Aký koberec a vankúše k tejto sedačke?

Poradili by ste mi prosím? Stena oproti sedačke bude svetlosivá a nábytok biely. V rohu bude biokrb s múrikom obloženým bielym sadrobetónovým obkladom. To je zatiaľ plán :-D Ale viac hláv viac inšpirácie :-) Vopred ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
@majsterslovenska farbovo uplne krasne ladi, dakujem. Možno by to chcelo niečo výraznejšie, keď bude stena sivá? toto je aký rozmer?
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa91 bezovy koberec, horcicova stena, vankuse horcicove, sive a ciernobiele pasikave.
Odpovedať
Ďakujem, tiež som myslela na podobnú kombináciu, len koberec a vankúše by boli tieto http://www.ikea.com/sk/sk/images/prod... Len neviem aku stenu by sme dali, rozmyslala som aj nad farba na stenu dulux G2 05 75. Čo poviete? :-)
Odpovedať
@dizajnerky Vy ste mysleli niečo takéto? Lebo nad tým som tiež rozmýšľala a veľmi by sa mi to páčilo v kobinacii s tym bezovym kobercom a ciermobielymi vankusmi. Keby tam bol ten vzorovany koberec z ikey s takymi istymi vankusmi, to by uz bolo moc? Obývaciu stenu sme rozmýšlali takúto: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... Teším sa na Váš názor :)
Odpovedať
ked davas aj stenu svetlosivu a nabytok biely, dala by som farebne vzorovane vankuse, nech to ozivy miestnost. zaroven, ked ta omrzia, vymenis :) napr. take: http://ambiente.sk/vankuse-a-deky-sahco/ a koberec by som dala tiez skor neutralny
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa91 mne k tomuto dvojfarebnemu gaucu pasuje viac jednofarebny koberec. Celkovy dojem bude taky elegantnejsi. Ano, farbu ako na vzorke, mozno o nieco menej sytu a s kvapkou hnedej :)
Odpovedať
@dizajnerky a stenu za sedačkou nechať bielu? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
treba to aspon trochu ozivit nech to nie je take mrtve
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa91 vsak tu safranovu/horcicovu...
Odpovedať
Aj za sedacku aj oproti? Ci oproti nechat tu sedu?
Odpovedať
Profilova fotka
@sisa91 len za sedacku ;)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 1 roku
@sisa91 dufam, ze ste svoju dilemu vyriesili a dopasovali ste vsetko pekne. Ja sa teraz borim s rovnakym problem, preto som si dovolila pridat sa k tejto teme. Viete mi prosim poradit s farbou koberca? Mam vytipovany tento na obrazku - len mam dilemu: ad1 - ladi tento koberec k jedalenskemu stolu? - rozmer by bol vacsi Dakujem pekne za odpoved @dizajnerky sucasne tie vankusiky a obrus chcem vymenit :-)
Odpovedať
Dobrý deň, máte to krásne, ja by som koberec dala možno nejaký vzorovaný. Mne sa veľmi páči tento z Ikey: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... farebne by Vám to pekne ladilo, ak kúpite ten s farebným prúžkom, tak si mozte v tom tóne doladit aj vankuse, tyrkysová by to pekne oživila povedzme na jar :) ale páči sa mi aj ten čistý a dostať k nemu aj rovnaké vankúše. Čo poviete? Moc šedé už aj s tým kobercom na fotke by to bolo pre mňa. My sme nakoniec dali obyčajný biely shaggy koberec, pozrite v mojom albume :) Doladili sme to farebnymi doplnkami, aby to bolo utulne a svieže. Dúfam, že som pomohla :) Veľa šťastia.
Odpovedať
@sisa91 dobry den veelmi pekne dakujem neblikali mi upozornenia tak az teraz eom si vsimla reakciu...bohuzial vobec mi neukazuje odkaz mohla by som vas este raz poprosit kt koberec ste mali na mysli?? Velmi pekne vdaka...stale to riesim....ten sedy mi pride velmi fadny aj mne :-)
Odpovedať
@lenkuch koberec by som nechala ale vacsi. Tieto koberceky len aby stoliku nebolo zima na nozicky mi nejak nesedia. A inac by som dala pestre vankuse. Podla nalady, Raz zlte, raz cervene, potom zelene. K sivemu zakladu sa da kombinovat vselico, a za par drobnych zmenit farebny vyraz interieru. A k tomu par doplnkov (obal na kvetinace, sviecka, misa na ovocie...) v rovnakej aj v kontrastnej farbe a uplna parada. Cisto sivy interier je taky neosobny, je to vyborny zaklad ale chyba mu ta povestna cveresnicka na slahacke
Odpovedať
@zita19 velmi pekne vam dakujem no mate uplnu pravdu....este nemam zavesy zaclony, tie budu ale tiez take ako je stena....tak vy by ste nechali ten sedy koberec? jasne rozmerovo by bol pod stol vacsi? a volili by ste rovnaky k sedacke a rovnaky aj pod stol? Dakujem vam za nazor :-)
Odpovedať
@lenkuch ak su k dostaniu rovnake v roznych velkostiac, tak by som nespekulovala. Doladit dva rozne koberce aby sa nebili farbou, vzorom a stylom je niekedy dost tazke. Aj ked mozno pod jedalensky stol by som nedavala ziadny. Jednak pod stolom ma vacsiu sancu sa ocapkat, jednak so stolickami sa po koberci horsie manipuluje. Ale ak vam to nevadi, tak chodte do toho.
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkuch ja by som si vedela predstavit taky zeleny sviezi koberec x-)
Odpovedať
Dobrý deň, mrzí ma, že Vám to neukazuje, myslela som taký čierno biely s kosoštvorcami. http://www.ikea.com/sk/sk/images/prod... Skúste teraz, ukazuje?
Odpovedať
@lenkuch tu je obrázok, majú také aj vankúše v ikea... čo poviete?
Odpovedať
Tak koberec by som dala inej farby aby nebolo vsetko len v dvoch farbach, napríklad nejaký krémový chlpatý koberec a vankúše sive dve a jednu bielu na tie dva rohy sedačky :)
Odpovedať
dakujem krasne @44dlianka44 a @sisa91 nakoniec som nechala ten sivy a pod velky stol nebudem davat....dosli aj zavesy tak to opat vyzera inac - utulnejsie :-DD moc diiiky
Odpovedať
@lenkuch a dalsia faza budu farebne doplnky :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkuch ahoj pozeram ze projektor :-) mohla by si mi dat info o cene platna a projektora? ci je to lepsie ako samotna telka?
Odpovedať
@medardo ahoj u nas je to zatial len na skusku - nemame zatial telku a uvazujeme ze ani nebudeme mat...tak len hladame riesenie ako to urobit ...lebo pripravu na telku mame na stene oproti sedacke ....ale poviem ti to super, filmy pozerame s mm ako v kine...a v telke aj tak nic nejde , spravy su na nete
Odpovedať
Profilova fotka
@lenkuch ved to, ze v telke dokopy nic nie je a aj ked je tak to trva tri hodiny, dvojhodinovy film, lebo je medzi tym miliarda reklam a to ma ozaj ani nebavi pozerat v takom pripade. A mne sa celkom paci aj ako umiestnenie projektoru je riesene, tozvie akeby to bolo keby sa to k stropu dako da uchopit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?