Aký gauč máme kúpiť, keď máme psa?

Dobry den, potrebujem sa poradit ohladom noveho gaucu. Mame psa, ktory plzne (stafford), cize chlpy uplne hnusne, ktore sa zapichnu do gauca a nepovysava ich ani cert. ]-( Chceme kupovat novu sedacku a kvoli tymto chlpom nevieme aku zvolit, aby bola sedacka krasna a hlavne bez chlpov. Na kozenu vsak nemame peniaze... K dispozicii mame 1000 eur a priestor na rohovu sedacku v maximalnych rozmeroch 220*220 cm. (menisa moze byt kludne, vacsia sa nezmesti). Alebo kvoli financiam mam zabudnut na gauc a kupit si len potahy? :-S Neviete aku mam hladat a kde v okoli BA? dakujem, budem vdacna za kazdu radu x-)
Odpovedať
Ahoj, mam labradora. Mala som predtym sedacku s latkovymi potahmi aj kozenu. Na kozenej boli stopy po pazurikoch a mne sa na tom povrchu nesedelo dobre a na latkovej sa tie chlpy dost drzali, aj ked som ju casto vysavala a asi tak 1 x za tri mesiace prala potahy. Boli nastastie na zips. Teraz mam tiez latkovu, ale latka je s teflonovym potahom (od fy. Avaks). Je to urcite lepsie, aj ked ideal to nie je. Chlpy sa daju rukou zmiest na dlazku, nezapichavaju sa. A da sa ten potah lahko cistit mydlovou vodou. Sedaky mam tiez na zips. Uvazujem, ze casom by som si na tie podsedaky dala usit este jeden potah z kvalitnej kozenky (cena od 10,-EUR - 50,-EUR za meter). Videla som, ze v tej latke sa robia aj take mega sedacky, zlozene z dvoch casti. Cenovo sa do toho v pohode zmestite. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@xxdankaxx Suhlasim s compra. No nevylucujem ani kozenu sedacku. Pri kupe kozenej sedacky je nutne upozornit na zvierata v domacnosti. Potom solidny predajca vam nebude ponukat hrube koze, bez chemickej upravy (su luxusnejsie a drahsie) ale kvalitne koze chemicky spracovane. Tam domace zvierata nezanechavaju stopy a odpada problem zo srstou. Osobne mam 2 Yorkshirskych terierov, su to damy, ktore si nelahnu na zem :-) ale len na sedacku alebo vankuse. Pazure maju ostrejsie (kedze su mensie) ako stafford. Na sedacke nie su po nich stopy a to sa na nej aj nahanaju a klbcia :-) .
Odpovedať
@compra @ivegh dakujem za rady ;-)
Odpovedať
;-) Ahoj, mame velkoobchod s latkami a vyrabame aj sedacie supravy...pri tomto probleme pouzivame jednu specialnu latku, ma vyssi vlas, ale leskly, atkze neprijma ziadnu spinu ani chlpy, v pripade zaujmu mi kludne napis na mail poslem vzorkovnik s latkou a treby vyskusat....mame s nou vyborne skusenosti, Ada
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
http://www.sashe.sk/matk
Odpovedať
@xxdankaxx
Odpovedať
@xxdankaxx http://www.sashe.sk/matk
Odpovedať
@xxdankaxx "Aký gauč máme kúpiť, keď máme psa?" kupte si aky chete a aky sa vam paci. staci ked odnaucite psa od zlozvyku sadat/lezat na Vasej sedacke.
Odpovedať
Hlavne pohodlný, aby dunčo netrpel. Naša doga je taka drzá, že nás z gauča surovo vyhodí.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?