Ako skombinovat drevodekory ?

Ahojte, potreboval by som poradit ake drevodekory pouzit do domu. Povodne som chcel na pracovnu dosku a vsetky drevodekory na nabytku pouzit od eggeru dub hamilton, ale neviem k nemu najst vhodnu podlahu. Podlaha hamilton mi pride uz trocha tmavsia a ja by som chcel dom co najviac presvetlit (obyvacka na Severovychod). Uz z toho zacinam byt zufaly :( Budem vdacny za kazdu radu, ci uz k navrhu drevodekoru, alebo celkovj zmeny materialov podla vizualizacie.
Odpovedať
@pietro7771 zober kus dekoru pre pazuch do obchodu s podlahami a prikladaj. Vyber sa na denne svetlo pred obchod a tam porovnavaj co sa k sebe najlepsie hodi. Keby si mal vsetko v jednom drevodekore, mne by to bolo take nezazivne, rozhodne by som hladala nieco co doplni, alebo mozno aj nieco uplne kontrastne
Odpovedať
@zita19 Toto presne robim uz dlhsiu dobu a stale neviem nic najst :) clovek vidi milion obrazkov, kazdy vyzera vynikajuco, ale v obchode nenajdem nic vhodne. Taktiez sa dost obavam vseliakch kombinacii :)
Odpovedať
@pietro7771 preto hovorim, doska pod pazuchu a chodit. Lebo obrazky strasne skresluju, ine svetlo, iny fotak, iny monitor a uz je to na kilometre vzdialene od realu... Ja hladam svetlo sive obkladacky, uz som videla hadam kazdu svetlosivu obkladacku v meste a este furt nemam vybrate... Aj to co na nete vyzera dobre je na zivo uplne ine, dokonca uz som aj v obchode mala taku co by hadam mohla byt, pod svetlom studena siva a pred obchodm to uz bolo do bezova. Ked to tak pojde dalej budu biele... :-p Ked zozeniem ladovu bielu:-S
Odpovedať
@zita19 toto presne poznam :) vela krat som nasiel nieco v obchode, ale na dennim svetle, alebo na dome to bolo uplne ine :( preto skusam, ci niekto nepozna nejaku overenu, dobru kombinaciu. 8-)
Odpovedať
Mam dosku hamilton a podlahu z MM dub ankara.
Odpovedať
@alicka850 dakujem velmi pekne. Vyzera to velmi pekne, len ako pozeram, tiez je to o troska tmavsie ako hamilton (pripomina mi to podlahu hamilton od eggeru). Ja kvoli tomu svetlu hladam skor presny opak :)
Odpovedať
@pietro7771 je to tmavsia podlaha ako je hamilton. Ja si viem predstavit k tomu hamiltonu aj taku bielu lesklu velkoformatovu dlazbu, ale nie kazdemu dlazba do kuchynoobyvacky vyhovuje. Ak budes hladat podlahu, skor by som isla do teplych odtienov, neviem si k nemu predstavit napriklad odtiene plavacky do šeda. Daj potom foto, som zvedava co vymyslis.
Odpovedať
@alicka850 s tou dlazbou by to bolo urcite krasne, ale ako si spomenula, mne tiez nevyhovuje moc dlazba v dome. Vcera som nasiel od eggeru v ich konfiguratore dub pieskovany prirodny a na foto to vyzeralo v kontraste s hamiltonom celkom fajn (dolu fotka je len podlaha bez hamiltonu)Este sa pohravan s mylienkou ci nedat kuchynu celu do biela a zanechat len tie drevene zakuzie. Uz to tak dlho riesim, ze sa z toho neviem vysomarit :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
@pietro7771 ako ste sa nakoniec rozhodli lebo ja riesim rovnaku dilemu...mne uz aj zacali davat tu podlahu hamilton ale idem to zrusit...vobec sa mi nepaci :-( je moc siroka, ma tmave spary, a je o dost cervensia ako hamilton na kuchynskej linke...ja ted nevyberam ku kuchyni...ale k dveram ktore sme dali tiez hamilton...ale tiez to nechcem mat ako na oko pes...lebo nabytok bude zase trochu iny dekor asi...nechcem to vsetko tahat do jedneho dreva...to sa mi tiez moc nepaci..vdaka
Odpovedať
@rush este sme nedali, bo stojime so stavbou, ale zatial mame v plane dub sherwood od krono. Ta sa zo vsetkych co sme hladali najviac podobala.
Odpovedať
Profilova fotka
@pietro7771 dakujem idem pozriet
Odpovedať
Profilova fotka
@rush a to by si človek myslel, že nakombinovať drevodekor nemôže byť predsa také ťažké :-) No opak je pravdou :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@rush @pietro7771 Až teraz čítam tému ... Ja mám hamilton (v celom dome) nakombinovaný s podlahou "Wineo tirol oak nature" ... Tiež sme chceli podlahu svetlejšiu ako samotný hamilton, s priznanými špárami a vodeodolnú :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubk0 je to super a krasna kuchyna x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tak nakoniec musime polozit co mame lebo vsetko co sa nam hodilo pacilo bolo na objednavku |-| a uz nemozme cakat... Ale teda aspon upozornujem kto budete rozmyslat nad podlahou dub hamilton vedzte ze tie spary tmave su len pozdlz a su dost vyrazne podla mna a skuste pozriet niekde vacsiu plochu polozenu :-) dekor je pekny ale je tmavsi ako drevo arlington na kuchynu :-) nehovorim ze je to skarede...len mimo nasho vkusu Nevadiiii dam koberec :-D idem mysliet pozitivne :-D
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?