Ako umiestnit sedacku?

Ahojte, poradte mi prosim Vas ako umiestnit sedacku. Dakujem pekne za kazdu radu :)
Odpovedať
podla mna ta variant c. 2 je lepsia, umiestnil by som ju radsej tak
Odpovedať
ono v tej prvej je fajn ze sa tam zmesti kreslo este aj cize ja by som bol asi skor za tu. Plus este aj ked tam je meter miesta medzi gaucom a stenou tak preco nie :)
Odpovedať
@zsolt89s aj ja by som dala tú prvú variantu..aspoň nebudú všetci pozerať, čo robím v kuchyni :-)
Odpovedať
Takisto hlasujem za 1. variant.
Odpovedať
Jednoznacne 2
Odpovedať
Profilova fotka
1. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa viacej pozdava tiez varianta cislo 1 :-)
Odpovedať
Profilova fotka
cisto zo zvedavosti....ten "ufonec" vpravo dolu v rohu je co? :-D
Odpovedať
@y2k kancelarska stolicka , to hnede je pisaci stol varianta2, viem ako vyzera pracovny stol ked sa pracuje a nemyslim ze by som nan chcela pozerat z gauca :-)
Odpovedať
Varianta 2, lepšia komunikácia návštevy s ľuďmi v kuchyni a nebude ti priamo svietiť slnko do očí, neviem však aká je to svetová strana.
Odpovedať
Profilova fotka
tiez si myslim ze varianta 2 je lepsia volba
Odpovedať
2
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
2.ka ti robi pracovne sukromie, no zase 1.tka oddeluje obyvaciu cast od jedalne Ja osobne by som asi presunula prac.stol uplne do inej miestnosti a potom uvidis ako sa ti otvori priestor
Odpovedať
Druha moznost. Ked budes mat navstevu, a budes robit v kuchyni, nemusi navsteva za tebou vykrucat krk. My sme mali podobnu situaciu, ked nam architekt navrhol sedacku chrbtom k jedalni, len aby som z kuchyne videla na TV (o co nemam najmensi zaujem). Teraz mame sedaku otocenu k jedalni a ku kuchyni. A ked mame na navsteve vela ludi, sme vsetci "pokope", aj ked jedni sedia na sedacke, dalsi na barovych stolickach a dalsi za jedalenskym stolom. Dalsia vec, ak by nahodou niekto pracoval za tym stolikom, ma aspon trosku vacsie sukromie, ako keby bola sedacka podla variantu c. 1.
Odpovedať
nahrad L ko dvoma oddelenymi sedackami 2kou a 3kou a prehadzuj si ich podla nalady
Odpovedať
Kup si sesacku 3+3+2 a mas pokoj. Da sa medzi nimi prechadzat. Ale ak uz mas gauc tak si ho vyskusajte pouzivat uz za chodu domacnosti.
Odpovedať
Dakujem za rady, nakoniec to asi bude 2. variant, aj ked na zaciatku som este chcel tu 1. Takto cely priestor bude viac otvoreny a urcite nebude malo miesta na prechod medzi sedackou a stenou a ani vedla jedalenskeho stola. A pre pracovny stol ostane cca 140cm a to by malo byt tiez v pohode. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zsolt89s my mame velmi podobnu situaciu s rozmiestnenim, tiez prepojena kuchyna s obyvackou, rovnako umiestnene francuzske okno s prechodom na terasu a zvolili sme druhu alternativu, chrbtom k oknu... osobne mi viac vyhovuje nevyrobit zo sedacky predel medzi kuchynskou a obyvackovou castou :)
Odpovedať
Profilova fotka
druha varianta vyzera o vela lepsie a aj praktickejsie
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?