Akú farbu stien do obývacej izby ku bielemu nábytku?

Profilova fotka
Ked stojite vo dverach, stena oproti Vam je s oknom, po lavej strane bude biela obyvacia stena, po pravej strane biela rohova kozena sedacka. Podlaha je plavajuca, v hnedsom odtiene. Povodne som chcela farbu tej steny, kde bude obyvacia stena taku sytu cervenu, do bordova a ostatne steny i strop biele. No trosku sa bojim, ze ta sedacky by popri bielej stene nejako zanikla. Ako by ste to riesili vy? Alebo aku farbu obyvacej izby by ste ku takemu nabytku volili vy? Vopred dakujem za kazdy nazor :-)
Odpovedať
Podla toho, ci chces mat v izbe nieco vyrazne, alebo jemne ladenie ton v tone. Mne by sa pacila aj taka jednoduchost a mozno by som dala bud kombinaciu bielej alebo celu (v Primalexe) v odtieni sampan- to by mierne tu izbu ohrialo.
Odpovedať
Ja by som volila tapety, nejake vzory napr s ciernimi kvetmi abo s fialovymi ci zelenymi, stacil by mozno daky pas tapety napr za TV(ak sa ti da, abo aj na jednu celu stenu), plus na parapetu na okno a podobne, a dala by som si tam este doplnky tej farby napr dake vazicky abo nieco take, vsak dekoracii je dnes uz vela ;-)
Odpovedať
urcite by som dala za sedacku nejaku krasnu tapetu :)
Odpovedať
ja by som vymaľovala obývačku celú na hráškovozelenú, sýtosť podľa toho, aká veľká je izba
Odpovedať
pri bielom nabytku mas volne ruky co sa stien a doplnkov tyka. je to podla mna pekne v kombinacii s jemnymi zemitymi farbami, ale aj s vyraznymi. je na Tebe, ktore mas radsej http://www.google.sk/search?um=1&hl=s...
Odpovedať
Zdravím....my sme volili k bielej koženej sedačke čokoládovohnedú a ostatné steny do krémova.....ale in je teraz aj sivá v rôznych odtieňoch....pri výbere sivej je však potrebné použiť ako 2-3 farbu niečo teplé.......ale ako píše Jamaica : farby zeme sú tiež trendové ( s mierne sivým nádychom)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
ahoj, no kazdopadne keby som mohla poradit, je dolezite, ci mas modernu obyvacku alebo klasicku (teda aj nabytok). Aj biela kozena sedacka moze byt rozna, skoda ze si nepripla fotku. Mne osobne sa paci za sedackou kamenny obklad (alebo tehlovy), tie sa hodia aj do modernych aj do klasickych obyvaciek. Do prilohy som dala nieco na inspiraciu. :-)
Odpovedať
Ja mam za obv.stenou bieleou jemnu zltu-taku sampan. Bola tam uz aj cisto biela stena, s touto sampan to vyzera o 100% lepsie. Sedacka je tiez taka "maslova"
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?