Ako zútulniť obyvačku

Dobrý deň, potrebujem poradiť ako zútulniť obývačku bez väčších zásahov. Priateľovi sa veľmi páči červená farba, tak steny nechcem farbiť. Máme dve biele a dve červené steny. Máme rohovú sedačku v kombinácii s bielou kozou a sivou farbou poťahu na sedacej časti, nábytok bielo-čierny, biely stolík. chceli by sme dokúpiť obraz, ale vôbec si neviem k tej červenej predstaviť vhodnú farebnú kombináciu. Rozmýšľam nad zmenou poťahu na vankúše-sú sivé vo farbe ako aj sedačka. Nemám v tomto vôbec žiadny vkus a netuším ako zútulniť takúto izbu aby zas nebola preplnená. viete mi poradiť? ďakujem :)
Odpovedať
@maruska144 moj nazor - vankuse by som ponechala sive , obraz tiez nieco do siva http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... http://www.ikea.com/sk/sk/catalog/pro... - nieco na ten sposob
Odpovedať
Mozes si kupit tapetu, plagat... a ten zaramovat ;-) Dalej kvety, kvetinace, rozny dekor.
Odpovedať
ano ,tie obrazy moderne, ako ciernobiela fotografia New York, Londyn, Pariz a pod su velmi pekne a do vasho interieru by boli super. taktiez by som tie vankuse vymenila za cervene, taktiez koberec moze byt trojfarebny. povedzme aj nieco taketo http://www.predajkobercov.sk/predajko... alebo cisto sedy vysoky vlas http://www.predajkobercov.sk/predajko... ak mate rada zavesy, mozete si dat aj tie. vankuse napr. nemusia byt len jednofarebne, ale mozu byt vzorovane, alebo kvety na nich v tych vasich troch farbach a odtienoch sedej. http://www.bellarose.sk/dekorace/obli... je dnes tolko veci na trhu, a take krasne. a aj lacnejsie sa daju nakupit doplnky. vazy, svietniky, a ine dekoracie.
Odpovedať
dekoračná omietka napr.. Celá stena, prípadne super vynikne napr. štvorec 100x100 prípadne iné rozmery.
Odpovedať
ja by som zas ciernobiele obrazy miest nedavala....radsej nieco co zutulni a bude elegantne dala by som viac obrazov v ciernom rame ktore mozes vmenit ked sa ti zunuje,bud fotky alebo nejake pekne vkusne obrazky ;-)
Odpovedať
ďakujem pekne za inšpirácie. Uvažujeme nad týmto obrazom, čo poviete?
Odpovedať
Profilova fotka
inspiracie http://www.home-designing.com/2009/07... Ahoj, pouvazovala by som o elemente tmavsieho dreva (ak ho nemate na podlahe), efektne zutulni priestor. Inak biela, cervena a siva je neprekonatelna kombinacia, ale pozor na tie cervene steny, casom sa dost opozeraju a unavia oko. Viac ako jednu by som nedavala :) obraz, ak sa vam paci, je farebne ok
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?