Aký koberec a stolík?

Profilova fotka
Ahojte, máme tmavosivú sedačku a šedé podlahy. Ak sa mi podarí pridám foto. obývacia stena bude tmavohnedá v kombinácii s béžovými bledými skrinkami. Aký koberec a stolík? Bola som presvedčená že bledo béžový koberec a tmavý stolík a tak sme unáhlene kúpili koberec s prírodným vzorom - bledobéžový s akoby kameňmi béžovými v ňom, je príjemný na chodenie ale nejak sa mi veľmi bije ten vzor okrúhlych kameňov so vzorom podlahy a tiež tam veľmi tá bežová na zemi svieti, až nakoniec skončil v spálni :-P. Steny sú bledo vanilkové a na strane kde je obyvacia stena je bledo hnedá. Poraďte, ďakujem.
Odpovedať
@kamilka12 uff uporna snaha o ton v tone a skoncili ste ako v pohrebnej sluzbe, predpokladam ze deti nemate lebo to by si toto neriesila ( strakate hracky, deky su vsade) vyber si farbu co vam vyhovuje nieco vyraznejsie ( nie cierna, siva, tmavohneda ) a nakup vankuse, obraz a kobercek, na takuto vyrazne pasikavu podlahu sa kruzky naozaj nehodia
Odpovedať
Biely koberec (najidealnejsie s vysokym vlasom) a tmavy stolik. K tomu vyrazne jednofarebne doplnky, napr. kriklavo-zelene vankuse, obraz, kde sa objavuje táto farba, vazicky, deky... vsetko v tej farbe. Mne by sa pacila kombinácia so zelenou alebo krvavocervenou, ci bordovou.Pripadne stenu za sedackou vymalovat vyraznou farbou (zelenou?).
Odpovedať
suhlasim s eeffka, ja by som to ozivila nejakou farbou. Aka sa Vam paci - fialova, zlta, zelena, tyrkysova
Odpovedať
máš pravdu - na takéto výrazné parkety je krajší skôr jednofarebný koberec - mne sa tam žiada niečo svetlošedé napr. takéto niečo http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro..., stolík by som volila biely napr. http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... alebo možno aj takýto http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro.... Ak chceš skrinky kombináciu farieb, tak by som volila trebárs aj tú tmavohnedú, ale nie s bežovou, ale s bielou, aby ti to ladilo pekne so stolíkom.
Odpovedať
Profilova fotka
tiež som rozmýšlala nad bledošedým..aj ked viem..bude to celé moc šedé, ale doplnky budú tyrkysové a biele asi. Mne sa páči aj tento koberec..
Odpovedať
Profilova fotka

Odpovedať
svetly bud vaniklova alebo šeda, a doplnky vo farbe aká sa ti páči a ....eeffka aj jej poznámky o deťoch a hračkách si nič nerob, to píše opakovane pri otázkach o zariaďovaní
Odpovedať
Profilova fotka
@majina.b - všimla som si ;)... a dieťa mám.. to však neznamená, že musím mať zakrytú sedačku dekami. Skôr preto som volila tmavšiu než bledú..práve kvôli deťom. A tiež hračky sú všade, ale tam kde majú byť ;-) Obyvačku ešte len zariaďujeme, takže obrazy a iné doplnky budeme riešiť postupne...a na foto sedačka vyzerá dosť tmavo...v skutočnosti je o niečo bledšia.
Odpovedať
@kamilka12 trebárs aj tento - vyzerá veľmi fajn
Odpovedať
@kamilka12 ten koberec samozrejme :-)
Odpovedať
@majina.b @kamilka12 baby baby.... ze vam clovek napise zo zivota sa ofucite... :-D mam decka 2, ale aby som mala takuto sterilnu obyvacku, ved to by som sa zblaznila s upratovania, alebo by som ju musela zamknut a kluc zahodit a ze napisem deky vsade neznamena ze mas poprikryvat sedacku ako u babicky hackovanymi nahlavnikmi v kazdom pripade si stojim za svojim takto ako to je, je to smutne, treba farbu a to nech si kazdy uz vyberie co znesie ( mne osobne modra a zelena vadia, niekomu sa pacia)
Odpovedať
@kamilka12 ten sivy koberec z ikey tam bude fajn. Ale urcite stol nie tmavy ale bledy. uz by to bolo moc smutne. Ta tyrkysova to tam potom pekne ozivi
Odpovedať
Článok sa načítava...
@eeffka mne si takúto perlu do diskusie nenapísala, ale prispela si iným.... ;-) ale vidieť ako pozorne čítame :-D
Odpovedať
@kamilka12 Dala by som tam taketo nejake vankuse: http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... pripadne ine farby ake sa ti pacia, ale ak by boli pestrejsie, nie jednofarebne, tak by to podla mna tu izbu zutulnilo. A stolik by som dala vyraznej farby. Ja som posadnuta zltou, ale ani zeleny alebo tyrkysovy by nebol zly. :)
Odpovedať
@kamilka12 stolik podla obyvacej steny a koberec akykolvek vyrazny, ale urcite jednofarebny :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?