Ako zamaskovať sklápaciu posteľ v obývačke?

Ahojte, poradíte mi? Bývame s manželom a dvoma deťmi v 2-izbovom bytíku. Keďže pôvodnú spálňu sme prenechali deťom ako detskú, manžel nám v obývačke skonštruoval sklápaciu posteľ. Je super, len mi vadí, že ktokoľvek k nám príde, vidí nám doslova priamo do postele. Chcela by som ju nejako schovať. Viem, že sa na to robia skrine na mieru, ale to je pre nás finančne náročné a navyše zbytočné, pretože v tomto byte sa chceme zdržať max. tak ešte 2 roky. Je to kovová konštrukcia, takže pribiť nejaké klince asi nebude možné :-N . Má niekto nejaký nápad? Pre lepšiu predstavu prikladám fotku.
Odpovedať
Profilova fotka
skus nieco co vyuzijes aj v buducnosti. napadaju ma take siroke posuvne zaluzie len neviem ako sa to valo, alebo dat pred to paravan alebo nejake rymsku zaluziu. taktiez si viem predstavit fototaputu na nejakej rolete ako sa pouziva vo fotoatelieroch ale to bude s tochto asi najdrahsie.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem co je po bokoch vedla postele... Ale mozno nad to garnizu a rovnaky zaves ako na oknach,len tento by bol cez den zatiahnuty.
Odpovedať
@jankita ak nechcete skrinu, ani podium kvoli financiam tak zaves, je to sice take ciganske ale rozhodne lepsie nez toto.
Odpovedať
nieco na tento sposob, ak je manzel zrucny, co asi je :-) http://www.made-in-china.com/showroom... pripadne si vyhladaj v google obrazky folding wall bed pre inspiraciu
Odpovedať
ďakujem zatiaľ za každý nápad, všetko zvažujeme. Tiež som pôvodne myslela na záves, len neviem, či existujú nejaké pekné U-čkové garníže. Potrebujem zakryť aj boky.
Odpovedať
Skuste http://www.clei.it/prodotto.php?id=49 alebo viac navrhov najdete v ich katalogu http://www.clei.de/images/clei_living... ale je potrebne nieco dorobit nejakym zrucnym stolarom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch

Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@jankita ahoj môžem sa opýtať kde ste kúpili systém na takúto posteľ?
Odpovedať
@hatssu ahoj, to je všetko manželova práca. Celé to vymyslel, nakreslil a vyrobil u nich vo firme. Asi som ti veľmi nepomohla :-|
Odpovedať
@hatssu cez Google najdes aj viac, ako iba toto: http://sklopna-postel.webnode.sk/
Odpovedať
@vlado35 ďakujem, už je to vyriešené, ideme sa sťahovať :-) .
Odpovedať
@vlado35 až teraz som si všimla, že to nie je pre mňa. Pardón :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ďakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
@persey ahoj kolko by stala takato skrinova postel? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@jankita dala by som pred to zhora zo steny pekny dekoracny zaves.. na 2 roky sa neoplati investovať viac :)
Odpovedať
@katrin21 - ďakujem veľmi pekne za reakciu, už sme presťahovaní v novom. Tiež sme to vyriešili premaľovaním stien na bielo a krásnym decentným závesom. Vyzeralo to naozaj dobre. Ten nápad chválili viacerí záujemcovia o byt.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?