Biela kožená sedačka - áno alebo nie?

Dobrý deň, aké máte skúsenosti s bielou koženou sedačkou? Je totiž mojím zatiaľ nesplneným snom. Nie je pre nás lacnou záležitosťou a bojím sa, že ju nebudem vedieť udržiavať aby bola stále pekná - biela. Ostane biela aj po rokoch? Nezájde prachom? Ďakujem.
Odpovedať
1
2
13
Profilova fotka
zatim zkusenost nemam, ale chci ji taky... :-)
Odpovedať
Veľmi po nej túžim, ale rovnako sa obávam, že za ňu zaplatíme kopec peňazí a nakoniec bude onedlho vyzerať ako "starina"
Odpovedať
Profilova fotka
oni na to jsou naky specialni pripravky myslim, to by ti meli poradit v prodejne.
Odpovedať
Viem, že sú na kožu špeciálne prípravky, ale aj tak...
Odpovedať
Profilova fotka
vsak si ji neporizujes na cely zivot, ne? ja davam sedacce max. 10 let, pak ji stejne vymenim
Odpovedať
Profilova fotka
My mame kriedovo bielu sedacku a sme spokojni. No pouzivame ju tak pol roka, tak zatial neviem posudit, ci casom zajde prachom. Zatial je bez jedinej chyby :-) Na casti, kde sedime mame deku.
Odpovedať
ahoj aj my sme uvažovali nad bielou, ale po niekoľkých návštevách predajní sme si to rozmysleli. už tam boli sedačky trošku špinavé, teda skôr nitka ktorou je to šité, preto sme si kúpili radšej červenú. skús obchodu future design majú dobrý výber a hlavne najlepšie ceny čo sme pozerali ;-)
Odpovedať
my budeme mat slonovu kost bielej som sa aj ja bala, ale asi to je za jedno. ma prist az koncom oktobra potom napisem akos om spokojna
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj dorka, my sme pôvodne tiež chceli niečo v bielej koži, ale po vzhliadnutí bielych sedačiek sme sa rozhodli pre hnedú kožu (lesklá a pevná) a sme veľmi spokojní. bielu (môj názor) budeš musieť pravidelne čistiť špeciálnymi prípravkami (nie lacný špás) a tú moju 1 x týždenne utriem vlhkou handrou a 2 x do roka špeciálnymi napustenými handričkami. :-)
Odpovedať
KDE SA DAJU KUPIT TIE HANDRICKY?
Odpovedať
Ahojte moja sestra ma bielu uz nejake 4 roky jej 3 rocny syn je riadny certik a bolo na nej uz asi vsetko od kavy, cez jedlo po cervene vino a stale vyzera super,len sa to pretrelo vlhkou handrou.Takze super a prakticke urcite si ju kupime aj my.
Odpovedať
Profilova fotka
ja si taky myslim,ze pokud se utre hned, tak se nic nestane.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a co sedacka z materialu alcantra? Ten je pry bezvadnej,... neco mezi latkou a kuzi, vyborna udrzba,... to asi vyhraje u nas,.. v bile barve ;-) bilou jsem nikdy nechtela, ale diky tomu materialu do toho pujdeme
Odpovedať
Profilova fotka
myslim,ze ty alcantry jsou super :-)
Odpovedať
Profilova fotka
janetina_ahoj bežne ich dostaneš kúpiť v http://www.msj.sk/. ja som z pp a kupujem ich i nás vo msjcku, ale určite to majú v každej značkovej predajni a viem, že na kožu máš niečo aj v ikeii. len si daj pozor _ jedna handrička je na vyčistenie a jedna na napustenie sedačky špeci prírpavkom proti zničeniu ;-) a ešte sa vždy opýtaj predavačky na aký typ kože je prírpavok, nie všetko je vhodné na každý typ kože.
Odpovedať
hranolka a kde najdem taku sedacku v CR? :-) mne sa biela strasne paci, ale bojim sa udrzby 8-( :-.
Odpovedať
Profilova fotka
na nasi sedacce je kuze textilni, jinak to vypada stejne.....tak to se bduu muset poptat, jak se to udrzuje
Odpovedať
Profilova fotka
jejda,... ja jsem z HK,..nekde jsem to videla ... zeptej se tam kde prodavaji sedacky,... urcite budou vedet o co jde ;-)
Odpovedať
Ahojte, včera sme boli pozrieť v IKEA, nehovorím že by som chcela odtiaľ sedačku, ale naozaj, tie v bledých farbách boli dosť znečistené... Uvedomujem si, že doma by sme k nej pristupovali šetrnejšie ako v obchode kde sa premelie počas dňa desiatky ľudí, ale aj tak, ešte nie sme pre bielu rozhodnutí na 100%. Srdiečko mi hovorí ÁNO, racio zase "NIE", takže výsledok je neviem =-)
Odpovedať
Ahojte, mne najviac vyhovuju vlhke obrusky ,ktore su urcene na cistenie sedadiel do auta :-D (cistiaci aj ochranny ucinok) skusala som aj cistidlo od www.sedacky.com ale nic moc a drahe :-S s vhkymi utierkami je to raz-dva ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no kocky, my uz mame tiez objednanu sedacku z bielej koze, mam trocha obavy :-N ale velmi sme ju chceli.a tam kde budeme sediet budeme mat cez to kremove deky. do decembra by nam mala prist tak som zvedava. dufam ze neolutujeme bola dost draha ale koza bola naozaj kvalitna...no uvidime :-N 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, máme bielu koženú sedačku a treba sa o ňu starať. Povysávam prach a potom švédskou handrou pretriem. Ide tu iba o bežnú údržbu. No sú aj prípravky na kožu, s kt.sa raz za čas ošetrí a odmastí a odfarbí. No a ešte firma od kt. sme ju kúpili ponúka službu-čistenie raz do roka špeciálnymi prípravkami. Biela je biela. Netajím sa tým, že je to háklivá sedačka, ale sen som si splnila ;-) A teším sa z nej!!!
Odpovedať
ahojte,my sice bielu sedacku nemame,zato mame v aute bledu kozu,miestami dierkovanu. cisti sa to priserne.spec.pripravky na kozu takmer nezaberaju,jedine jarova voda a kefka.moj ked sa do toho raz za rok pusti,ma co robit pol dna..
Odpovedať
nikto nema ine skusenosti?
Odpovedať
ja budem mat tak za par tyzdnou, dosla nam bleduckokremova, uz je dom ale nevybalenaaaaa :-S , este nemame dokoncene podlahy ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
Tak aj ja tuzim po bielej kozenej sedacke :-D A len verim, ze to s tou udrzbou nebude az take strasne :-N Ale budeme ju kupovat az tak o mesiac, ked sa vratime zo zahranicia, tak zatial len pozerame a pozerame na nete a vyberame, predbezne uz mam jednu vybranu od eurosofy, mooc sa mi paci x-) A kde ste kupovali sedacky vy? Ake firmy odporucate? Vdaka za kazdy tip ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no my budeme mat od kondelu ma pobocky na celom sk mozes kuki jeho stranku. my sme si vybrali tu Nuvola a dobre sa na nej aj sedelo. http://www.tempo-kondela.sk/sub.asp?c...
Odpovedať
adikasb ja mam od eurosofy
Odpovedať
Profilova fotka
ninap, pozrela som tu stranku, tak peknu ste vybrali ;-) Ja chcem podobny styl - s takymi opierkami a cim jednoduchsiu, teda nie nejak moc tvarovanu a tak, ale chceme urcite rohovu. A z rohovych sa mi tam moc nic nepacilo, maju celu ponuku na nete? A vies aka je koza hruba, kolko cm? Janetina, takze Ty mas od eurosofy? Joj, skoda ze ju este nemas vybalenu, potom pridaj fotky ;-) A aku mas? Je na nete? No my sme predbezne vybrali od Eurosofy tu ktora v ponuke v hlavnom menu - nove akcie - rohove sedacky - #625
Odpovedať
Profilova fotka
Nooo akosi to tu utichlo... Janetina, a aku ma eurosofa dodaciu lehotu? Teda za aky cas od objednania/zakupenia, ste mali sedacku doma? :-)
Odpovedať
1
2
13
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?