Aku kvalitnu znacku farby na stenu?

vedeli by ste mi prosim poradit nejaku dobru vyskusanu farbu na stenu? mala by byt kvalitna, dobre sa nanasajuca, nezanechavajuca flaky, nestieratelna a najlepsie so satenovym finisom. dakujem.
Odpovedať
takuto nejaku mam predstavu
Odpovedať
ja som bola spokojna s duluxom. dat namiesat podla vzorkovnika a hotovo.
Odpovedať
Profilova fotka
@lamela takych znaciek farieb je velmi vela a kazdy ti napise inu s ktorou je spokojny
Odpovedať
@manilla a kde by mi ho namiesali v BA prosim?
Odpovedať
@lamela záleží na peňaženke ... Primalexu sa vyhnúť, taký entry level je jupol a spektra, potom tikurila a dulux no a potom sú špecialitky ako oikos, ale to sú už pálky ...
Odpovedať
@lamela My sme malovali pred 7- mimi rokmi s Jupol gold a boli sme velmi spokojny. Teraz v lete ideme malovat zase, pretože pri malom dietati steny dostali riadne zabrat a pojdeme pravdepodobne znova do Jupolu. Dulux je fajn, má super vyber farieb, ale cena je oproti Jupolu o dost vyššia. Podla mna je Jupol rozumny pomer medzi cenou a kvalitou.
Odpovedať
vobec nemam sajnu o cenach... no pozrela som si teraz dulux nejaku farebnu farbu 25 eur/5l ved to je v pohode cena nie? ked som nahodila do kalkulacky tak to by malo na 2 vrstvy v mensej miestnosti uplne stacit. a kedze chcem dat svetlunku farbu tak mozno aj jedna vrstva bude :)
Odpovedať
@lamela Vždy treba naniest tolko vrstiev ako je odporúčané a rozdiel je v jednej alebo dvoch vrstvach fakt znatelny. Okrem toho sa cena líši podla sýtosti farby, teda použitého pigmentu a to ti presne povedia len v predajni podla vybraného odtienu. Ak riešiš hlavne cenu, daj bielu, tá je najlacnejšia. Tiež je rozdiel či je farba umývatelná alebo nie.
Odpovedať
praveze cenu neriesim, len som nemala sajnu o cenach. samozrejme stovku za farbu na jednu mensiu izbu by sa mi uz zdalo vela. 25 EUR na miestnost sa mi celkom pozdava. a biela farba tam je, praveze chcem dat nieco farebnejsie.
Odpovedať
@lamela Nedavno sme malovali synovi izbu cca 15 m2 podkrovnu bledsou hnedou a bielou farbou Jupol a farba vyšla do 60,-€, takže nerieš cenu na nete a urob si vylet do predajne nech ti nacenia Dulux a Jupol.
Odpovedať
@lamela ja som davala este v baumaxe, ale co viem tak dulux miesa aj farlesk, na mierovej.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?