sedacka aj ruzova >) @k tomu umyvaniu,umyjes aj latku ale jemne flaky zostavaju >)
Odpovedať
@atlaska v tomto musim dat za pravdu, cokolada ide z latky tazko :-( teda zijde jedine tepovanim. Da sa umyt jarovou vodou a kefkou, v pohode,ale jemny fliacik zostane. Jedine hlbkove tepovanie odstrani vsetky skvrny, a zas asi by ma nebavilo tepovat kazdy druhy den sedacku :-) :-) @slabak Dakujem za nazor :-) Citala som konverzacie aj inych ludi, skusenosti atd, a nakoniec sme sa rozhodli pre ciernu kozu :-) Zvolime ine farby stien, a sedacka tym padom moze byt cierna. Biela bude, ked deti vyrastu :-) :-)
Odpovedať
@zuzka_puska Kozu lahsie vycistis ako latku. latku musis drhnut kozu nie koza sa lahsie utrie a nedrhne sa a o kozenu sedacku je mensia starostlivost ako o latkovu :) a ked uz kozenu sedacku tak sa do nej oplati investovat má dlhsiu zivotnost ako calunenna
Odpovedať
@1vladi_mir1 dakujeeem :) :) a co sa tyka popisania perom, fixkou? to sa cisti cim? To ani z koze dobre nezijde ci??? Nasa mala rada pise a kresli vsade, trocha sa obavam . Skryvame pred nou vsetky pera, ale stane sa ze si obcas nejake najde..... :-) :-)
Odpovedať
@zuzka_puska ja nasiel tento blog na stranke kde som kupoval sedacku tak si ho skus precitat mozno ti to pomoze nam to pomohlo hlavne pri starostlivosti o sedacku http://blog.nasedacky.sk/nasedacky/Ak...
Odpovedať
@atlaska No neviem, ta sedacka je kozena a nie kozenkova a v papieri k nej je aj napisane, ze utierat jemnymi pohybmi, nie agresivne drhnut, aby sa neporusila vrchna vrstva, vsetko co drhnes intenzivne sa porusi. Chcela som na margo tvojho prispevku len napisat, ze nie vsetko sa da uplne z kozenej sedacky odstranit tak ako si ludia myslia, preto som spomenula aj to pero. Tot vsjo :-N .
Odpovedať
@bambina78 ja nedrhnem sedacku, perom sme ju mali velmi popisanu, slo to dolu vlhkou utierkou /detskou-to musia byt sajrajty riadne a ze pre kojencov/ rifle idu tiez utierkami v pohode. skor zasmudlane-zaprasene taku klasicku spinu som dala prec mydlom a svedskou utierkou. Za 5 rokov som to robila 1x. mame uz druhu bielu kozenu sedacku a vzdy vsetko slo vycistit, oproti teflonovym jedalenskym stolickam-z nich take kvalitne kakao,ci sirup proti kaslu dolu nesli.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?