Akú farbu pohovky k tejto podlahe?

Rozmyslam aka pohovka by sa hodila k tejto podlahe, nie je to presne ten odtien je este slabucko do cervena, len proste skor tmavosiva. Steny sme rozmyslali, ze na zaciatok dame biele a potom by sme s nimi tiez nieco vymysleli. Nechceme davat svetlu pohovku, nakolko o par rokov pridu asi deticky tak sa mi nevidi moc prakticka, ale bojim sa , ze ked dame tmavo sivu pohovku s nejakymi farebnymi vankusikmi tak nam splynie s podlahou. Neviete mi poradit co by sa tam najviac hodilo ?? uz mam chut aj zmenit farbu podlahy :D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my budeme mat tiez podobnu farbu podlahy, mame gaucovku svetlopieskovej farby. Tu sa mozes vyblaznit na farebnej skale s gzucovkou, pretoze sa k tkejto farbe hodia farby olivova zelena, bordova cervena, okrova, no a samozrejme doplnky, vankusik, kobercek, vaza a pod. Srenu v tomto pripade ladte do kremovej, prip. zemitej farby:-):-):-)
Odpovedať
ja osobne by som dala sedacku vyraznej farby - mozno bordovu alebo zelienkavu - tak aby ti pasovala k interieru. Urcite by som vsak nesla do ziadnej neutralnej farby ako je hneda, biela, siva - bolo by to take cele nevyrazne Urcite to tou sedackou vypichni :)
Odpovedať
Takze, poriesili sme to fialovou sedackou od Fines-u :) sice podlahu este nemame kupenu, sedacku uz hej ... zobrali sme to v opacnom garde :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?